Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Pameten način varčevanja z energijo


 • Popolni zrak v prostoru – ob katerikoli uri dneva
 • Spreminjanje in nadzor nad zrakom v prostoru z aplikacijo
 • Preprečite potrato energije in privarčujte
 • Triki in napotki

Ogrevanje in hlajenjeVaš ogrevalni sistem je odgovoren za toploto, prispeva pa tudi levji delež k vašemu računu za energijo. Seveda lahko nastavite fiksno nizko ali visoko temperaturo na termostatu, vendar pa to tudi prinaša probleme. Morda je prehladno, ko pridete domov, ali pa je dovolj toplo, vendar se za to ves dan zapravlja energija. Seveda so nekateri ogrevalni sistemi na voljo s tedenskimi ali dnevnimi programi, vendar pa je vse skupaj možno izvesti še pametneje!


Tako kot je od pametne tehnologije za pričakovati, lahko pustite, da vaše ogrevanje razmišlja in ukrepa namesto vas. Pametni termostati vedo, če ste prisotni ali odsotni. Lahko se naučijo, kdaj pridete domov, tako da lahko predhodno ogrejejo vaš dom in pri tem ves dan ne zapravljajo energije. In najbolje pri tem je, da se vam ni treba lotevati zapletenega postopka namestitve. Sistem se sam uči in ga je možno zelo hitro in enostavno namestiti. Ali želite imeti še večji nadzor nad svojim ogrevalnim sistemom? Ti pametni sistemi imajo WLAN-povezavo, tako da lahko dostopate do njih s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s poljubnega mesta na svetu, v kolikor jih povežete s svojim omrežjem.


Ali nimate sistema s sobnim termostatom ali pa želite v določenem prostoru nastaviti drugačno temperaturo? Potem svoje radiatorje nadgradite s pametnimi radiatorskimi termostati in že imate ustrezno rešitev. Majhni elektronski termostati z Bluetooth ali WLAN-povezavo lahko zmanjšajo energijsko porabo radiatorja do 30 %. Namestite ga v nekaj minutah, nastavite tedenski, dnevni ali urni program ter ga povežite s svojim pametnim telefonom.


S pametnimi rešitvami za ogrevanje boste imeli večji nadzor nad svojimi računi za energijo.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudboNaša priporočila za vas

Brezžični termostat eQ-3 CC-RT-BLE


 • LCD-prikazovalnik
 • Funkcija Boost za hitro segrevanje
 • Do 30 % nižji stroški energije

Na izdelek

Komplet za brezžično krmiljeno ogrevanje eQ-3 MAX!


 • Upravljanje ogrevanja prek spleta in mobilno upravljanje s pametnim telefonom
 • Možnost upravljanja 50 naprav v največ 10 prostorih
 • Enostavna namestitev

Na izdelek

Termostat Honeywell evohome, komplet štirih


 • Delovanje: mehanično
 • Napajanje: baterijsko
 • Domet (maks na prostem) 30 m

Na izdelek


Popolni zrak v prostoru – ob katerikoli uri dnevaPredstavljajte si hišo, kjer lahko vedno uživate v popolni temperaturi brez zapravljanja energije. Hišo, ki ve, kdaj ste doma, kdaj pridete domov in kakšna je vaša najljubša temperatura. S pametnimi termostati je vse to možno.


Morda ste slišali za blagovne znamke kot so Nest, Anna in Evohome – ti sistemi so namenjeni točno temu. Če svoj obstoječi termostat nadomestite s pametnim termostatom, lahko veliko prihranite pri računu za energijo, hkrati pa poskrbite, da je vaše življenje veliko udobnejše. Dalj časa kot termostat visi na steni, pametnejši postaja. Dan za dnem se uči vašega vedenja. Na začetku mora predvidevati nastavitve, v kratkem pa jih že pozna do pike natančno. Z nenehnim učenjem in spremljanjem vašega vedenja bo namesto vas sprejemal vse odločitve glede ogrevanja, tako da vam nikoli več ne bo treba skrbeti glede tega. Se sliši srhljivo? Ne skrbite, ne bo infiltriral vaših možganov! Sistem razmišlja in ukrepa na podlagi senzorjev gibanja, nastavitev temperature in zabeleženih časov. S pametnimi algoritmi predvideva, kdaj in kako naj vaš ogrevalni sistem deluje.


