Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Nadzorujte svoj dom kjerkoli, kadarkoli


 • Nadzorujte svoje kamere s poljubnega mesta s svojim pametnim telefonom
 • Imejte pregled, kaj se dogaja v vaši hiši in okoli nje 24 ur na dan
 • Prihranite si čas in trud, tako da pogledate, preden ukrepate
 • Triki in napotki

Nadzor nad kamerami in vrati
Ali kdaj postanete živčni, ko pomislite, da je pri vas doma kaj narobe? Ali ste v skrbeh zaradi sumljivega moškega, ki se potika naokoli, ali pa vas je strah, da bi lokalni otroci poškodovali vaš avto in lastnino? S pametnim nadzorom bo to stvar preteklosti. Z uporabo IP-kamer in prenosnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika si lahko ogledate, kaj se dogaja v vaši hiši in okoli nje. Aktivirate lahko snemanje ob zaznanem premikanju in prejemate potisna sporočila o dogodkih.


Seveda ne gre vedno za nujni primer. Lahko na primer samo preverite, če je z vašimi hišnimi ljubljenčki vse v redu. Lahko jih celo pomirite na daljavo, tako da se z njimi pogovarjate s pomočjo posebnih kamer za živali. Vse je možno!


S pomočjo WLAN-kamere za vrata lahko celo preverite, kdo zvoni pri vratih. Ali končno uživate v gledanju športa na televiziji po napornem dnevu v službi in vam ni do obiskovalcev ali takšnega in drugačnega prodajalca? S hitrim potegom po zaslonu svojega pametnega telefona lahko vidite, kdo je pred vrati. Ali je samo vaš prijatelj, ki želi gledati tekmo skupaj z vami? V tem primeru lahko odprete vrata na daljavo prek povezave z elektronsko ključavnico, tako da se vam niti ni treba vstajati s kavča.


S pametnim nadzorom in kontrolo dostopa lahko imate popolni nadzor nad svojo hišo – kjerkoli in kadarkoli.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudboNaša priporočila za vas

ABUS HomeTec Pro brezžični ključavnica


 • Baterijsko napajanje 4x AA
 • Zaklepanje in odklepanje vrat s pritiskom na gumb
 • Integracija v obstoječi sistem za zaklepanje

Na izdelek

WLAN omrežna kamera Netamo


 • Ločljivost (maks.) 1920 x 1080 Full HD
 • Način prenosa WLAN
 • Razgledni kot - horizontalni 130 °

Na izdelek

IP video domofon D101 Door Bird


 • Razgledni kot - horizontalni 180 °
 • Kot pogleda - vertikalen 90 °
 • Način prenosa WLAN/LAN

Na izdelek


Nadzorujte svoje kamere s poljubnega mesta s svojim pametnim telefonomNamen pametne hiše je poenostaviti vaše življenje in povečati vaše udobje. Sem sodi tudi gotovost, da je vaša hiša varna, tudi ko vas ni doma. S kamerami, do katerih lahko dostopate na daljavo, je možno doseči ta varni občutek.

Ali se v službi ali na dopustu počutite neprijetno, ker nenehno razmišljate, da morda doma ni vse v redu? Odprite aplikacijo na svojem pametnem telefonu ali pa se prijavite prek spletnega brskalnika ter si s pomočjo slike v živo oglejte, kaj se dogaja na vašem domu. 24 ur na dan in s poljubnega mesta na svetu!


Za samo majhen delček stroškov in truda, ki so potrebni za namestitev tradicionalnega varnostnega sistema, lahko svojo hišo nadgradite s pametno kamero.


 • Prenesite si aplikacijo ali pa zaženite namestitveni program na svojem prenosniku ali osebnem računalniku.
 • Opravite potrebne namestitvene korake, da povežete svojo kamero z LAN- ali WLAN-omrežjem.
 • Konfigurirajte kamero v skladu s svojimi željami. Nastavite obveščanje, aktivirajte/deaktivirajte samodejno snemanje, ustvarite fotografijo pri zaznanem premikanju itd.

Svojo kamero lahko konfigurirate popolnoma v skladu z lastnimi potrebami. Ne glede na to, kakšno konfiguracijo izberete, pa lahko sedaj s pomočjo pametne elektronike mirne vesti zapustite svoj dom.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Imejte pregled, kaj se dogaja v vaši hiši in okoli nje 24 ur na danNe glede na to, kje se trenutno nahajate ali koliko je ura, vedno se lahko prijavite na svojo IP-kamero. Sliko v živo si lahko ogledujete kjerkoli na svetu na svojem pametnem telefonu. Potrebujete samo internetno povezavo.


