Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Zaloga in predvidena dobava zaščitnih mask je zgolj informativna. Za več informacij nam pošljite mail na info@conrad.si. Hvala.


DJI Mavic 2 Pro Vklj. DJI Care Refresh Card Kvadrokopter RtF Letalska kamera

Kataloška št.: 1902150
EAN: 2050005842509
DJI Mavic 2 Pro Vklj. DJI Care Refresh Card Kvadrokopter RtF Letalska kamera
€ 2.109,00
2109.00
DDV je vključen Stroški pošiljanja


Dostava v 3 do 5 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Paket
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Mavic 2 Pro RTF vključno s kartico DJI Care Refresh Card

Značilnosti

 • 4K Hasselblad kamera
 • Hitrejše, trajnejše, tišje
 • Senzorji ovir na vseh straneh

Opis izdelka

MAVIC 2 - Glejte večjo sliko
Vedno smo želeli oblikovati drone, ki združujejo sodobno tehnologijo, prefinjeno inženirstvo in potrebe letalskih fotografov. Drono, ki združuje vse preizkušene tehnologije DJI in popolnoma redefinira, kaj je mogoče v svetu aerofotografije. Z DJI Mavic 2 smo končno uresničili te sanje.


S fotoaparatom Hasselblad

Kameri švedskega proizvajalca Hasselblad so simbol za ergonomsko oblikovanje, brezkompromisno kakovost slike in švedsko izdelavo. Od leta 1941 so kamere Hasselblad posnele nekaj najbolj gibajočih trenutkov na sliki, kot je prvo pristajanje na luni.
Razvili smo ga v dvoletnem sodelovanju med DJI in Hasselbladom. Poleg tega tehnologija Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) 5 omogoča zajemanje odličnih posnetkov iz zraka z osupljivimi podrobnostmi in barvami pri ločljivosti 20 milijonov slikovnih pik.
1-palčni CMOS senzor
Z novim 1-palčnim CMOS senzorjem ima Mavic 2 Pro štirikratno aktivno območje senzorja v primerjavi s predhodnikom Mavic Pro. Večji senzor je še posebej koristen v okoljih z nizko svetlobo in ponuja višjo maksimalno vrednost ISO 12800.
10-bitni Dlog-M barvni profil
Mavic 2 Pro ima podporo za 10-bitni Dlog-M barvni profil, ki ponuja višji dinamični razpon in omogoča več zemljepisne širine pri naknadni obdelavi. Sistem kamere snema več kot milijardo barv, kar je več kot 8-bitni sistemi, ki se običajno uporabljajo v fotoaparatih. Ti običajno pripravijo 16 milijonov barv. Zahvaljujoč 10-bitnemu pomnilniku se več podrobnosti ohrani na splošno, zlasti v območju osvetlitve in senc. Ti dodatni podatki ponujajo veliko več možnosti v naknadni obdelavi in omogočajo učinkovito prilagajanje vsakega odtenka sončnega zahoda.
HDR Video
Mavic 2 Pro, ki podpira 4-bitni 10-bitni HDR, se lahko neposredno poveže s 4K hibridnim logom Gamma (HLG) in prikaže natančne barvne tone - z večjo svetlostjo in kontrastom za resnično HDR izkušnjo.
Prilagodljiva zaslonka
Prilagodljiva zaslonka od F2,8 do F11 zagotavlja izjemno kakovost slike v svetlih in šibkih okoljih. V okoljih s šibko svetlobo nizka zaslonka F2.8 omogoča več svetlobe za vstop v senzor, kar povzroči kristalno čisto in svetlo fotografiranje. V svetlih pogojih osvetlitve z visoko odprtostjo F11 omogoča manjše hitrosti zaklopa in mehkejše video posnetke.