Kot dodatek ali kot alternativa k pametnim sobnim termostatom je lahko z elektronskim radiatorskim termostatom pameten tudi vsak radiator. Pri nameščanju vam ni treba demontirati radiatorja, temveč morate preprosto odviti trenutno termostatsko glavo in jo nadomestiti s pametno. Tako ste z namestitvijo gotovi v samo nekaj minutah. Nastavite tedenske, dnevne ali urne programe in želeno temperaturo. Poleg Bluetooth in WLAN-povezave je na voljo velika, vendar ne tako opazna pametna prednost: V vsakem prostoru lahko nastavite drugo temperaturo. Ker ima radiatorski termostat lasten električni termostat, aktivira radiator samo takrat, ko je temperatura v prostoru prenizka. V nasprotnem primeru ne spusti vode v radiator, čeprav sobni termostat aktivira bojler. To je idealno, ko ne želite zapravljati energije, saj vsak radiator dobi samo toliko vroče vode, kot je potrebuje.


S pametno ogrevalno tehnologijo lahko uživate v popolnem zraku v prostoru in zmanjšate stroške.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Spreminjanje in nadzor nad zrakom v prostoru z aplikacijoZaupanje v nekaj popolnoma novega je lahko težko, in če smo iskreni, želimo na koncu vsi imeti vajeti v svojih rokah. S pametno tehnologijo imate več nadzora nad svojim ogrevalnim sistemom kot kdajkoli prej, saj je ves čas dostopen prek aplikacije. Nadzorujete lahko svojo energijsko porabo, preverjate dnevnike ogrevanja in ročno nastavite višjo temperaturo ne glede na trenutne nastavitve. To lahko storite kjerkoli na svetu in ob poljubnem času s pomočjo interneta v kombinaciji z aplikacijo na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.


S pametnimi sistemi kot so pametni termostati boste imeli večji nadzor nad svojimi izdatki in hišo.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Preprečite potrato energije in privarčujteZ varčevanjem z energijo zmanjšate stroške, in z nadgradnjo svojega ogrevalnega sistema s pametno tehnologijo boste zmanjšali enega izmed svojih največjih računov za energijo. Z izdelki za pametno hišo boste nehali zapravljati denar za ogrevanje, ko to ni potrebno. In slabost? Ni je! S pametnim termostatom ne boste samo zmanjšali svojih računov za energijo, temveč boste tudi povečali svoje udobje.


S pametno tehnologijo boste nehali zapravljati denar in boste lahko bolj uživali v življenju.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Triki in napotkiKombiniranje različnih sistemov

S kombiniranjem različnih sistemov lahko udejanjite poljuben scenarij in tako še povečate svoje udobje. Čeprav so že same IP-kamere dobra rešitev za varnost, pa s kombiniranjem z drugimi sistemi resnično poskrbite za popolno sliko.


Priporočamo naslednje:


 • Nadgradite svojo hišo s senzorji gibanja, da prejemate potisna sporočila o dogodkih, ki jih lahko nato preverite s pomočjo IP-kamer
 • Povežite pametne luči s svojimi kamerami, da preženete potencialne vlomilce
 • Shranjujte posnetke v pomnilnik v oblaku in si tako zagotovite dostop kjerkoli na svetu

Ali iščete točno določeno rešitev, vendar ne veste, katero blagovno znamko bi kupili? Oglejte si spodnjo tabelo. Za vas smo pripravili vse blagovne znamke, ki ponujajo tehnologijo za pametno hišo, skupaj s potencialnimi možnostmi, ki jih posamezna blagovna znamka ponuja. Ali iščete rešitev po meri ali pa preprosto potrebujete več informacij?

Kontaktirajte našega svetovalca za izdelke ali pa obiščite našo trgovin za demonstracijo v živo.


Naše blagovne znamke


Menjava temperaturnega stikala Nadzor radijatorjev Nadzor talnega gretja Mjerenje stroškov energije
Conrad RSL
Devolo Home Control
DigitalSTROM
Elgato EVE
HomeMatic
HomeWizzard
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON

Kompatibilno z merilnikom okolja Avtomatsko opiranje/zapiranje vrat Zazanavanje odprtih oken Opozorilniki plesni
Conrad RSL
Devolo Home Control
DigitalSTROM
Elgato EVE
HomeMatic
HomeWizzard
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON