CONRAD – PROCUREMENT. SIMPLE. FAST. COMPREHENSIVE

Ali vaše poslovanje postaja vedno bolj kompleksno? Potem vam ga bomo pomagali poenostaviti.Conrad Sourcing Platform je najboljša rešitev za vas, saj lahko hitro in enostavno najdete odgovore in rešitve za vse svoje izzive.

Nudimo vam udobno sodobno nakupovanje na enem mestu: z eno povezavo boste dobili vse, kar potrebujete. Popolnoma enostavno. Razumemo, kaj je pomembno za vas, zato vsa naša prizadevanja usmerjamo v to, da vam karseda poenostavimo postopek nabave! Iz tega razloga z Conrad Sourcing Platform pokrivamo vse vaše tehnične potrebe – enostavno, hitro in obsežno. Da bo vaše poslovanje uspešno.

Simple, ker...

 

... z nabavo iz ene roke na enostaven način znižate stroške postopka nabave in ves čas ohranjate pregled. Vse to vam omogoča naša edinstvena raznolikost izdelkov.

Več informacij  

 

 

... vam z našimi rešitvami e-nabave ponujamo številne prednosti, ki jih predstavljajo elektronski katalogi in povezave. Prihranili boste čas in denar.

Več informacij  

 

 

... nismo samo distributer izdelkov. Naša obsežna ponudba storitev poskrbi za to, da je vaša nabava enostavnejša kot kdajkoli prej.

Več informacij  

Karkoli že potrebujete – to vam bomo nabavili

Conrad Sourcing Platform. Več kot samo nabava.

V Conrad Sourcing Platform boste lahko pokrili vse svoje tehnične potrebe – 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Udobno nakupovanje na enem mestu vam nudi dostop do več kot 750 000 izdelkov. Od posameznih rezervnih delov pa vse do velikega števila kosov – pri nas dobite vse za svoje podjetje – hitro, enostavno in zanesljivo.

Več informacij