Snemanje kot pro

Kamere na Mavic 2 Pro in Mavic 2 Zoom zagotavljajo stabilne in gladke posnetke z zmogljivo 3-osno gimbal tehnologijo.
Hyperlapse (vesolje)
Nikoli več zapletena naknadna obdelava. Z Hyperlapse zrakoplov vzame stabilizirane zračne fotografije in jih samodejno obdela. Nova funkcija vam omogoča, da ustvarite profesionalne posnetke s časovnim zamikom s samo dotikom aplikacije. Rezultat je takoj pripravljen za izmenjavo na družabnih medijih.
Shranite pot leta v "zgodovini opravil", da lahko kadar koli ponovite vsako pot leta. Fotografije lahko shranite kot datoteke JPEG in RAW na kartico Micro SD ali notranji pomnilnik hkrati, tako da so ohranjene vse dodatne možnosti naknadne obdelave.
Razširjene fotografije HDR (eHDR)
Mavic 2 vključuje tudi podporo za izboljšane HDR fotografije. Ta tehnika obdela serijo slik v eno samo podobo z izboljšano ostrino, visokim dinamičnim razponom in odstrani neželene artefakte.
Hyper svetlobe
S svetlobo HyperLight poskrbite, da bo svet svetlejši - nastavitev za posnetke pri šibki svetlobi. HyperLight izboljša fotografiranje in hkrati zmanjša neželeno sliko.
Kodek H.265 ponuja boljšo kakovost slike
Obe različici Mavic 2 beležita 4K pri višjih podatkovnih hitrostih in uporabljata H.265 za kompresijo videa. Videoposnetki, stisnjeni s H.265 / HEVC, prejmejo do 50% več informacij o sliki v primerjavi s kompresijo H.264 / AVC. S tem stisnjeni videoposnetki H.265 / HEVC z višjo kakovostjo postanejo bolj podrobni pri videoposnetkih, stisnjenih s H.264.


OcuSync 2.0 prenosni sistem: dokazana tehnologija podjetja DJI

Pojdite in poglejte jasneje
Novi video prenosni sistem OcuSync 2.0 omogoča doseg do 8 kilometrov - pri ločljivosti 1080p. Uredite videoposnetke v polni visoki ločljivosti neposredno iz predpomnilnika aplikacije in jih naložite neposredno v platformo družabnih medijev. Izvirni posnetki letenja se lahko samodejno shranijo na mobilno napravo, brez ročnega prenosa.
Samodejna sprememba frekvence med 2,4 in 5,8 GHz v realnem času
Mavic Pro deluje s frekvenčnim pasom 2,4 GHz. Ta pas pogosto motijo druge naprave, ki uporabljajo enako frekvenčno območje z motnjami. Zaradi samodejne spremembe frekvence med 2,4 in 5,8 GHz, Mavic 2 vedno prenaša na najmočnejšem razpoložljivem kanalu. To je še posebej ugodno v okoljih z mnogimi viri motenj.
Hitro nalaganje in nizka latenca
OcuSync 2.0 teoretično ponuja hitrost prenosa do 40 Mbit / s in nizko latenco samo 120 ms. To ne pomeni samo boljše izkušnje pri nadzoru, temveč tudi bolj enakomeren video prenos.


Varnost letenja: Zmogljiva in varna

Z obsežnim razvojnim delom je bil pogonski sistem Mavic 2 optimiziran za zagotavljanje boljših zmogljivosti, manjše porabe energije in tišjih zmogljivosti. Te izboljšave, ki določajo učinkovitost, v kombinaciji s posodobljenim sistemom FlightAutonomy, omogočajo bolj gladko in tišje delovanje ter, v najslabšem primeru, večjo varnost s povečanim pogonom.
Hitreje: največja hitrost 72 km / h
Prenovljeno in nadgrajeno ohišje zagotavlja boljšo aerodinamiko in boljše delovanje, zato je zračni upor Mavic 2 pri najvišji hitrosti za 19% nižji od Mavic Pro.
Bolj trajen: do 31 minut letenja
Daljši čas letenja pušča več časa za streljanje.
Tišje: Nizka raven hrupa
Novi sinusoidni regulatorji hitrosti (ESC) in propelerji z nizko stopnjo hrupa naredijo let neverjetno tiho in pozorno do drugih ljudi na tem območju.