Ne omejuje vas niti zorni kot leče kamere. S tako imenovano kupolasto kamero lahko kamero vrtite in nagibate za 360° pogled. Z ustreznimi ukazi na zaslonu svojega pametnega telefona imate lahko svojo hišo resnično pod nadzorom.


To je seveda idealno za preverjanje, če je pri vas doma kaj narobe, pa tudi za preverjanje počutja vaših hišnih ljubljenčkov.


S posebnimi kamerami za živali se lahko z njimi pogovarjate. To je idealno, če imate preveč živahnega psa, ki rad laja na vse okoli sebe, ali pa če vaša mačka rada trga vaše nove zavese. Zalotite vlomilca pri dejanju s pomočjo detekcije gibanja ali zvoka in potisnimi sporočili.


Tudi ko ste doma, vam lahko te pametne kamere olajšajo življenje na način, ki ga od te tehnologije ne bi pričakovali. Svoj običajni hišni zvonec lahko na primer nadgradite v WLAN hišni zvonec s kamero. Ko nekdo pritisne tipko zvonca, dobite potisno sporočilo, ki vas obvesti o tem, da je nekdo pred vašimi vhodnimi vrati. Ko odprete aplikacijo, lahko vidite, kdo je pred vašimi vhodnimi vrati, poleg tega pa se lahko s to osebo tudi pogovarjate. Pa naj bo to sosedov otrok, ki vam želi malce ponagajati, prijatelj, ki se je mimogrede oglasil, ali pa poštar s Conradovim paketom – vidite jih, prede sploh vstanete s kavča. Ali pričakujete obisk? Odprite vrata z minimalnim naporom, tako da hišni zvonec povežete z elektronsko ključavnico svojih vhodnih vrat.


S kamero v pripravljenosti boste imeli vse pod nadzorom 24 ur na dan - kjerkoli in kadarkoli.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Prihranite si čas in trud, tako da pogledate, preden ukrepatePoleg vidika zaščite in občutka varnosti, ki vam ga bo dala kamera, lahko z namestitvijo kamer tudi prihranite čas in nenazadnje tudi denar. Ni vam treba iti takoj domov, če na primer vaš hišni ljubljenček stori nekaj, kar ne bi smel. Če imate nameščene alarmne senzorje, si lahko celo ogledate, kaj se dejansko dogaja, preden se odpravite domov, da preverite zadevo.


S pametnimi kamerami lahko svoj dom nadzorujete s poljubnega mesta na svetu!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Triki in napotkiKombiniranje različnih sistemov

S kombiniranjem različnih sistemov lahko udejanjite poljuben scenarij in tako še povečate svoje udobje. Čeprav so že same IP-kamere dobra rešitev za varnost, pa s kombiniranjem z drugimi sistemi resnično poskrbite za popolno sliko.


Priporočamo naslednje:


 • Nadgradite svojo hišo s senzorji gibanja, da prejemate potisna sporočila o dogodkih, ki jih lahko nato preverite s pomočjo IP-kamer
 • Povežite pametne luči s svojimi kamerami, da preženete potencialne vlomilce
 • Shranjujte posnetke v pomnilnik v oblaku in si tako zagotovite dostop kjerkoli na svetu

Ali iščete točno določeno rešitev, vendar ne veste, katero blagovno znamko bi kupili? Oglejte si spodnjo tabelo. Za vas smo pripravili vse blagovne znamke, ki ponujajo tehnologijo za pametno hišo, skupaj s potencialnimi možnostmi, ki jih posamezna blagovna znamka ponuja. Ali iščete rešitev po meri ali pa preprosto potrebujete več informacij?

Kontaktirajte našega svetovalca za izdelke ali pa obiščite našo trgovin za demonstracijo v živo.


Naše blagovne znamke


Upravljanje IP kamere z aplikacijo Avtomatsko zapiranje vrat Kompatibilno z zvoncem Dostopen senzor gibanja Dostopen zunanji senzor gibanja
Conrad RSL
Devolo Home Control
Home easy
HomeMatic
HomeWizzard
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home