Tehnika za avtomatizacijo za izobraževalne ustanove

Tehnika za avtomatizacijo in simulacijski modeli za izobraževanje, razvoj in raziskave.

Pa naj gre za razvoj, proizvodnjo ali logistiko – tehnika za avtomatizacijo in avtomatizirani procesi so v sodobnem delovnem okolju postali nepogrešljivi. Možnosti praktične uporabe so bistvenega pomena zlasti pri izobraževanju na področju strojništva in elektrotehnike. S kompleti in simulacijskimi modeli, ki so bili razviti posebej za izobraževalni sektor, je že možno realistično pridobivanje izkušenj, ki jih je nato mogoče enostavno in hitro prenesti na druge primere rabe. Simulacija in učenje aktivnosti digitalizacije potekata v manjšem obsegu, tako pridobljeno znanje pa se lahko nato začne uporabljati v večjem obsegu.


 

Doživetje avtomatizacije s Fischertechnik Education

Výuková továrna 4.0 – školicí a simulační model

Učna tovarna 4.0 se lahko uporablja v poklicnih šolah in pri usposabljanju ter za raziskave, poučevanje in razvoj na univerzah, v obratih in na IT-oddelkih. Simulacija ponazarja postopek naročanja, proizvodnje in dostave v digitaliziranih in medsebojno povezanih procesnih korakih:

- Vadba in simulacija realističnih procesnih potekov

- Optične in senzorične komponente

- Digitalna sledljivost prek NFC/RFID

- Povezava z oblakom, upravljanje in branje podatkov prek pametnih naprav

- Povezovanje zaporednih logističnih procesov

Več

Verze:

- Model usposabljanja in simulacije 4.0 24V
- Model usposabljanja in simulacije 4.0 24V PLC
- Model usposabljanja in simulacije 4.0 24V PLC S7-1500
- Model usposabljanja in simulacije 4.0 9V

Learning factory 4.0

S temami, kot so avtonomna vožnja, roboti z vsesmernimi kolesi in internet stvari (IoT), Fischertechnik Education ponuja razširitvene komplete za komplet robotike, ki skorajda ne bi mogli biti bolj natančno usmerjeni v trenutni razvoj. Učni kompleti z dodatnim izobraževalnim gradivom nudijo pomembno dodano vrednost za učitelje in učence.

Fischertechnik education

Fishertechnik Education

Raspberry Pi® Build HAT

Raspberry Pi Build HAT je dodatno vezje, ki je bilo razvito v sodelovanju z LEGO® Education in omogoča krmiljenje motorjev in senzorjev LEGO. Nudi štiri priključke za motorje in senzorje LEGO Technic iz ponudbe izdelkov LEGO® Education SPIKE™. To pomeni, da kombinacija elementov LEGO in računalnika na eni plošči Raspberry Pi nudi neomejene možnosti pri konstruiranju in programiranju.

Značilnosti

- Krmili do štiri motorje in senzorje LEGO

- Primerno za vse računalnike na eni plošči Raspberry Pi s 40-polnim priključkom GPIO

- Enostavna uporaba knjižnice Python za krmiljenje vaših naprav LEGO Technic

- Vgrajen mikrokrmilnik Raspberry Pi RP2040 skrbi za krmiljenje naprav LEGO Technic s programskimi jeziki nizke ravni


 

Education

Usposabljanje bodočih strokovnjakov na domiseln in v prihodnost usmerjen način z Eaton Easy E4

Strokovnjaki na področju avtomatizacije in vizualizacije so za podjetja vse bolj dragoceni. Z naložbo v najsodobnejšo opremo spodbudite možnosti izobraževanja in izpopolnjevanja ter poskrbite za to, da je vaše podjetje ali izobraževalna ustanova zanimiva za naslednje generacije. S krmilnikom Easy E4 z vrhunsko strojno in programsko opremo lahko majhne do srednje velike naloge avtomatizacije in vizualizacije prenesete na naslednjo raven, s tem pa zagotovite dodatno podporo svojim zaposlenim ali pripravnikom. Za več informacij si oglejte naš videoposnetek in letak z našo ponudbo izdelkov.


 

EasyE4 – hitra pot do vašega cilja

Ne glede na to, ali gre za regulacijo temperature v živilskem sektorju, enostavne naloge krmiljenja v strojništvu ali za krmiljenje razsvetljave v zgradbah – takšne raznolike naloge krmiljenja in regulacije je z novo generacijo krmilnih relejev Easy E4 iz serije Moeller™ proizvajalca Eaton sedaj možno udejanjiti še lažje, udobneje in hitreje. Izkusite številne nove prednosti, ki vam omogočajo, da svoj dragoceni čas namenite resnično pomembnim stvarem.

 

Eaton education