Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 Industrijski dron RtF Letalska kamera, Profesionalna

Kataloška št.: 1693718
Proiz. oznaka: WM331S + GL300K | EAN: 6958265164828
DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 Industrijski dron RtF Letalska kamera, Profesionalna
€ 2.679,00
2679.00
DDV je vključen Stroški pošiljanja

Dostava v 3 do 5 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Phantom 4 Pro + V2.0

Značilnosti

 • Daljinski upravljalnik z integriranim zaslonom
 • 4K kamera s strojno odprtino
 • Zaznavanje ovir v petih smereh

Opis izdelka

Novi Phantom 4 Pro V2.0 ima zmogljiv sistem prenosa slike OcuSync HD, ki omogoča samodejno preklapljanje med dvema frekvencnima pasovoma in brezžično povezavo z DJI očali RE. Podobno kot Phantom 4 Pro in Advanced, je Phantom 4 Pro V2.0 opremljen s 1-palčnim senzorjem z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik, ki lahko snema videoposnetke v 4K pri 60 sličicah na sekundo. Sistem FlightAutonomy ima dvojne senzorje, obrnjene nazaj, in dva infrardeča senzorja, ki omogočata odkrivanje petih poti in štirikratno izogibanje oviram.

Kamera z 1-palčnim 20 MP senzorjem
Vgrajena kamera je bila preoblikovana tako, da uporablja 1-palčni CMOS senzor z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik. Posebej izdelana 8-elementna leča je bila razdeljena na sedem skupin. To je prvi DJI fotoaparat, ki uporablja mehanski zaklop, ki odpravlja popačenja zaklopa, ki nastanejo pri fotografiranju pri visoki hitrosti. Zaradi tega je kamera enaka številnim tradicionalnim zemeljskim kameram. Močnejša obdelava video posnetkov podpira H.264 videe v 4K pri 60 sličicah na sekundo ali H.265 video posnetke v 4K pri 30 sličicah na sekundo, pri 100 Mb / s. Napredni senzorji in procesorji zajemajo slike z več podrobnostmi in podatki, ki so potrebni za napredno naknadno obdelavo.

Zaznavanje ovir v petih smereh
FlightAutonomy je bil razširjen z drugim par senzorjev visoke ločljivosti in infrardečim sistemom na straneh drona. Ta mreža ustvarja odkrivanje ovir v vseh petih smereh in izogibanje oviram v štirih smereh. Zaradi tega je Phantom 4 Pro V2.0 varnejši kot kdajkoli prej in daje direktorjem zaupanje, da naredijo še bolj zapletene posnetke.

Navigacijski sistem s šestimi kamerami
Trije pari senzorjev vida tvorijo navigacijski sistem s šestimi kamerami, ki nenehno izračunavajo relativno hitrost in razdaljo med dronom in predmeti. Zahvaljujoč mreži senzorjev, lahko Phantom 4 Pro V2.0 lebdi zelo natančno na lokacijah brez GPS-a, kot so na primer notranji leti, balkoni ali celo skozi okna. V malo verjetnem primeru, ko so prednji in spodnji senzorji neuporabni, lahko drone še vedno natančno plavajo skozi druge senzorje. Phantom 4 Pro V2.0 lahko leti tudi v kompleksnih okoljih pri visokih hitrostih do 50 km / h in se izogiba oviram. V novem načinu "Narrow Sensing", Phantom 4 Pro V2.0 zmanjša polmer zaznavanja ovir, da vidi še več podrobnosti, kar omogoča varne lete skozi najožje prehode.

Kaj je FlightAutonomy?
FlightAutonomy je napredna in inteligentna platforma za avtomatizacijo letenja. Sestavlja ga kompleksna mreža desetih skupin komponent, vključno s sedmimi kamerami. To vključuje vse vidne senzorje, primarno kamero, infrardeči sistem za zaznavanje, dvojno satelitsko pozicioniranje (GPS in GLONASS), dva ultrazvočna merilnika razdalje, redundantne enote in kompase ter skupino močnih računalniških jeder. Phantom 4 Pro V2.0 za prikaz 3D-zemljevida uporablja žive vpogled v okolje, kot tudi informacije o višini in položaju iz bližnjih ovir. Enote IMU in kompasi zbirajo kritične podatke o letu, hitrost in smer, medtem ko odvečni IMU in kompasi spremljajo kritične podatke, da bi izključili morebitne napake, kar bistveno poveča varnost leta.