Vsesmerno zaznavanje ovir

Izboljšan sistem FlightAutonomy sedaj vključuje vsesmerno zaznavanje ovir, zaradi česar je prvi drone Mavic 2 DJI opremljen s senzorji za zaznavanje ovir na vseh straneh letala za še varnejši let.
naprej
Senzorji z dvojnim vidom. Natančno merjenje na razdalji do 20 metrov. Območje zaznavanja je 20-40 metrov. Senzorji zaznajo ovire in pravočasno zavrejo drone pri hitrostih do 50,4 km / h.
Dol
Senzorji z dvojnim vidom. Natančno merjenje na razdalji do 11 metrov. Območje zaznavanja je 11-22 metrov. Infrardeči sistem za odkrivanje. Natančno merjenje na razdalji do 8 metrov. Lebdi natančno na 50 metrih in omogoča varno pristajanje zaradi odkrivanja terena.
Dodatna spodnja pomožna razsvetljava pomaga senzorjem ob slabi svetlobi.
Levo in desno
Sistem z enim vidom. Senzorji zaznajo ovire pri hitrosti do 28,8 km / h. Večja varnost med letom v načinu ActiveTrack in Tripod.
nazaj
Senzorji z dvojnim vidom. Natančno merjenje na razdalji do 16 metrov. Območje zaznavanja je 16-32 metrov. Senzorji zaznajo ovire in pravočasno zavrejo drone pri hitrostih do 43,2 km / h.
Navzgor
Infrardeči sistem za odkrivanje. Natančno merjenje na razdalji do 8 metrov.
APAS
Z APAS se drono samodejno izogne oviram tako, da samostojno prilagodi pot leta, tako v smeri naprej kot v obratnem letu.


Inteligentni dron

Zmogljivi fotoaparati in uporabniku prijazni načini pametnega fotografiranja omogočajo pilotom Mavic 2 enostaven dostop do fotografij iz zraka, ne glede na to, ali so profesionalni ali začetniki.
ActiveTrack 2.0
Z izboljšavami v strojni in programski opremi ActiveTrack 2.0 omogoča nikoli prej videno uporabniško izkušnjo pri sledenju oglasom.
- Natančno zaznavanje okolja: Predhodno se je ActiveTrack opiral predvsem na dvodimenzionalne slike glavne kamere, da bi sledil predmetu. Mavic 2 z ActiveTrack 2.0 pa ustvarja tridimenzionalni terenski model okolja s slikami glavne kamere, kot tudi dva vidna senzorja naprej. Rezultat? Večja natančnost in boljše sledenje kot kdajkoli prej.
Napovedovanje krivulje: Algoritmi za izračun napovedi poti pomagajo ohraniti Mavic 2 na poti, čeprav bi moral biti pogled subjekta začasno zakrit.
- Sledenje Me High Speed: Na odprtem terenu in brez ovir lahko Mavic 2 sledi hitro premikajočim se predmetom, kot so premikanje avtomobilov ali čolnov, do 72 km / h.
- Izogibanje ovir: Ko je predmet sleden, Mavic 2 samodejno načrtuje pot na 3D zemljevidu. Dron išče ovire, jih prepozna in se izogiba pred in za njimi, hkrati pa obdrži motiv v fokusu brez prekinitve.
panoramski posnetki
Mavic 2 ima štiri panoramske načine: Sphere, 180 °, Horizontal in Vertical.
Hitri posnetkov
Enostavno fotografiranje iz zraka - Veliko uporabniku prijaznih načinov snemanja zdaj omogoča še bolj kreativne posnetke.
Variante: točka interesa 2.0, točka 2.0, Dolly Zoom (samo za Mavic 2 Zoom), Asteroid, Boomerang.


Standardna Daljinski upravljalnik
Standardni daljinski upravljalnik, popolnoma napolnjen, omogoča do 135 minut delovanja. Ergonomska oblika in zložljiva konstrukcija s snemljivimi igralnimi palicami olajšata s seboj. Nova oblika je enostavna za uporabo in razširja združljivost z različnimi priljubljenimi mobilnimi napravami.

Besedilo je strojno prevedeno.

