Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Brezžično kontrolirajte razsvetljavo v vašem domu


 • Luči in stikala, ki se preklapljajo, prilagajajo in razmišljajo namesto vas
 • Avtomatizirajte luči in naprave ter prevzemite nadzor s svojim pametnim telefonom
 • Znižajte zneske svojih računov za elektriko z LED-sijalkami in pametnim preklapljanjem
 • Triki in napotki

Luči in stikalaV zadnjih nekaj letih so stare žarnice naredile prostor za LED-sijalke, vendar pa se tehnologija še ne konča tukaj. Če LED-sijalke nadgradite s pametnimi tehnologijami, lahko spreminjate njihovo barvo, jih preklapljate s svojim tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom, lahko pa celo dovolite, da tehnologija razmišlja in preklaplja namesto vas. Pametne luči, ki razmišljajo namesto vas in se vam prilagajajo, tako da vam nikoli več ne bo treba skrbeti glede luči. Poleg velikega udobja, ki ga to prinaša, je s tem povezano tudi zmanjšanje stroškov, saj ne zapravljate energije po nepotrebnem. LED-sijalke imajo veliko večjo energijsko učinkovitost kot običajne žarnice, s pametnimi scenariji samodejnega preklapljanje pa luči nikoli niso vklopljene, ko to ni potrebno.


In ko smo že pri temi pametnega preklapljanja in potrate energije, ali sploh veste, koliko energije porabljajo nekatere naprave? In ali vam tudi gre na živce, ko na primer pralni stroj zaključi s pranjem perila in nato ostane v stanju pripravljenosti, saj pri tem porablja energijo? To težavo lahko zlahka rešite s pametnim vtičnim adapterjem. Pametni vtični adapter priključite med kabel naprave in električno vtičnico na steni ter nadzorujte električno porabo naprave in izklopite napajanje, preden doseže napravo.


Olajšajte si življenje in poleg tega še prihranite: to je moč izdelkov za pametno hišo!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudboNaša priporočila za vas

Brezžično vgradno stikalo RSL3, varčni komplet


 • Maks. domet na prostem: 70 m
 • Vgrajeno varovalo pred preobremenitvijo
 • Preklopna moč (maks.) 2000 W

Na izdelek

RS2W komplet brezžičnega stikala


 • Domet (maks na prostem) 150 m
 • Preklopna moč (maks.) 100 W
 • Frekvenca 868 MHz

Na izdelekRSL Brezžično stensko stikalo RSLT1


 • Upravljanje do 10 sprejemnikov na enem kanalu
 • Domet na prostem: največ 70 m
 • Ustrezen stenski oddajnik za brezžični stikalni sistem RSL

Na izdelek


Luči in stikala, ki se preklapljajo, prilagajajo in razmišljajo namesto vasPametna osvetljava je ena izmed najpogosteje uporabljenih pametnih tehnologij in to upravičeno. Vsak od nas želi maksimalno uživati v življenju in če poskrbimo, da tehnologija opravi preproste stvari namesto nas, lahko pridobimo dodatno udobje, ki si ga zaslužimo.


Čeprav sistem v ozadju izvaja kar nekaj naprednega mišljenja, vam bodo izdelki za pametno hišo olajšali življenje z enostavnimi rešitvami. Povejte sistemu, kaj želite, in to bo opravil namesto vas – ob katerikoli uri dneva. Luči lahko opremite z detektorji gibanja, tako da se vklopijo ob zaznanem premikanju. Za kako dolgo, kako svetlo in želeno barvo lahko sami izberete. Povežite jih s svojim televizorjem, da nastavite popolno barvno sceno, ki se ujema s filmom, ki ga pravkar gledate. Ali raje berete knjigo ali preprosto počivate? S posebnimi barvnimi scenami bo barva stimulirala vaše čute, da boste lahko maksimalno izkoristili svoj težko zaslužen prosti čas.


Isto velja za vsakdanje naprave. Če jih naredite pametne, bodo opravljale stvari namesto vas. Pametni vtični adapter lahko nastavite, da preklaplja ob določenem času ali temperaturi ali pa ob zaznanem premikanju. Povežite ga z ventilatorjem ali grelnikom ter ga krmilite glede na temperaturo. Namestite ga za računalnik vašega otroka in ko je dosežena določena poraba moči, vgrajen merilnik moči poskrbi, da se stikalo izključi. Na ta način nikoli ne boste zapravljali energije, poleg tega pa boste lahko naprave samodejno krmilili. In ker je tehnologija pametna, jo lahko povežete s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Z ustreznimi ukazi lahko aktivirajte tipko za vklop/izklop, si ogledate podatke o opravljenem preklapljanju in prejemate potisna sporočila, ko se kaj vključi/izključi.


Te sisteme je možno povezati z drugimi izdelki za pametno hišo, glede na njihovo privlačno ceno pa lahko tudi odlično delujejo sami zase.


