Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.V prihodnjih mesecih bomo nadaljevali našo partnerstvo z več vodilnimi dobavitelji, kjer vam bomo predstavili vrsto novih izdelkov - ta mesec več kot 13.000 novih izdelkov iz blagovnih znamk spodaj!DeWALT je nova vrhunska znamka pri Conradu, ki je v zadnjih petih letih postala najhitreje rastoča blagovna znamka za električna orodja na svetu. K temu je prispeval visok ugled, ki ga blagovna znamka uživa pri profesionalnih obrtnikih, ki cenijo zmogljivost, robustnost in zanesljivost teh rumeno-črnih orodij. Večdesetletne izkušnje pri razvoju, proizvodnji in stiku z uporabniki ter na ta način pridobljena spoznanja so sestavni del vsakega izdelka tega podjetja, ki je bilo ustanovljeno leta 1924 v ZDA. Program Perform&Protect, ki je bil uveden leta 2007, vključuje samo izdelke, ki izpolnjujejo najstrožje kriterije iz enega ali več področij: vibracije, prah in nadzor. S tem imate na voljo najobsežnejšo ponudbo varnih, profesionalnih in visokozmogljivih gradbenih orodij. V ponudbo smo dodali več kot 150 novih izdelkov.

Priporočene skupine izdelkov Dewalt:
Izpostavljeni izdelki Dewalt:


 • Dewalt DCD777S2T Akumulatorski vrtalni vijačnik
   
 • Dewalt DWE4217 DWE4217-QS Kotni brusilnik
   
 • Dewalt DWD112S -Vrtalni stroj
   
 • Dewalt DW333KT Vbodna žaga Vklj. kovček
   
 • Dewalt DCS570NT Ročna krožna žaga 184 mm Brez akumulatorja
   
 • Lapp je eden izmed vodilnih ponudnikov integriranih rešitev na področju tehnologije kablov in povezovanja. Sedež tega družinskega podjetja je v Stuttgartu.

  Pri Conradu vam ponujamo celotno ponudbo izdelkov skupine Lapp, h kateri poleg kablov in vodnikov med drugim sodijo tudi industrijski konektorji, uvodnice in tehnična oprema.

  Osrednje tržišče podjetja Lapp sta strojegradnja in gradnja sistemov. Ostala pomembna tržišča so živilska industrija, energijski sektor in mobilnost.
     Izpostavljeni izdelki Lapp:


 • Dvožilni vodnik LappKabel LiY-Z, 2 x 0,38 mm2
   
 • Dvožilni vodnik LappKabel NYFAZ, 2 x 0,5 mm2
   
 • Gumirani vodnik H03VV-F 2 x 0.75 mm črne barve
   
 • Varovalna matica M16, poliamid
   
 • SILVYN cev za zaščito kablov
    • AVM nudi rešitve za hiter širokopasovni priključek in pametno domače omrežje. Z družino izdelkov FRITZ! je AVM tako v Nemčiji kot tudi drugod v Evropi vodilni proizvajalec širokopasovne terminalske opreme za DSL, LTE, kabelski in optični internet. Izdelki za pametno hišo, ki temeljijo na standardih kot so WLAN, DECT in Powerline, skrbijo za pameten in varen dom. Vsi izdelki so rezultat lastnega razvoja in so vedno popolnoma usklajeni med seboj. To se še posebej pokaže z WLAN-tehnologijo Mesh pri izdelkih FRITZ!, ki skrbi za dobro WLAN-pokritost na vseh mestih v hiši. Pametni operacijski sistem FRITZ!OS omogoča enostavno upravljanje vseh izdelkov FRITZ!, brezplačne posodobitve pa redno nudijo nove funkcije za večje udobje in varnost. Z brezžičnimi telefoni in brezplačnimi aplikacijami pa AVM nudi celovito ponudbo na področju vzpostavitve domačega omrežja.Milijoni zadovoljnih strank in več kot 1.000 zmag pri različnih testih vedno znova potrjujejo visoko kakovost in vsestranskost izdelkov FRITZ!. • AVM FRITZ!Box 6890 LTE WLAN router
   
