Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Samodejni polnilnik VOLTCRAFT VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® 12 V 0.8 A, 5 A

Kataloška št.: 1367689
Proiz. oznaka: VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® | EAN: 4016138987225
Samodejni polnilnik VOLTCRAFT VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® 12 V 0.8 A, 5 A
€ 89,99
89.99
DDV je vključen Stroški pošiljanja


Dostava v 3 do 5 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Avtomatski polnilnik Iceman 5R, 12 V/5 A, Bluetooth®

Značilnosti

 • 8 polnilnih programov
 • Brezplačna aplikacija za nadzor nad polnjenjem
 • Končna napetost polnjenja do 16 V
 • Preverjanje akumulatorja
 • Regeneracija
 • Prikaz napake
 • LED-prikaz
 • Bluetooth različica 4.0
    

Opis izdelka

Polnilnik, ki nudi več kot samo polnjenje akumulatorjev.

Vsak, ki je odvisen od tega, da se njegovo vozilo zanesljivo zažene, ve, kako pomemben je avtomobilski akumulator – in to ne samo pozimi. Žal pa se kdaj pa kdaj zgodi, da avtomobilski akumulator malce oslabi in ga je treba oskrbeti s svežo energijo. V tem primeru je dobro imeti pri roki polnilnik, ki poleg polnjenja zmore še kaj več.

Polnilnik Iceman 5R ima 8 različnih načinov polnjenja, s čimer omogoča popolno polnjenje svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi ter kalcijevih akumulatorjev s kapaciteto od 1,2 Ah do 120 Ah. Pri tem ni pomembno, če polnjenje poteka pri zimskih temperaturah ali pa ima priključek svinčev akumulator poškodbe zaradi sulfatizacije. Med postopkom polnjenja, ki je lahko sestavljen iz 8 različnih faz, naprava najprej preveri stanje priključenega akumulatorja, nato pa ga individualno in popolnoma avtomatsko napolni.

Da boste vedeli, namesto domnevali: Na svoj tablični računalnik oz. pametni telefon z iOS ali Android si preprosto naložite brezplačno aplikacijo Battery Charging Manager in aktivirajte Bluetooth povezavo s svojim polnilnikom. Z dotikom prsta imate nato na voljo najaktualnejše informacije o stanju napolnjenosti svojega akumulatorja in lahko po potrebi polnilnik tudi enostavno in udobno upravljate.

Način št. 1 je običajen polnilni program za 12 V akumulatorje s kapaciteto med 1,2 Ah in 14 Ah naslednjih tipov: svinčev v izvedbi z gelom, svinčev v izvedbi s kislino, svinčev v AGM-izvedbi in kalcijev. Končna napetost polnjenja znaša 14,4 V, maksimalni polnilni tok pa 0,8 A.
Način št. 2: Poleg načina št. 1 lahko dodatno aktivirate simbol snežinke. V tem primeru polnilni program preklopi na način polnjenja, ki je posebej primeren za AGM-akumulatorje. Način št. 2 lahko uporabljate tudi pri nizkih temperaturah okolice
(temperature pod ničlo) za polnjenje svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi. Končna napetost polnjenja znaša 14,7 V, maksimalni polnilni tok pa 0,8 A.
Način št. 3 (način št. 1 in Boost) za polnjenje globoko izpraznjenih svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi. Končna napetost polnjenja znaša 16,0 V. Maksimalni polnilni tok do napetosti akumulatorja 14,7 V znaša 0,8 A, pri napetosti akumulatorja od 14,7 do 16,0 V pa 0,3 A.
Način št. 4 se uporablja za polnjenje globoko izpraznjenih svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi pri nizkih temperaturah okolice. Končna napetost polnjenja znaša 16,0 V. Maksimalni polnilni tok do napetosti akumulatorja 14,7 V znaša 0,8 A, pri napetosti akumulatorja od 14,7 do 16,0 V pa 0,3 A.
Način št. 5 je običajen polnilni program za 12 V akumulatorje s kapaciteto med 14 Ah in 120 Ah naslednjih tipov: svinčev v izvedbi z gelom, svinčev v izvedbi s kislino, svinčev v AGM-izvedbi in kalcijev. Končna napetost polnjenja znaša 14,4 V, maksimalni polnilni tok pa 5 A.
Način št. 6: Poleg načina št. 5 lahko dodatno aktivirate simbol snežinke. V tem primeru polnilni program preklopi na način polnjenja, ki je posebej primeren za AGM-akumulatorje. Način št. 6 lahko uporabljate tudi pri nizkih temperaturah okolice
(temperature pod ničlo) za polnjenje svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi. Končna napetost polnjenja znaša 14,7 V, maksimalni polnilni tok pa 5 A.
Način št. 7 (način št. 1 in Boost) za polnjenje globoko izpraznjenih svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi. Maksimalni polnilni tok do napetosti akumulatorja 14,7 V znaša 5 A, pri napetosti akumulatorja od 14,7 do 16,0 V pa 1,5 A.
Način št. 8 se uporablja za polnjenje globoko izpraznjenih svinčevih akumulatorjev v izvedbi z gelom, kislino ali v AGM-izvedbi pri nizkih temperaturah okolice. Končna napetost polnjenja znaša 16,0 V. Maksimalni polnilni tok do napetosti akumulatorja 14,7 V znaša 5 A, pri napetosti akumulatorja od 14,7 do 16,0 V pa 1,5 A.
Priključitev na akumulator lahko izvedete fleksibilno s krokodil sponkami ali fiksno prek polnilnega kabla z obročastimi ušesci in vtično varovalko. Pri obeh možnostih je možna priključitev s konektorjem na polnilnem kablu. Za polnjenje akumulatorja v polnilnih programih 1, 2, 5 in 6 lahko akumulator ostane priključen na elektroniko vozila. Za polnjenje v polnilnih programih 3, 4, 7 in 8 je treba akumulator obvezno ločiti od elektronike vozila.