Sistem za zaznavanje Infrardeča
Phantom 4 Pro V2.0 je DJI-jev prvi drone, ki uporabljajo infrardeči sistem za pridobivanje. Na straneh drona se merijo razdalje med dronom in ovirami prek infrardečega 3D skeniranja. V načinu začetnika in stojala imajo senzorji horizontalno vidno polje 70 ° in navpičnico 20 °. Tradicionalni ultrazvočni senzorji imajo le območje zaznavanja od 3 do 5 metrov in na njih lahko vplivajo vibracije propelerja. Infrardeči sistem je zmožen odkriti večje površine in izmeriti razdaljo med dronom in objektom, kar omogoča natančno identifikacijo bližnjih ovir brez oviranja motenj.

Oglejte si drug svet
Phantom 4 Pro V2.0 se brezžično poveže z DJI Goggles RE in omogoča, da pilot izvede let neposredno na dveh zaslonih 1080p LTPS. OcuSync uporabnikom omogoča, da uživajo v kristalno jasnem FPV letu z izjemno nizko latenco.
Poleg tega se drone lahko nadzorujejo bolj intuitivno kot kdajkoli prej. Funkcija "krmiljenje glave" omogoča upravljanje zrakoplova in kardanske gile samo s premiki glave.

Daljinski upravljalnik UCUSYNC z integriranim zaslonom
Novi 5,5-palčni 1080p zaslon, vgrajen v daljinski upravljalnik Phantom 4 Pro V2.0 +, ima svetlost 1000 cd / m2, kar je več kot dvakrat svetlejše kot običajno na običajnih mobilnih napravah. Aplikacija DJI GO 4 je integrirana neposredno v zaslon in optimizirana za strojno in programsko opremo. Phantom 4 Pro V2.0 + je skupaj z življenjsko dobo baterije do 5 ur in sistemom za prenos slike OcuSync s 7-kilometrskim razponom odlična za profesionalne posnetke.
Novi 5,5-palčni 1080p zaslon, vgrajen v daljinski upravljalnik Phantom 4 Pro V2.0 + +, ima svetlost 1000 cd / m2, kar je več kot dvakrat svetlejše od običajnih mobilnih naprav. Zaslon je svetel, oster in zagotavlja jasne žive barve, tudi pri neposredni sončni svetlobi. Z vgrajeno aplikacijo DJI GO 4 ni potrebna nobena dodatna mobilna naprava za še enostavnejšo pripravo letov. Z vgradnjo priključka HDMI, reže za mikro SD kartico, mikrofona, zvočnikov in povezave Wi-Fi lahko posnetke urejate neposredno v DJI GO 4 in takoj delite. Z življenjsko dobo baterije petih ur je Phantom 4 Pro V2.0 + odlična rešitev za fotografiranje iz zraka.
Daljinski upravljalnik uporablja modul za prenos videa OcuSync, ki lahko hkrati pošilja nadzorne signale in sprejema video signale.
OcuSync samodejno poišče frekvenčni pas z najmanj motnjami in jih samodejno preklopi, da zagotovi jasne prenose.
Zahvaljujoč OcuSync, se Phantom zdaj lahko brezžično poveže z DJI Goggles RE. Uživajte v razburljivih poletih FPV do 72 km / h v športnem načinu!

