Modernizacija in nadgradnja vaših strojev in industrijskih obratov

 

Želite modernizirati, servisirati ali nadgraditi svoje stroje in industrijske obrate? Potem ste pri nas na pravem mestu. Ponujamo vam številne rešitve različnih proizvajalcev.
Pregled najpomembnejših vidikov:

> Delna modernizacija prinaša ekonomske prihranke
> Nabava in skladiščenje rezervnih delov zagotavljata nemoten delovni proces
> Optimizacija procesov zagotavlja povečanje proizvodnje
> Remont strojev je ekonomična alternativa nakupu novih strojev
> Redno vzdrževanje in servisiranje sta najvišja prioriteta

 


 

Največje blagovne znamke na področju avtomatizacije

Kaj povezuje nove in obstoječe sisteme z Industrial Edge, sistemi v oblaku in IoT?

Popolnoma enostavno: SIMATIC IOT2050

IoT-prehod SIMATIC IOT2050 ponuja enostaven in cenovno ugoden način povezovanja z novim digitalnim svetom za vsak proizvodni obrat. Že nameščen operacijski sistem SIMATIC Industrial OS pri napredni različici poleg tega skrajša tudi čas do zagona. Značilen scenarij uporabe izdelka SIMATIC IOT2050 je preventivno vzdrževanje strojev in povezovanje proizvodnje na nivo načrtovanja virov podjetja (ang. ERP = Enterprise Resource Planning) , da se zmanjšajo dragi izpadi proizvodnih obratov.

V ta namen se analizirajo ​​ustrezni kazalniki, ki omogočajo prepoznavanje bližajočih se znakov obrabe že v zgodnji fazi. Na ta način ta novi IoT-prehod pripomore k temu, da proizvodnja postane bolj fleksibilna, zanesljiva in učinkovita. SIMATIC IOT2050 beleži, obdeluje in shranjuje relevantne podatke. Ti se prenesejo v orodje za analizo v oblaku, analizirani podatki iz oblaka pa se nato prenesejo nazaj v sistem za vzdrževanje proizvodnje. Ta neprekinjena izmenjava podatkov zapre regulacijsko zanko za optimizacijo intervalov vzdrževanja v proizvodnem obratu.

„Basic“ „Advance“

 

Izdelki

TeSys Island – celovit digitalni sistem za upravljanje bremen

Preklaplja, ščiti in analizira motorje in druge električne porabnike. Sistem TeSys Island poskrbi za to, da stroji postanejo pametnejši, zmanjša izpade in skrajša čase izpadov (2/3 nenačrtovanih izpadov), poleg tega pa z do 50 % hitrejšim odpravljanjem napak poveča produktivnost. Omogoča nemoteno preklapljanje, zaščito in upravljanje motorjev in drugih bremen do 80 A. Novi sistem vas bo prepričal s hitro montažo, namestitvijo in konfiguracijo. Možna je enostavna integracija v obstoječo arhitekturo obrata, saj je sistem neodvisen od vrste in proizvajalca krmilnega sistema.

S sistemom TeSys Island je mogoče predvideti 10 najpogostejših vzrokov za izpade tekočega traku in preprečiti nenačrtovane izpade, kot so na primer:

 

  • Napake v teku traku
  • Zataknjeni valji
  • Pokvarjena strgala
  • Pokvarjene strani traku
  • Zdrs traku
  • Obraba bobna

NOVO: Kompaktni sistemski krmilnik z vhodi/izhodi WAGO 100

 

Z modelom 100 proizvajalec Wago sedaj ponuja kompakten krmilnik z vgrajenimi vhodi/izhodi, ki je optimalen za manjše rešitve avtomatizacije. Wago je s tem poskrbel za piko na i v svoji ponudbi za avtomatizacijo pod preizkušeno družino izdelkov PFC 200. Ta krmilnik se lahko uporablja pri strojegradnji in gradnji sistemov ter v predelovalni industriji, hišni tehniki in energetski tehniki. Z njegovo zasnovo kot naprava za montažo na DIN-letev v skladu s standardom DIN 43880 lahko novi krmilnik vgradite tudi v majhne električne razdelilnike. Vhodno-izhodna enota je skupaj s krmilnikom nameščena v kompaktnem ohišju, zato ne potrebuje dodatnega prostora za nadaljnje krmilne komponente.

Nivo z ožičenjem je odstranljiv, kar ima svoje prednosti pri namestitvi in olajša zamenjavo naprave. Kompaktni krmilnik 100 je mogoče poljubno programirati v skladu z IEC 61131 s sistemom Codesys V3. Obsežne IEC-knjižnice in IEC-makri poenostavijo ustvarjanje aplikacij. Naprava deluje v kombinaciji z operacijskim sistemom Linux v dejanskem času in podpira običajne protokole Fieldbus.

Izdelki

eSIGN  – signali v novih dimenzijah

Najboljši signalni steber doslej. S sistemom eSIGN vam predstavljamo prihodnost signalne tehnike. Gre za signalni steber, ki s svojo elektronsko modularnostjo postavlja nova merila na področju vidnosti, individualnosti in učinkovitosti. Sistem nudi zmogljive funkcije, maksimalno združljivost in industrijsko zasnovo, ki združuje funkcionalnost s stilom in robustnostjo. Tako eSIGN kot najnovejša generacija definira prihodnost signalnega stebra in postavlja nov standard na področju industrijske signalizacije.

Signalizacija na celotni površini
Jasne in nedvoumne svetlobne slike za maksimalno vidnost

Možnost vsestranske individualizacije
Različni načini, svetlobne slike in toni za raznoliko rabo

Robustna industrijska zasnova
UL tipa 4X zagotavlja odpornost na UV-sevanje in okoljske vplive

Eden za vsakogar
2 velikosti, s sireno ali brez, 24 V napajanje, različice s tehnologijo IO-Link

WERMA eSIGN – nov standard v industrijski signalizaciji

Z novim sistemom eSIGN smo poskrbeli za svetlobo novih razsežnosti. Z elektronsko modularnostjo je mogoče udejanjiti različne načine signalizacije z več barvami, stopnjami svetilnosti in svetlobnimi slikami – od klasičnih semaforjev do popolnoma uporabniško določenih nastavitev. S sistemom eSIGN je mogoče enostavno udejanjiti tudi spremenljive indikatorje nivoja napolnjenosti ali signalizacijo na celotni površini. S tem ne boste imeli samo večjega pregleda nad poteki svojih procesov, temveč se vam bodo odprle tudi povsem nove možnosti.

Izdelki