Oprema

 • 8 polnilnih programov
 • Preverjanje akumulatorja
 • Regeneracija (obnova)
 • Vzdrževalno polnjenje
 • Zaščita pred priključitvijo napačnih polov
 • Prikaz napake
 • Zaščita pred iskrenjem
 • Zaščita pred pregrevanjem
 • Vrsta zaščite IP65
 • LED-prikaz
 • Električni in polnilni kabel dolžine 180 cm
 • Bluetooth različica 4.0
 • Bluetooth domet maks. 30 m
 • Od iOS 8.0 naprej
 • Od Android 4.4.0 naprej.

Dobava vključuje

 • Samodejni polnilnik VOLTCRAFT VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® 12 V 0.8 A, 5 A

Dodatne informacije

Brezplačna aplikacija Battery Charging Manager za Android in iOS.

Tehnični podatki

Avto polnilnikiAvtomatski polniknik
Avtomobilski polnilniki - značilnostiTest akumulatorja, Osveži, regenerira, Različni programi za polnjenje, Ohranjanje napajanja, Spremljanje polnjenja, Upravljanje preko aplikacije, Bluetooth povezava
Funkcija polnjenja (akumulator)8-stopenjska
Mera, dolžina187 mm
Mera, višina48 mm
Mera, širina63 mm
Napetost akumulatorja12 V
Obratovalna napetost230 V/AC
Primeren za avto baterijeSvinčene-flis, Svinčene-kislina, Svinčeno gelne, Svinčeno-kalcijeve, AGM
Priporočena kapaciteta akumulatorja pri 12 V maks.120 Ah
Priporočena kapaciteta akumulatorja pri 12 V min.1.2 Ah
Teža0.7 kg
Vrsta zaščiteIP65

Navodila

Navodila za uporabo
AUTONABIJECKA VOLTCRAFT VC 12 V 5 A IC Ver. 1
AUTOMATIK LADEGERAET VC12V 5A ICEMAN 5 Ver. 1
AUTOMATIK LADEGERAET VC12V de en fr nl Ver. 1
AUTOMATIK LADEGERAET VC12V 5A ICEMAN 5 Ver. 1
Informacije
APP INFO FUER IOS UND ANDROID Ver. 1

Kupci so iskali tudi:

VOLTCRAFT, Akumulatorski polnilniki za motorna vozila, Polnilniki, vzdrževanje baterij za avte, Akumulatorski polnilniki za motorna vozila-Dodatki
Ocene izdelka Samodejni polnilnik VOLTCRAFT VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® 12 V 0.8 A, 5 A

Vprašanja, komentarji

Zapri
Samodejni polnilnik VOLTCRAFT VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® 12 V 0.8 A, 5 A