Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Pametna hiša

Kaj je pametna hiša in kaj lahko to pomeni za vas?


Pametna hiša ne sodi v prihodnost, temveč sodi v sedanjost. Pametne rešitve za pametno hišo vam nudijo udobje in nadzor, ki si ju zaslužite. Zavarujte in nadzorujte svoj dom s pametno varnostjo, odpirajte vrata na daljavo s kontrolo dostopa, brezžično preklapljajte luči in še veliko več.

Skoraj vsaka vrata, ki jih odprete, ali vsako napravo, ki jo ročno vključite, lahko nadomestite s pametno elektroniko, ki bo opravila delo namesto vas, tako da se lahko mirno usedete in uživate v življenju.

Ali vas zanimajo pametne rešitve, vendar ne veste, kje bi začeli? Testirali smo na ducate različnih blagovnih znamk in namestili nešteto pametnih izdelkov: s preprosto priključitvijo in tudi z metodo preizkušanja in napak. Na podlagi našega znanja in izkušenj smo določili šest glavnih skupin izdelkov, ki vam bodo v pomoč pri odločitvi.

  • Varnost in zaščita
  • Nadzor nad kamerami in vrati
  • Luči in stikala
  • Ogrevanje in hlajenje
  • Krmiljenje rolet in vrat
  • Večpredstavnost in nosljive naprave


Poiščite inspiracije za pametno hišo

Ne bi trdili, da vemo vse o pametnih hišah, če ne bi imeli v lasti pametne hiše. Iz tega razloga imamo v Evropi več pametnih hiš, v katerih lahko najdete inspiracije, ki si jih zaslužite, mi pa z njihovo pomočjo ostajamo na tekočem glede napredka. V vsaki pametni hiši boste našli Conradove produktne vodje ali strokovnjake za izdelke, ki vam bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja. Seveda boste našli tudi veliko pametnih izdelkov! Oglejte si naše nameščene izdelke pri demonstraciji v živo ali pa se dogovorite za termin za osebno svetovanje.

Potrebujete informacije?


Nemčija


Naša največja pametna hiša do sedaj se nahaja v naši veliki trgovini v kraju Nürnberg. Velik del naše trgovine smo spremenili v simulacijo pametne hiše na 100 m2 površine. Tukaj lahko najdete ogromno izbiro različnih izdelkov za pametno hišo v znani postavitvi. Vklapljajte luči, raziščite našo pametno kuhinjo s prilagodljivim delovnim pultom in avtomatizirano pipo, oglejte si varnostni sistem na naši televizijski steni in še veliko več. Oglasite se za demonstracijo v živo, kadarkoli želite. Če potrebujete nasvet glede pametne hiše, se lahko dogovorite za termin, kjer vam bo svetoval Antonio, naš strokovnjak za pametno hišo. Z veseljem vam bo povedal vse, kar želite in morate vedeti, medtem ko boste uživali v brezplačni skodelici kave.