Vse te izdelke lahko zelo enostavno namestite, nastavitev pa izvedete dobesedno v nekaj minutah:


 • Prenesite in namestite aplikacijo
 • Privijte žarnico oz. sijalko in povežite most s svojim omrežjem ali pa priključite pametni vtični adapter
 • Enostavno vzpostavite povezavo s komponentami s pomočjo aplikacije
 • Nastavite barve, programe, čase in ostale nastavitve

Sedaj se lahko usedete, sprostite in dovolite, da vam pametna tehnologija olajša življenje.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Avtomatizirajte luči in naprave ter prevzemite nadzor s svojim pametnim telefonomKo enkrat nastavite programe, scenarije ali barve, lahko pustite, da sistem vse opravlja namesto vas. Vendar pa priljubljenost pametne osvetljave omogoča, da lahko storite veliko več. S sistemi kot je Mediola ali aplikacijami kot je IFTTT lahko povežete določeno blagovno znamko kot je Philips Hue s poljubnim sistemom po vaši izbiri. Ali boste zvečer gledali nogometno tekmo s svojimi prijatelji? Luči povežite na primer s Twitter-jem ali spletnimi novicami, tako da se luči spremenijo, vsakič ko vaša najljubša ekipa zadene gol. Povežite svoje luči s svojim Facebook računom, tako da nikoli ne boste zamudili novega sporočila, ali pa nastavite, da luči spreminjajo barve in s tem simulirajo vašo navzočnost, čeprav vas ni doma. Ali boste domov pripeljali nepričakovani zmenek? Hladna bela svetloba ni najbolj primerna za kozarec vina na kavču. Vendar pa lahko k sreči nastavite romantično barvo v samo nekaj sekundah.


Poleg luči imate lahko s pametnimi vtičnimi adapterji tudi popolni nadzor nad svojimi napravami. Poleg omenjenih rešitev za nadzor nad porabo moči in programov samodejnega preklapljanja lahko vedno aktivirate tipko za vklop/izklop. Izključite naprave zabavne elektronike svojega moža in ga s tem pripravite do tega, da najprej zaključi s svojimi opravili. Izključite televizor v otroški sobi, da vaši otroci najprej naredijo domačo nalogo, še preden se začne naslednja epizoda Igre prestolov. Ali se pozno ponoči vračate domov? Vključite svojo fritezo na poti domov, tako da boste lahko uživali v polnočnem prigrizku brez predhodnega čakanja, da se segreje.


Z rešitvami za pametno hišo boste imeli nadzor nad svojimi napravami.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Znižajte zneske svojih računov za elektriko z LED-sijalkami in pametnim preklapljanjemČeprav vam to prinaša veliko udobja, ne porabite več denarja, kot je potrebno. LED-sijalke imajo zelo veliko energijsko učinkovitost , poleg tega pa se vse vklopi v sekundi.


Isto velja za naprave, ki jih priključite na pametni vtični adapter. Ne porabljajo energije v stanju pripravljenosti, poleg tega pa se lahko pri določeni porabi moči dovod napajanja samodejno prekine. Poleg tega lahko nadzirate porabo moči in se znebite izdelkov, ki so veliki porabniki energije. Sam pametni vtični adapter porablja minimalno količino energije, tako da je vaš račun za elektriko karseda nizek.


Več udobja in nizki zneski računov: to je pametnejši način življenja!

Zainteresirani? Ovdje možete vidjeti našu cjelokupnu kolekciju


Triki in napotkiKombiniranje različnih sistemov

S kombiniranjem različnih sistemov lahko udejanjite poljuben scenarij in tako še povečate svoje udobje. Čeprav so že same IP-kamere dobra rešitev za varnost, pa s kombiniranjem z drugimi sistemi resnično poskrbite za popolno sliko.


Priporočamo naslednje:


 • Nadgradite svojo hišo s senzorji gibanja, da prejemate potisna sporočila o dogodkih, ki jih lahko nato preverite s pomočjo IP-kamer
 • Povežite pametne luči s svojimi kamerami, da preženete potencialne vlomilce
 • Shranjujte posnetke v pomnilnik v oblaku in si tako zagotovite dostop kjerkoli na svetu

Ali iščete točno določeno rešitev, vendar ne veste, katero blagovno znamko bi kupili? Oglejte si spodnjo tabelo. Za vas smo pripravili vse blagovne znamke, ki ponujajo tehnologijo za pametno hišo, skupaj s potencialnimi možnostmi, ki jih posamezna blagovna znamka ponuja. Ali iščete rešitev po meri ali pa preprosto potrebujete več informacij?

Kontaktirajte našega svetovalca za izdelke ali pa obiščite našo trgovin za demonstracijo v živo.


Naše blagovne znamke


Možnost nadometne
montaže stikala
Ugrajena
stikala
Ugrajeno zatemnilno
stikalo
Električne omarice Možnost preklaplanja moči
Belkin
Conrad RSL
Devolo Home Control
Elgato EVE
Home easy
HomeMatic
HomeWizzard
Osram Lightify
Philips Hue & friends
Plugwise
Rademacher DuoFern
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home

Brezžični zatemnilnik
za stropne svetilke
Brezžično grlo za
žarnice E27
Upravljanje z zunanjimi
lučmi in ostalimi sistemi
Kompatibilno z Philips Hue Kompatibilno z Osram Lightify
Belkin
Conrad RSL
Devolo Home Control
Elgato EVE
Home easy
HomeMatic
HomeWizzard
Osram Lightify
Philips Hue & friends
Plugwise
Rademacher DuoFern
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home