Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Povežite avdio, video in mobilne naprave v vaš pametni dom


 • Brezžično pretočno predvajanje zvoka, slike in podatkov kjerkoli v vaši hiši
 • Ustvarite, krmilite in nadzorujte svojo pametno hišo z mobilnimi napravami
 • Prihranite denar z nadgradnjo obstoječih naprav s pametno elektroniko
 • Triki in napotki

Večpredstavnost in nosljive napraveV današnji tehnološki dobi si življenja brez mobilnih naprav več ne znamo predstavljati. Tablični računalniki in pametni telefoni omogočajo, da lahko surfate po internetu, ohranjate socialne stike, nakupujete ali celo naročate hrano kar iz svoje dlani. Ampak ali resnično koristite vse možnosti, ki vam jih ponuja vaš zvesti spremljevalec? Ali ste kdaj pomislili, da bi druge izdelke prilagodili svojim mobilnim napravam, tako da se lahko povežejo in komunicirajo med seboj? Nadgradite svoje obstoječe večpredstavnostne naprave v pametne magnete za oči v vaši pametni hiši.


Vaš televizor, zvočniki, trdi disk in pametni telefon so samo nekatere izmed naprav, ki jih lahko povežete med seboj. Uporabite svoj pametni telefon ali pametno uro kot daljinski upravljalnik, izberite film na svojem NAS-strežniku, ga predvajajte na svojem televizorju in uživajte v zvoku, za katerega skrbi vaš sistem za prostorski zvok. Nikoli več vam ne bo treba kazati fotografij vašim prijateljem na majhnem 4'' zaslonu pametnega telefona. Preprosto jih takoj predvajajte na televizorju. Ali imate dovolj iskanja točno določenega kabla, da bi lahko predvajali svoj seznam predvajanja Spotify prek svojih zvočnikov? Poskrbite za brezžično povezavo, tako da uporabite WLAN, Bluetooth ali NFC. Možna je poljubna povezava.


Na primer z Bluetooth sprejemnikom lahko vaši zvočniki postanejo brezžični. Za samo delček stroškov, ki bi jih sicer imeli z nakupom Bluetooth zvočnika, lahko nadgradite svoje obstoječe naprave in vam ni treba kupiti novih. Preprosto nadgradite obstoječe naprave s pametno tehnologijo.


Brezžično pretočno predvajajte podatke, filme, glasbo in več. Večpredstavnost na način, kot mora biti - s pomočjo rešitev za pametno hišo.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudboNaša priporočila za vas

Zvočnik Renkforce Concert W1


 • Izhodna moč 2x 10 W
 • Način prenosa WLAN/LAN
 • Možnost prenosa preko AirPlay

Na izdelek

Merilnik aktivnosti s funckijo zaznave utripa


 • Povezava preko Bluetooth
 • S funkcijo merjenja pulza
 • Mera, širina 2.1 cm

Na izdelek

Mediola AIO Gateway V4 Plus Edition


 • Mediola upravlja z vašimi brezžičnimi in IR napravami
 • Intiligentni IP pretvornik podpira vse IR naprave

Na izdelek


Brezžično pretočno predvajanje zvoka, slike in podatkov kjerkoli v vaši hišiVaš pametni telefon, tablični računalnik ali nosljive naprave, kot je pametna ura, so v današnjem svetu nepogrešljivi pripomočki. Ampak ali tudi koristite vse razpoložljive funkcije? Ali so te naprave na primer epicenter glasbe, fotografij, videoposnetkov in datotek? Z rešitvami za pametno hišo je to vsekakor možno.


Zunanji trdi tisk kot je NAS-strežnik, ki je povezan z vašim omrežjem, ima funkcijo pomnilnika za vse podatke. Nikar ne skrbite glede prostora. S pomnilniškim prostorom, ki je že na voljo v terabajtih (TB), nudi veliko več prostora kot ga bo lahko vaš pametni telefon kdajkoli dal na razpolago, poleg tega pa imate vedno brezžični dostop do vsega.


Ali želite poslušati glasbo? Poskrbite za pretočno predvajanje s svojega NAS-strežnika ali s seznama predvajanja Spotify na svojem pametnem telefonu naravnost na zvočnikih, pri tem pa vam ne bo treba zapustiti naslanjača. Pretočno predvajajte filme ali si ogledujte fotografije s svojega dopusta skupaj s prijatelji na 4K HD-televizorju namesto na 4'' zaslonu svojega pametnega telefona.


Ali ne marate obiskov v fitnesu, vendar želite ostati v formi? Pametne ure s sledilniki aktivnosti so vam lahko v pomoč pri tem. Zastavite si cilje, nadzorujte svoje zdravje v dejanskem času in sledite svojemu napredku. Imejte svojega osebnega trenerja kar na zapestju.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Ustvarite, krmilite in nadzorujte svojo pametno hišo z mobilnimi napravamiTudi če odmislimo večpredstavnost, še vedno ne moremo vzdržati brez svojih mobilnih naprav niti en dan. Postale so del našega življenja in dragoceni pripomoček za našo pametno hišo. Da, skoraj vsak sistem je na voljo z brezžičnimi stikali in sistemi, ki so dostopni prek spletnega brskalnika, vendar pa želimo krmiliti in nadzorovati našo pametno hišo, kjerkoli se trenutno nahajamo.


Ravno iz tega razloga so dobre aplikacije tako pomembne. Ko imate brezžični dostop do IP-kamere, ali obstaja kak boljši način za ogled slike s poljubnega mesta na svetu kot s pomočjo vašega tabličnega računalnika ali pametnega telefona? In ko želite prejeti potisno sporočilo v primeru sprožitve kakšnega senzorja, ali obstaja še kak boljši način, kot pa da hitro pogledate na svojo pametno uro, da vidite, na kaj se sporočilo nanaša?


Celo namestitev lahko izvedete s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Tudi če nimate prenosnika ali osebnega računalnika, vam ni treba skrbeti. Enostavno, hitro in brezžično. To je bil tudi vedno namen!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Prihranite denar z nadgradnjo obstoječih naprav s pametno elektronikoSvet večpredstavnosti vsak dan ponuja nekaj novega. Najnovejši model televizorja, ki bo na voljo na trgovinskih policah jutri, bo naslednji mesec že veljal za zastarelega. Medtem ko je vsak dan na voljo nova tehnologija, pa je nakup nove opreme vsak dan zapravljanje denarja. Boljša rešitev je nadgradnja vaših obstoječih naprav s pametno tehnologijo.


Ali še nimate pametnega televizorja? Svoj obstoječi televizor lahko z lahkoto nadgradite z računalnikom z operacijskim sistemom Android ali s HDMI-računalnikom v velikosti USB-ključa za še boljše doživetje. Ali nimate AV-sprejemnika z brezžično povezavo? Priključite Bluetooth sprejemnik in v nekaj minutah boste lahko uživali v brezžičnem zvoku. Želite pretočno predvajati datoteke in podatke s svojega pametnega telefona na televizorju ali računalniku? To lahko enostavno dosežete z WLAN-povezavo.


Ne pustite se ujeti v tehnološko dirko novih izdelkov. Bodite pametni in obstoječe naprave nadgradite v pametne naprave!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Triki in napotkiKombiniranje različnih sistemov

S kombiniranjem različnih sistemov lahko udejanjite poljuben scenarij in tako še povečate svoje udobje. Čeprav so že same IP-kamere dobra rešitev za varnost, pa s kombiniranjem z drugimi sistemi resnično poskrbite za popolno sliko.


Priporočamo naslednje:


 • Nadgradite svojo hišo s senzorji gibanja, da prejemate potisna sporočila o dogodkih, ki jih lahko nato preverite s pomočjo IP-kamer
 • Povežite pametne luči s svojimi kamerami, da preženete potencialne vlomilce
 • Shranjujte posnetke v pomnilnik v oblaku in si tako zagotovite dostop kjerkoli na svetu

Ali iščete točno določeno rešitev, vendar ne veste, katero blagovno znamko bi kupili? Oglejte si spodnjo tabelo. Za vas smo pripravili vse blagovne znamke, ki ponujajo tehnologijo za pametno hišo, skupaj s potencialnimi možnostmi, ki jih posamezna blagovna znamka ponuja. Ali iščete rešitev po meri ali pa preprosto potrebujete več informacij?

Kontaktirajte našega svetovalca za izdelke ali pa obiščite našo trgovin za demonstracijo v živo.