Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kabli in vodniki

kabli-vodniki

Lahko bi tudi rekli, da lahko poskrbimo za vsako povezavo - kar je z več kot petintrideset tisoč kabli za nas mačji kašelj. Od računalniških kablov do industrijskih kablov, pa naj bo to za domača omrežja, robotsko tehniko ali proizvodnjo vozil - pri Conradu najdete za vsak primer rabe točno to, kar potrebujete. Pa naj bo to en meter ali devet kilometrov. Kot metrsko blago ali trgovalna enota. Konfekcionirani in nekonfekcionirani. In z vso potrebno opremo.

Nudimo vam tudi posebne rešitve z našima lastnima blagovnima znamkama Renkforce in SpeaKa Professional. Dodatna prednost sta tudi naši storitvi za konfekcioniranje kablov Koax24 in Litze24 z več kot tisoč različnimi kombinacijami konektorjev in funkcijo spletnega filtra, ki omogoča konfiguracijo vsakega kabla do najmanjše podrobnosti.

Ker želimo, da ste z našo rešitvijo popolnoma zadovoljni, vam ne zaračunavamo nobenega doplačila na dolžino reza, vse cene pa že vsebujejo doplačilo za baker. Pri tem vam nudimo tudi hitre dobavne roke. Se sliši dobro? Tudi nam se zdi tako.kabli-vodniki
kabli-vodniki