Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

19 palčna omrežna omara Rittal 5507151 (Š x V x G) 800 x 2100 x 800 mm 42 HE svetlo-siva (RAL 7035)

Kataloška št.: 1401371
Proiz. oznaka: 5507.151 | EAN: 4028177705791
19 palčna omrežna omara Rittal 5507151 (Š x V x G) 800 x 2100 x 800 mm 42 HE svetlo-siva (RAL 7035)
€ 1.798,93 Vaš prihranek € 119,93   € 1.679,00
1679.00
DDV je vključen Stroški pošiljanja


Dostava v 5 do 7 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Omrežna omara Rittal TS IT z zastekljenimi vrati, vnaprej sestavljena, s 19 "montažnim okvirjem

Značilnosti

  • Udobna ročica za profilno polovico cilindra in varnostno ključavnico 3524 E
  • Urejanje omare v vseh smereh

Opis izdelka

TS-omrežje / strežniška omarica z zasteklimi vrati za upravljanje z nadzorom zraka, z 19-palčnim okvirjem, osnovnimi in stranskimi ploščami v prednastavljeni izvedbi

IT stojalo v prednastavljeni izvedbi za enojno vgradnjo s stranskimi stenami in sprednjim in zadnjim prezračevanjem, osnovni sistem Flex-Block 100 mm, višina 42 U, prednja steklena vrata, dvodelna zaprta vrata iz jeklene pločevine zadaj.

Predhodno sestavljen IT rack, sestavljen iz torzijsko odpornega varjenega simetričnega okvirja, sestavljenega iz valjanih in 16-kratnih zloženih navpičnih profilov, povezanih z dvema vodoravnima okvirjema iz valjanih 9-kratnih zloženih profilov z integriranim kanalom za sprejem sosednjih ploščatih tesnil in jih varuje pred poškodbami zaradi možne obremenitve agresivni mediji.

Vsi profili okvira, z vgrajenimi perforacijami sistema v dimenzijskem DIN 25 mm, omogočajo enostavno notranjo namestitev s preprosto pritrditvijo in pritrditvijo razširitvenih komponent. Vsi robovi profila so zaokroženi. V navpični okvirni profili sta v vsaki globini in širini nameščeni razporejeni montažni ravnini, ki jih je mogoče individualno uporabiti za fleksibilno pritrditev komponent.

Razporeditev omare je možna v vseh smereh, spredaj in zadaj, stran, ena nad drugo, tudi čez vogal.

Osnovna omara, ki je že opremljena z vnaprej sestavljenimi 100 mm visokimi osnovnimi kotnimi deli novega osnovnega sistema FlexBlock, so stranski pokrovi, zaprti in prezračeni spredaj, vključeni v obseg dobave za naknadno brez orodja. To omogoča poenostavljen prevoz do kraja uporabe s pomočjo viličarja ali viličarja.

Vhodna vrata, sestavljena iz ogledalnega stekla, 3 mm kaljenega varnostnega stekla (ESG), vgrajenega v okvir iz aluminijastih profilov, s penasto tesnilo, zaklepom s štirimi kraki, udobnim ročajem za profilno polovico cilindra (30/10) mm, opremljeno z varnostno ključavnico 3524 E. Štiri tečaje, Tečaji z zatičnimi šarnirskimi zatiči, kotni kot odpiranja 180 °, če so nameščeni posamično, tečaji na vratih se lahko zamenjajo brez odstranjevanja tečajev
Zaporna palice.

Vrata iz jeklene pločevine, vertikalno razdeljena, za prostorsko optimirano vgradnjo omar in za lažji dostop do komponent. Vrata s penasto tesnilo. Glavna vrata z zaklepom s 4-točkovnim drogom, udobno ročico za polkrožni cilinder (30/10) mm, opremljen z varnostno ključavnico 3524 E. Stranska vrata z dodatnim notranjim ročnim ročajem in tudi z 2-točkovno ključavnico. Glavna in bočna vrata so štirikrat tečajni, tečaji so z zarobljenimi zglobnimi zatiči, s kotom odpiranja za enojno napravo 180 ° na obeh straneh.

Večdelna strešna plošča, za bočni kabelski vhod skozi čopičaste trakove čez celotno globino omare. Krovska plošča za naknadno opremljanje kljub že razstavljenemu upravljanju kablov. Oddelek za integriranje ventilatorskega modula, ki je že vgrajen in zaprt s pokrivno ploščo. Za podporo pasivnega prezračevanja lahko pokrivno ploščo s pomočjo vijakov nastavite na razdaljo.

Enodelne stranske plošče z varnostno ključavnico z varnostno ključavnico 3524 E, ki so vključene v obseg dobave, opcijska notranja ključavnica, ki je na voljo prek dodatnega programa. Talni okvir je že opremljen s podaljšanimi tirnicami za pritrditev talne plošče, vnaprej konfiguriran z enodelnim modulom zaprtega talnega tlaka kot zaslonom v najpomembnejšem položaju vgradnje. Drugi moduli tal ali
Funkcijski moduli je mogoče naknadno opremiti z dodatnim programom.

Predhodno sestavljeni z dvema 482,6 mm (19 ") sprednjimi in zadnjimi montažnimi okvirji. Skupna statična obremenitev obeh nivojev montaže je 10.000 N.

Montažni okvir, sestavljen iz univerzalnih profilnih tirnic za strežnike, omrežne in elektronske aplikacije, ki so z vodoravnimi priključnimi profili varjeni na okroglim okvirjem, odpornim na torzijo. Globina-spremenljivka, privita s pritrditvijo reže z vodoravnim okvirjem okvira okvirja omare. Pritrditev profilnih vodil je fleksibilna, brez orodja, preko hitrega sprostitve, z integrirano izenačitvijo potencialov ali alternativno
z vijaki, brez potencialno povezavo preko ozemljitvenih trakov. Montažni okvir spredaj in zadaj, vključno z dodatnim vzvodom (sredinski nosilec HE) po standardu EIA 310 E. Vse višinske enote so označene na montažni ravnini, spredaj in zadaj, in oštevilčene v nasprotnih smereh. HE oznaka montažnih nivojev za enostavno montažo na obeh straneh od zunaj.

Montažni profili sprednjega okvirja za montažo, pripravljen za brezkontaktno montažo pripomočkov za upravljanje kablov in organizacijo strukturiranih kablov z največjo gostoto pakiranja ali za opremljanje s senzorskim trakom za avtomatsko identifikacijo objektov z uporabo radiofrekvenčne identifikacije (RFID).

Montažni profili zadnjega pritrdilnega okvirja, pripravljeni za montažo obeh strani razdelilnika moči (PDU) v faktorju 1U za elektrifikacijo omare, brez porabe ekspanzijske prostornine zaradi posebej prostorsko varčne bočne namestitve med montažno ravnino in
Stranski v prostoru nič.

Obseg dobave, vključno z dodatnimi dodatki za montažo, kot so distančniki za neobvezno dviganje pokrivne plošče, nivelirne noge, vključno z vtičnicami adapterja za osnovno montažo, 4 kabelske sponke za montažo na zunanji montažni nivo, primerne za globino ohišja, 10 vodilnih nosilcev v kovinski izvedbi, pribor za montažo 19 "razstavnih komponent, sestavljenih iz 50 kosov. Vijaki s šesterokotno glavo, matrične matice in podložke v velikosti M5 navoja.

Različica ohišja z vnaprej sestavljeno, središčno ozemljilno točko in preizkušeno izenačitvijo potencialov vseh komponent v skladu z EN 60950.

Besedilo je strojno prevedeno.

Dobava vključuje

  • 19 palčna omrežna omara Rittal 5507151 (Š x V x G) 800 x 2100 x 800 mm 42 HE svetlo-siva (RAL 7035)

Tehnični podatki

Barvasivo-bela (ral 7035)
Materialvarnostno steklo, jeklo
Mera, globina800 mm
Mera, višina2100 mm
Mera, širina800 mm
Višinska enota (HE)42 U
Vrsta izdelka19" omrežna omara

Navodila

Navodila za uporabo
multi-language

Kupci so iskali tudi:

Rittal, 19" omrežne omarice, Inštalacija omrežja, 19" omrežne omarice-Dodatki
DODATNA OPREMA
Ocene izdelka 19 palčna omrežna omara Rittal 5507151 (Š x V x G) 800 x 2100 x 800 mm 42 HE svetlo-siva (RAL 7035)

Zapri
19 palčna omrežna omara Rittal 5507151 (Š x V x G) 800 x 2100 x 800 mm 42 HE svetlo-siva (RAL 7035)