OPTIMALNI ČASI CIKLOV?
Z UPORABO ZMOGLJIVIH KRMILNIKOV.

S programirljivimi logičnimi krmilniki (PLC-krmilniki) lahko udejanjite skoraj neskončno število nalog krmiljenja. Področje uporabe sega od krmiljenja markiz, vrat in razsvetljave pa vse do kompleksnih nalog industrijskega krmiljenja pri proizvodnih obratih.

Splošna tendenca je v smeri enote, ki je prilagojena potrebam industrije 4.0 in ima odprtokodno zasnovo ali zasnovo za pametno tovarno. Ta enota je zasnovana tako, da signala ne sprejemajo in oddajajo samo senzorji in aktuatorji, temveč ga lahko integrirajo ali posredujejo tudi eksterni oblaki.

Logično, LOGO!

Vse v življenju ni vedno logično. To velja tako v zasebnem življenju, v službi, kot tudi pri tehničnih nalogah.

Vendar pa LOGO! poskrbi za to, da je marsikaj logično. V službi, če ste tehnični kader, graditelj sistemov ali načrtovalec. V zasebnem življenju, če iščete nove možnosti za udobje in energetsko učinkovitost svojega doma. Logično, saj vam LOGO! prav pri majhnih nalogah avtomatizacije nudi ogromno manevrskega prostora. Novi LOGO! 8.3 pa še veliko več.

LOGO! 8.3 postavlja nove meje

Pomirjujoče je vedeti, da je možno iti do meje – tudi če to ni vedno potrebno.  LOGO! 8.3 sedaj na novo definira to mejo: iz razdelilnika v pametni svet in v oblak. Njegov moto: shranjevanje podatkov o sistemu, kjerkoli želite. Analiza podatkov, obveščanje, alarmiranje? Ni problema. Tako obsežna komunikacija, tako majhne omejitve.

Na izdelke LOGO! 8.3

Izbrani izdelki

Odprta in inovativna – PLCnext

Tehnologija PLCnext proizvajalca Phoenix Contact je edinstven, odprt ekosistem za sodobno avtomatizacijo in izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavlja internet stvari.

Več informacij o PLCnext  

Kompaktni in učinkoviti napajalniki za DIN-letev

Serija TIB je nova generacija napajalnikov za DIN-letev, ki nudi energetsko in stroškovno učinkovito osnovno napajanje v industrijskem okolju in v razdelilnih omaricah. Z izkoristkom do 94,5 % serija TIB prevzema vlogo pionirja na področju energetske učinkovitosti pri industrijskih napajalnikih za DIN-letev.

  • Zaščita pred tresljaji in udarci v skladu z DIN ES 61373 (uporaba na prograh in v industriji)
  • Elektromagnetna odpornost v skladu z ES 61000-6-2
  • Elektromagnetne motnje v skladu z ES 61000-6-3
  • Izhodi so opremljeni s funkcijo odpravljanja motenj
  • Napajalniki imajo aktivno kompenzacijo jalovega toka
  • Nastavljiva izhodna napetost od 23,5 do 28 V/DC s pomočjo potenciometra
  • Varnostni certifikati v skladu z IEC/ES 60950-1, UL 60950-1 in UL 508
  • 3-letna garancija na izdelek

Na izdelke serije Traco Power TIB

 

 

Izbrani izdelki

Napajalniki za industrijsko rabo

Danes se Mean Well s svojo široko ponudbo izdelkov uvršča med vodilne svetovne proizvajalce standardnih napajalnikov. Pri tem pokriva vsa osrednja področja uporabe: od industrije, informacijske tehnologije in avtomatizacije, LED-razsvetljave in medicinske tehnologije pa vse do gospodinjstva.

Napajalniki za industrijsko rabo Mean Well

Mean Well nudi industrijske napajalnike v naslednjih izvedbah: za DIN-letev, z odprtim ohišjem, v zaprti izvedbi, kot namizni in vtični napajalnik ter za vgradnjo v 19" rack. Napajalniki imajo v odvisnosti od posameznega modela in področja uporabe certifikate, ki potrjujejo skladnost z najnovejšimi varnostnimi standardi, kot so ES 62368-1, ES 60601-1, ES 60335-1 in drugi, ter z relevantnimi standardi za elektromagnetno združljivost (EMC). Na področju napajalnikov za DIN-letev smo družino izdelkov HDR dopolnili s 150 W napravami, družino TDR pa z 240 W napravami. Zadnja novost na področju zaprtih izvedb je nadgradnja serije UHP. Stikalni napajalniki serije HDR-150 z močjo 150 W v stopničastem ohišju iz umetne mase so trenutno najmanjši modeli na tržišču in so bili zasnovani za rabo v prenapetostni kategoriji III (OVCIII), kar omogoča vsestranska področja uporabe. Nova generacija ozkih 3-faznih stikalnih napajalnikov serije TDR-240 ima dizajn brez ventilatorja s prosto konvekcijo zraka in je primerna za montažo na DIN-letve TS-35/7.5 in TS-35/15. Kot rešitev za pomanjkanje prostora je nova serija široka samo 63 mm, s čimer je 43 % manjša od prejšnje serije DRT-240.

 

Napajalniki za LED-razsvetljavo

Za rabo v kombinaciji z LED-razsvetljavo proizvajalec Mean Well nudi izdelke z močjo od 8 do 1.000 W. Na voljo so različice s konstantno napetostjo, konstantnim tokom ali konstantno močjo. Izdelki so v odvisnosti od posameznega modela predvideni za rabo v zaprtih prostorih (vrsta zaščite IP20) ali za rabo na prostem (vrsta zaščite IP67) in v težkih pogojih delovanja. Različice z možnostjo zatemnitve jo možno krmiliti prek žične povezave s sistemom Dali, KNX, z uporom, 1-10 V, PWM-signalom ali s potisnim ukazom za zatemnjevanjem. Kot brezžični vmesnik se med drugim uporablja Bluetooth/Casambi. Novosti na področju LED-razsvetljave sta nadgradnja serije XLG in integracija KNX-vmesnika v izdelke serije PWM.

 

Izbrani izdelki

Večja učinkovitost v novem digitalnem svetu

Digitalizacija v smeri industrije 4.0 dobiva vedno bolj jasno obliko. To pa pomeni večji izziv za upravljalce sistemov in nujnost, da se tudi pri obstoječih sistemih ne izgubi stik z novimi tehnologijami. Ampak kakšen je najboljši način za vstop v digitalno verigo ustvarjanja vrednosti v proizvodnem okolju? Odgovor: s preprostim in preglednim korakom – pametnim IoT-prehodom SIMATIC IOT2050 za povezavo z Industrial Edge in povezavo z oblakom.

Več informacij

Blagovne znamke

Wago
Weidmüller
Traco Power
Mean Well
Crouzet

Naše storitve

Zahteva za ponudbo (RFQ)

Hitra ponudba - Izpolnite spodnji obrazec, da boste prejeli najboljšo ponudbo.

Več informacij

Kabli na meter

Nudimo natančno prilagoditev kablov in cevi glede na individualne potrebe.

Več informacij

 

Načrtovana naročila

Načrtujte dostavo vnaprej in po potrebi.

Več informacij

Konfekcioniranje kablov

Konfiguracija vsakega kabla do najmanjše podrobnosti  po vaših željah.

Več informacij