 • AVM FRITZ!Box 7530 WLAN router z modemom
   
 • AVM FRITZ!Powerline 1260E WLAN Set Powerline
   
 • AVM FRITZ! Brezžično stikalo
   
 • AVM FRITZ! WLAN ključek
   

 • Vodilni svetovni proizvajalec na področju trdih diskov, spominskih kartic in USB-medijev je sedaj na voljo pri Conradu s svojo celotno ponudbo 800 izdelkov. H korporaciji Western Digital sodita znani blagovni znamki G-Technology, ki je znamka za profesionalni trg (profesionalna fotografija, filmski ustvarjalci, oddajanje in uporabniki Apple Affine), in Sandisk, ki je priznana znamka za vse v zvezi s spominskimi karticami in USB-mediji. Western Digital je uveljavljen ponudnik tako zunanjih trdih diskov in mobilnih pomnilniških medijev (trdi diski in SSD-diski) kot tudi notranjih trdih diskov (predvsem pomnilniške rešitve za podjetja in obrti). S to obsežno ponudbo pomnilniških rešitev, ki sega od razširitev pomnilnika za pametne telefone, programske opreme za varnostno kopiranje pa vse do NAS-naprav za potrošnike (vmesniki za osrednje podatkovno središče), se skoraj polovica vseh podatkov, ki so shranjeni po vsem svetu, nahaja prav na pomnilniških rešitvah tega svetovnega akterja iz Kalifornije. Z razširitvijo ponudbe s 110 izdelki bo pri Conradu v kratkem na voljo tudi napovedana inovacija: najhitrejša spominska kartica s kapaciteto 1 TB. • SanDisk Ultra microSDHC-kartica 32 GB
   
 • Notranji SSD trdi disk 240 GB
   
 • SanDisk Cruzer Ultra USB-Stick 32 GB
   
 • Western Digital Notranji trdi disk 4TB
   
 • G-Technology Zunanji trdi disk 1 TB
   

 • Preostale blagovne znamke:


  Barthelme - razširitev ponudbe na področju inovativnih sistemov LED-razsvetljave

  Strokovnjak za razsvetljavo in sijalke vam nudi več kot 1.600 kakovostnih LED-rešitev.

  Ogled izdelkov >>

   

  dji Enterprise - profesionalni industrijski droni

  Absolutna novost: Profesionalni droni se uporabljajo za kmetijstvo, meritve, varstvo narave, filmsko industrijo ter za iskanje pogrešanih oseb in reševalne službe.

  Ogled izdelkov >>

     Duonix - kakovostne merilne in diagnostične naprave za vaše podjetje

  Proizvedeno v Nemčiji: Duonix razvija programsko opremo in komponente strojne opreme ter celovite visokokakovostne diagnostične sisteme za elektroniko vozil. Pri Conradu smo razširili ponudbo na več kot 15 izdelkov.

  Ogled izdelkov >>

   

  Finder - visoka kakovost in enostavna namestitev

  Finder je strokovnjak za stikalne, časovne in nadzorne releje ter se lahko pohvali s kakovostjo, ki je proizvedena v Evropi. Z razširitvijo ponudbe imate sedaj pri Conradu na voljo več kot 950 izdelkov.

  Ogled izdelkov >>

     fischer - več kot 2.200 novih izdelkov na področju pritrjevanja

  Fischer je strokovnjak za varne pritrditve in povezave na gradbišču. Pri Conradu vam ponujamo več kot 4.400 izdelkov – od vložkov iz umetne mase, kemičnih sistemov pa vse do jeklenih sidrnih vijakov.

  Ogled izdelkov >>

   

  Gardena - razširitev ponudbe na področju profesionalnih črpalk in vrtnih orodij

  Vodilna blagovna znamka za kakovostne vrtne naprave s sedežem v Evropi ima podružnice v več kot 80 državah po vsem svetu. Pri Conradu je na voljo več kot 650 izdelkov.

  Ogled izdelkov >>

   


  Gigaset - razširitev ponudbe na področju profesionalne telefonije

  Conradova ponudba vključuje več kot 100 izdelkov tega strokovnjaka na področju profesionalne telefonije za poslovno rabo. Odkrijte tudi druge novosti Gigaset Pro in Gigaset Elements.

  Ogled izdelkov >>

   

  INA Bearing - več kot 2.900 novih izdelkov na področju tehnike radialnih in aksialnih valjčnih ležajev

  Absolutna novost: Ta strokovnjak iz skupine Schaeffler sodi med vodilne svetovne ponudnike valjčnih ležajev, zgibnih ležajev in linearnih izdelkov.

  Ogled izdelkov >>

     Kopp - več kot 220 novih izdelkov na področju elektroinštalacij

  široka paleta izdelkov tega strokovnjaka za elektroinštalacijski material je pri Conradu na voljo s 1.000 izdelki - od enostavnih vtičev, mobilnih naprav kot so adapterji in razdelilne letve pa vse do inovativnih brezžičnih sistemov.

  Ogled izdelkov >>

   

  Wago - več kot 900 novih izdelkov na področju konektorjev

  Pri Conradu vam nudimo več kot 16.900 izdelkov tega specializiranega ponudnika za tehniko avtomatizacije in povezovanja.

  Ogled izdelkov >>