Oprema

 • drone
 • Zložene dimenzije: 214 × 91 × 84 mm
 • Diagonalna razdalja: 354 mm
 • Maksimalna hitrost: 5 m / s (S-način); 4 m / s (način P)
 • Največja hitrost spuščanja: 3 m / s (S-način); 3 m / s (način P)
 • Največja hitrost (blizu morske gladine, brez vetra): 72 km / h (način S)
 • Najvišja nadmorska višina: 6000 m
 • Maksimalni čas letenja (brez vetra): 31 minut (brez vetra pri 25 km / h)
 • Maksimalni čas vzmetenja (brez vetra): 29 minut
 • Največja odpornost na veter: 29 - 38 km / h
 • Največji kot nagiba: 35 ° (S-način z daljinskim upravljalnikom); 25 ° (P-mode)
 • Največja kotna hitrost: 200 ° / s
 • Delovna temperatura: -10 ° C - 40 ° C
 • Delovna frekvenca: 2.400 - 2.483 GHz; 5,725 - 5,850 GHz
 • Moč sevanja (EIRP): 2.400 - 2.483 GHz
 • GNSS: GPS + GLONASS
 • Navpična natančnost lebdenja: ± 0,1 m (z vizualnim pozicioniranjem); ± 0,5 m (z GPS pozicioniranjem)
 • Vodoravna lega: ± 0,3 m (z vizualnim pozicioniranjem); ± 1,5 m (z GPS pozicioniranjem)
 • Notranji pomnilnik: 8 GB
 • VID SISTEM
 • Naprej: Natančno merilno območje: 0,5 - 20 m; Območje detekcije: 20 - 40 m; Učinkovita hitrost zaznavanja: ≤ 14 m / s; Vidno polje (FOV): Vodoravno: 40 °, Navpično: 70 °
 • Reverse: Natančno merilno območje: 0,5 - 16 m; Območje detekcije: 16-32 m; Učinkovita hitrost zaznavanja: ≤12 m / s; Vidno polje (FOV): Vodoravno: 60 °, Navpično: 77 °
 • Gor: Natančno merilno območje: 0,1 - 0,8 m
 • Navzdol: natančno merilno območje: 0,5 - 11 m; Območje zaznavanja: 11 - 22 m
 • Bočno: natančno merilno območje: 0,5 - 11 m; Učinkovita hitrost zaznavanja: ≤ 8 m / s; Vidno polje (FOV): Vodoravno: 80 °; Navpično: 65 °
 • kardansko
 • Mehansko območje: nagib: -135 - 45 ° vrtenje: -100 - 100 °
 • Nadzorovano območje: nagib: -90 - 30 ° vrtenje: -75 - 75 °
 • Stabilizacija: 3-os (nagib, zvijanje, vrtenje)
 • Maksimalna hitrost (nagibanje): 120 ° / s
 • Nadzorovana kotna natančnost: ± 0,01 ° (Mavic 2 Pro); ± 0,005 ° (Mavic 2 Zoom)
 • CAMERA
 • Senzor: 1 '' CMOS; Dejanski piksli: 20 milijonov
 • Cilj: vidno polje: 77 °; 35 mm Format: 28 mm; Zaslonka: f / 2,8-f / 11; Območje snemanja: 1 m do ∞
 • ISO območje Video: 100 - 6400
 • ISO območje Foto: 100 - 3200 (avto); 100-12800 (ročno)
 • Hitrost zaklopa: Elektronski zaklop: 8 - 1/8000 s
 • Velikost slike: 5472 × 3648
 • Načini fotografiranja: en posnetek; Neprekinjeno fotografiranje 3/5 slik; Bracketing osvetlitve (AEB): 3/5 3/5 fokusiranih okvirov z odstopanjem stopenj svetlobne stopnje 0,7; Interval: (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 sRAW: 5/7/10/15/20/30/60 s)
 • Ločljivost videa; 4K: 3840 × 2160 24/25/30 fps; 2.7K: 2688x1512 24/25/30/48/50/60 fps; FHD: 1920 × 1080 24/25/30/48/50/60/120 fps
 • Največja bitna hitrost: 100 Mb / s
 • Barvni načini: Dlog-M (10-bitni), podpira HDR video (HLG 10-bit)
 • Podprti datotečni sistemi: FAT32 (≤ 32 GB); exFAT (>32 GB)
 • Oblike fotografij: JPEG, DNG (RAW)
 • Oblika videa: MP4 / MOV (MPEG-4 AVC / H.264, HEVC / H.265)
 • REMOTE CONTROL
 • Baterija oddajnika: 3950 mAh
 • Območje delovne temperature: 0 ° C - 40 ° C
 • Podprte velikosti za mobilne naprave: Debelina: 6,5 - 8,5 mm; Največja dolžina: 160 mm
 • Podprti USB vmesniki: Lightning, Micro-USB (Type-B), USB-C
 • FLIGHT BATTERY
 • Kapaciteta: 3850 mAh
 • Napetost: 15.4 V
 • Maksimalna polnilna napetost: 17,6 V
 • Vrsta baterije: LiPo 4S
 • Energija: 59,29 Wh
 • Neto teža: 297 g
 • Temperatura polnjenja: 5 40 - 40 ℃
 • Maksimalni polnilni tok: 80 W
 • CHARGER
 • Vhod: 100-240 V; 50/60 Hz; 1,8 A
 • Izhod: glavni izhod: 17.6V = 3.41A ali 17.0V = 3.53 OUTP: 5V = 2A
 • Napetost: 17.6 ± 0.1V
 • Nazivna moč: 60 W
 • APP
 • Sistem za prenos videa: OcuSync 2.0
 • Oznaka: DJI GO 4
 • Kakovostni daljinski upravljalnik pogleda v živo: 720p @ 30fps / 1080p @ 30 posnetkov na sekundo
 • DJI očala: 720p @ 30fps / 1080p @ 30fps
 • DJI smučarska očala RE: 720p @ 30fps / 1080p @ 30fps
 • Latency (odvisno od dejavnikov okolja in uporabljene mobilne naprave): 120 - 130 ms
 • Prenos v živo: 40 Mbit / s
 • Potreben operacijski sistem: iOS 10.0 ali novejši, Android 5.0 ali novejši

