Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.


OCI - E-naročanje


OCI spletna stran za
E-naročanje.B2B portal


B2B portal za E-naročanje.EDI


EDI-Rešitve za podjetja z lastnim nabavnim sistemom.eKatalogi


Prilagojena ponudba v obliki datoteke XML ali CSC / XLSX.

Optimalne rešitve, prilagojene individualnim potrebam


Nudimo popolno avtomatizacijo procesov naročanja - od nakupa do plačila. Različne možnosti zagotavljajo prilagojene rešitve za vse, od majhnih specializiranih podjetij do velikih korporacij, ki zaposlujejo več tisoč zaposlenih.


Prednosti:


 • Individualni in kompetentni nasveti naših strokovnjakov - od izbire najboljše rešitve za
       e-naročanje do izvedbe
 • Večja učinkovitost in preglednost
 • Paleta izdelkov in storitev, posebej prilagojenih vašim potrebam
 • Cene glede na dogovorjene pogoje
 • Plačilni pogoji in dostava glede na dogovorjene pogoje
 • Varna izmenjava podatkov s preizkušenimi vmesniki EDI in API ali po potrebi prek SFTP,      HTTPS itd.
 • Tesno sodelovanje z vodilnimi dobavitelji sistemov za e-naročanje
 • Kratek čas za implementacijo
 • Vse rešitve z visokim standardom kakovosti
 • Naše tehnične rešitve


  Nudimo popolno avtomatizacijo procesov naročanja - od nakupa do plačila. Različne možnosti zagotavljajo prilagojene rešitve za vse, od majhnih specializiranih do srednjih do velikih korporacij, ki zaposlujejo več tisoč zaposlenih.  OCI - spletna stran za E-naročanje


  OCI spletna stran za E-naročanje, je namenjeno podjetjem in partnerjem za iskanje izdelkov, oddaje povpraševanja ali direktnega naročila izdelkov v naš sistem.

  eKatalogi


  eKatalogi - prilagojena ponudba, pripravljena za podjetja v obliki datoteke XML ali CSC / XLSX. Vaše podjetje jih lahko izvaja z uporabo namenske programske opreme ali s sodelovanjem zunanjega operaterja, na primer Ariba, Oracle, Simple System.

  Naše individualne in celovite rešitve e-naročanja:  OCI - spletna stran za E-naročanje
  E-naročanje poteka preko spletne strani, ki je namenjena podjetjem in partnerjem za iskanje izdelkov in oddajo naročila izdelkov, oziroma oddajo zahteve za ponudbo. Takoj boste videli vašo trenutno ceno (z odobrenim popustom) in naročilo samodejno poslali v naš SAP sistem za naročila. Upoštevani bodo vsi dogovorjeni pogoji poslovanja, ker so prednastavljeni v vašem uporabniškem profilu.

  Spletna stran je povezana z našim B2B portalom kjer boste lahko spremljali vso zgodovino naročil, ponovili naročilo ali oddali hitro naročilo.

  Vabimo vas da si ogledate predstavitveni video posnetek ali preberite kratka navodila, lahko pa nas tudi kontaktirate in z veseljem vam bomo predstavili vse podrobnosti.

  B2B portal za E-naročanje
  E-naročanje poteka preko aplikacije, ki je namenjena podjetjem in partnerjem za oddajo naročila izdelkov in pregled naročil. številu uporabnikov ni omejena in naročila vseh zaposlenih so vidna v pregledu. V nastavitvah so že nastavljane vsi pogoji sodelovanja, cene s popustom, plačilni pogoji, naslovi za dostavo in načini dostave.

  B2B portal je povezan z OCI - spletno stranjo za E-naročanje

  Vabimo vas da si ogledate predstavitveni video posnetek ali preberite kratka navodila, lahko pa nas tudi kontaktirate in z veseljem vam bomo predstavili vse podrobnosti.
  Sistem EDI (elektronska izmenjava podatkov)


  Ali uporabljate storitve zunanjih partnerjev? Tudi nas! Torej ste le korak stran od uporabe priročne rešitve, ki omogoča hitro obdelavo naročila v vašem podjetju.

  S povezovanjem vašega sistema z našim boste dobili pregledno, enostavno in ekonomično rešitev, ki bo omogočila neposreden dostop do več kot 750.000 izdelkov. To je rešitev za podjetja z lastnim nabavnim sistemom, ki nudi izboljšano komunikacijo med poslovnimi partnerji na področju pošiljanja naročil in računov. V kombinaciji z našim nakupnim sistemom vam zagotavljamo:


  • predogled izdelkov s ceno in individualnim popustom,
  • možnost samodejnega pošiljanja naročil s strani kupca,
  • večja natančnosti pretoka informacij
  • zmanjšanje upravnih stroškov izmenjave informacij
  • prihranek časa


  eKatalogi (eProcurement)


  Elektronski katalog je prilagojena ponudba, pripravljena za vaše podjetje v obliki datoteke XML ali CSC / XLSX. Ciljna rešitev zahteva, da jih vaše podjetje lahko implementira v svoje notranje sisteme z uporabo namenske programske opreme ali s sodelovanjem zunanjega operaterja, npr. Ariba, Oracle , Enostaven sistem.

  eKatalog vam bo ponudil poenostavljen postopek nakupa s pomočjo:


  • odpravljanje potrebe po iskanju poizvedb (vedno kupujete po vnaprej določenih cenah)
  • enostavno iskanje izdelkov
  • dostop do tehničnih specifikacij izdelka
  • neodvisen postopek oddaje naročila
  Skupaj bomo našli rešitev, primerno za vas in vaše podjetje.


  Niste prepričani, katera od naših rešitev e-javnih naročil je prava za vas? Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali. Pustite nam sporočilo preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite.