Mi smo tehnika – tehnika za avtomatizacijo za profesionalce

Pri Conradu vas preprosto, hitro in celovito oskrbimo s točno tisto tehniko za avtomatizacijo, ki jo potrebujete. Na tej strani boste našli vse na temo modernizacije, nadgradnje ter vzdrževanja in servisiranja vaših industrijskih obratov – skupaj s koristnimi navdihi, tehničnimi novicami in ustreznimi priporočili.

Odkrijte naš tematski sklop o tehniki za avtomatizacijo.

 


 

Celovite ponudbe vodilnih proizvajalcev 

  Več kot 900.000 izdelkov za avtomatizacijo Naši novi izdelki in inovacije Več kot 20 let izkušenj s poslovnimi strankami

 

 

 

Nabavno okolje Conrad Sourcing Platform za vaše potrebe po avtomatizaciji

 

 

 

Pri nas najdete tudi široko izbiro primerne opreme.

Preverite zdaj

Vzdrževanje, modernizacija in nadgradnja vaših obratov

Industrijski obrati morajo izpolnjevati visoke zahteve. Visoka stopnja avtomatizacije in zadostna razpoložljivost v kombinaciji z minimalnimi potrebami po servisiranju in vzdrževanju so pogoji za nemoten potek dela. Poleg tega mora obstajati možnost modularizacije in fleksibilne nadgradnje, s katero je poskrbljeno, da lahko kadarkoli optimizirate procese in poteke dela. Poleg varnosti so pomembni dejavniki tudi dolga življenjska doba, hitro odkrivanje in odpravljanje napak ter nizka energijska poraba.

Vse iz ene roke

 

Pri nas dobite vse, kar potrebujete za vzdrževanje, popravilo, nadgradnjo in modernizacijo svoje avtomatizirane proizvodne ali procesne linije, iz ene roke. Vključno z orodji, merilno tehniko in dodatno opremo za zmanjšanje izpadov vašega obrata. Učinkovita nabava s številnimi celovitimi ponudbami vodilnih proizvajalcev, najboljše svetovanje ter hitra in zanesljiva dostava – temu pri Conradu pravimo "nakupovanje na enem mestu".

Signalizacija

Digitalizacja

Popolni pregled nad podatki z digitalizacijo

Prehod v digitalno dobo je v polnem teku. Mobilne rešitve in rešitve za računalništvo v oblaku, industrijski internet stvari, industrija 4.0, umetna inteligenca in učeči se stroji vedno bolj zaznamujejo industrijsko okolje in ga bodo v prihodnjih letih še naprej spreminjali. Digitalizirani sistemi in stikalne omare občutno povečujejo učinkovitost in s tem bistveno prispevajo k povečani produktivnosti, nižjim stroškom ter večji fleksibilnosti, varnosti in transparentnosti pri proizvodnji.

Preglednost podatkov

Pripravite lahko na primer opis stanja sistemov s popolno preglednostjo podatkov. Na ta način lahko spremljate energijsko porabo, zmanjšate stroške energije ali povečate kakovost električnega omrežja. Pri Conradu na enem mestu najdete vso relevantno ponudbo za povečanje svoje stopnje digitalizacije. Nudimo vam vse: PLC-krmilnike in senzorje pa tudi industrijske računalnike in rešitve za industrijski Ethernet.

 


 

Posebni stroji

Izdelava posebnih strojev, natančno prilagojena vašim zahtevam

Z integracijo posameznih delovnih procesov v poseben stroj, ki bo nato deloval kot kompaktna avtomatizirana enota, boste poskrbeli za maksimalno učinkovitost svojega procesa avtomatizacije. To boste dosegli z optimizacijo površin, prostora za izdelavo, taktnega časa in stroškov.

Celovita ponudba priznanih blagovnih znamk

Pri Conradu vas s svojo obsežno in vedno aktualno ponudbo podpiramo pri integraciji vaših avtomatiziranih procesov, bodisi z ročnim bodisi s popolnoma avtomatiziranim potekom. Nudimo vam tudi vse potrebno v primeru, da želite svoje obstoječe procese nadomestiti s specializiranimi stroji. Pri nas najdete celovito ponudbo številnih priznanih proizvajalcev.

 


 

Izdelki:

Industrijski Ethernet

 Kompaktni krmilnik in vhodi/izhodi v ohišju v izvedbi REG
Vtični nivo ožičenja
Krmilnik z operacijskim sistemom Linux v dejanskem času

Jasne in nedvoumne svetlobne slike za maksimalno vidnost
Različni načini, svetlobne slike in toni za raznoliko rabo
Robustna industrijska zasnova z zaščito pred UV-sevanjem in okoljskimi vplivi

Visoka industrijska funkcionalnost
Visoka povezljivost
Maksimalna variabilnost pri ustvarjanju aplikacij

Komunikacija prek različnih protokolov
Določanje lokacije prek komunikacije GNSS/GPS
Izmenjava podatkov prek komunikacije LOGO!

WAGO konektorji

Ostanite v koraku s časom

Zaradi nenehnih tehničnih sprememb je pomembno, da ste ves čas na tekočem glede najpomembnejših inovacij na področju tehnike za avtomatizacijo. Tukaj najdete povzetek vedno bolj pomembnih tem skupaj s pogledom v prihodnost.

 

Tehnika za avtomatizacijo za izobraževalne ustanove

 

Ponujamo tudi ustrezne rešitve za izobraževalne ustanove, s katerimi lahko učencem na igriv in motivacijski način približate na primer učenje in uporabo senzorike in krmilne tehnike.

 

Več informacij

 

 

Hišna avtomatizacija za zasebne hiše

 

 

Aktivirate lahko alarmni sistem s počitniške destinacije, vključite ogrevanje na poti domov ali preprosto ugasnete vse luči v hiši z enim klikom. Hišno avtomatizacijo lahko uporabljate tudi v zasebnem okolju ter popolnoma enostavno in udobno nadzorujete svoj dom prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali osebnega računalnika.

 

Več informacij

 

Najboljši dobavitelji

 

Ustrezna oprema za vaš projekt avtomatizacije

Orodja

Merilna tehnika

Oprema za obrate

Potrošni material

Inštalacijska tehnika

Pravo orodje vedno pri roki.

Poskrbite za preventivo in preprečite izpad svojega obrata ali proizvodnih linij.

Oprema za obrat, skladišče ali pisarno.

Potrošni material za vzdrževanje vaših strojev in sistemov je vedno takoj na voljo.

Inštalacijska tehnika za sodobno in v prihodnost usmerjeno elektroinštalacijo v zgradbah.

Opremljeni za avtomatizacijo – z blagovno znamko Tru Components

Blagovna znamka Tru Components se že kar nekaj časa ukvarja z izdelki, ki se uporabljajo v tehniki za avtomatizacijo. Posebno pozornost posveča predvsem opremi, pri čemer vedno zagotovi, da so izdelki praktični in olajšajo delo.

 

Dodatne storitve na Conrad Sourcing Platform

 

 

 

Promocije in priporočeni izdelki