Dobava vključuje

 • drone
 • Naprava za daljinsko krmiljenje
 • Akumulator
 • Polnilnik
 • DJI Care Osveži kartico
 • Električni kabel
 • 3x par propelerjev
 • Kabel RC (Lightning)
 • Kabel RC (standardni mikro USB)
 • Kabel RC (priključek USB-C)
 • Gimbalschutz
 • Podatkovni kabel USB 3.0 vrste C
 • USB-adapter
 • Drsnik za kabel RC (velik)
 • Drsnik RC kabla (majhen)
 • 1x nadomestni par
 • Navodila.

Dodatne informacije

Za informacije o pravilni namestitvi ognjevarne priponke za vaš DJI Copter, glejteDokumente & Downloads,
Z DJI Care Refresh kartico dobite učinkovito in celovito garancijsko storitev. Registracija je izključno na spletu in neposredno na spletni strani DJI: store.dji.com/active-care. Garancijske storitve opravlja neposredno DJI.

Tehnični podatki

Izvedba (splošno)Mavic 2 Pro vključno s kartico za osvežitev DJI Care (4K Hasselblad Camera)
Letalski akumulator15.4 V LiPo / 3950 mAh
Ločljivost optičnega videa3840 x 2160 piksel
Ločljivost v pikslih20 Mio. pikslov
Mera, dolžina322 mm
Mera, višina84 mm
Mera, širina242 mm
Področje uporabe (multikopter)Letalska kamera
Različica modelaRtF
Sličic na sekundo30
Stabilizator slike (kamera)3-osni kardanski
Teža907 g
Vrsta izdelkaKvadrokopter
Značilnosti modela letalaZdružljiv s pametnim telefonom/aplikacije, Prepoznavanje ovir, Sledenje predmetom, Stabilizacija slike, Altitude-Mode, Waypoint navigacija , Return to Home, Samodejni vzlet/pristanek, Vključno s funkcijo GPS, Vklj. daljinski upravljalnik, Vključno s kamero
Čas polnjenja90 min
Čas trajanja leta31 min

Kupci so iskali tudi:

DJI, Multikopterji, Multikopterji, Multikopterji-Dodatki
DODATNA OPREMA
 • Dodatna oprema
 • Potrebna oprema
 • Rezervni deli
Ocene izdelka DJI Mavic 2 Pro Vklj. DJI Care Refresh Card Kvadrokopter RtF Letalska kamera

Zapri
DJI Mavic 2 Pro Vklj. DJI Care Refresh Card Kvadrokopter RtF Letalska kamera