Inteligentni let

Draw
Draw je popolnoma nova tehnologija za nadzor poti. Preprosto narišite pot na zaslonu in Phantom 4 Pro V2.0 se samodejno premakne v ustrezno smer, medtem ko višina leta ostane fiksna. To pilotu omogoča, da se osredotoči na nadzor fotoaparata za še bolj zapletene posnetke. Za različne scenarije sta na voljo dva različna načina risanja.
Aktivno proga
Phantom 4 Pro V2.0 samodejno zazna, sledi in ohranja cilje v gibanju za še bolj zapletene posnetke.
Sledenje hitro premikajočih se objektov je lahko zelo zahtevno, vendar napredni algoritmi za prepoznavanje slik Phantom 4 Pro omogočajo sledenje in sledenje vaših ciljev. Ta novi algoritem je zmožen odkriti različne predmete, od ljudi do živali in vozil. V skladu s tem prilagodijo dinamiko letenja za maslene posnetke.
TapFly
Poletite povsod s preprostim dotikom zaslonske slike. Samo tapnite zaslon, da preprosto nastavite smer leta, medtem ko se drone samodejno izogne oviram. Znova tapnite, če želite znova ročno prevzeti nadzor. Nova funkcija AR Route prikaže smer multikopterja v realnem času, ko je pot nastavljena. Lahko je zelo zahtevna za nadzor nadmorske višine, hitrosti, smeri in kamere hkrati z igralnimi palicami. TapFly Free omogoča pilotom, da določijo smer leta in jim omogočijo, da vrtijo drone ali gimbal, ne da bi spremenili smer leta. Skratka, v TapFlyju so na voljo trije načini.
Samodejna povratna funkcija
Z izboljšano funkcijo vračanja lahko Phantom 4 Pro V2.0 samodejno izbere najboljšo pot za vrnitev. Funkcija vračanja ohranja pot med letom, kar multikopterju omogoča, da uporabi isto pot za povratni let, če je signal izgubljen.
Phantom 4 Pro V2.0 lahko na podlagi odnosa med letom v času odklopa prilagodi svojo pot leta, da se izogne oviram. Ob odhodu Phantom 4 Pro V2.0 zavzame območje pod njim in prilagodi posnetke na pristanku. Za maksimalno natančnost pri pristajanju. Poleg tega Phantom 4 Pro V2.0 preveri, ali so talne razmere dovolj za varen pristanek. Če najdete ovire ali je zaznana voda, je pilot opozorjen in Phantom 4 Pro V2.0 plava v čakalnem položaju.
način gesta
Način gibanja omogoča še lažje jemanje samoportretov s samo nekaj gibi, brez potrebe po daljinskem upravljanju. Napredna tehnologija za prepoznavanje slik omogoča, da Phantom 4 Pro V2.0 prejema navodila prek kretenj. Oseba preprosto dvigne roke, ko je kamera poravnana z njimi, in multicopter nato fiksira tarčo v središču slike. Vzemite roko, da posnamete sliko. Dron zdaj začne s tremi sekundami odštevanja in daje osebi dovolj časa, da se postavi.

zmogljivost med letom

načini letenja
Različne produkcije zahtevajo različne značilnosti letenja, Phantom 4 Pro V2.0 pa ima tri različne načine: P, A in S. Preklapljanje med temi načini daje pilotu nadzor, ki ga potrebuje, ne glede na to, ali se bo odločil za streljanje, Preprostost, inteligentna navigacija ali hitro iskanje. V načinu položaja so aktivne funkcije TapFly, ActiveTrack, zaznavanje ovir in pozicioniranje. Športni način dodaja dodatno agilnost in hitrost, do 72 km / h. Način Atti deaktivira stabilizacijo satelita in ohranja samo odnos. To je idealno za izkušene pilote za snemanje mehkih posnetkov. Način stojala omejuje hitrost na 7 km / h za najbolj natančen nadzor in letenje v zaprtih prostorih. Infrardeči in vizualni senzorji se iz varnostnih razlogov vedno aktivirajo v tem načinu.
Tišji pogon
Novi aerodinamični propelerji 9455 in nove FOC ESC enote nudijo nižjo raven hrupa in večjo stabilnost. Raven hrupa zrakoplova se je zmanjšala za do 4 db (60%).
Redundantni senzorji
Dvojni IMU in kompasni moduli Phantom 4 Pro V2.0 so še bolj zanesljivi v primerjavi s klasičnimi octocopter in hexacopter. Kompas in IMU sta pomembna senzorja, ki zagotavljata stabilen let in Phantom 4 Pro V2.0 nenehno primerja podatke, ki jih zajamejo oba niza. Ti podatki se preverjajo z naprednimi algoritmi za preverjanje njihove točnosti. Netočni podatki so razvrščeni brez vpliva na let.
Inteligentne baterije
Profesionalna zračna fotografija zahteva daljši čas letenja. Phantom 4 Pro V2.0 ima maksimalen čas letenja 30 minut, kar je več kot dovolj časa za popoln posnetek. Aplikacija DJI GO 4 prikazuje raven baterije in izračuna preostali čas letenja in še veliko več. Aplikacija samodejno opozori, ko je dosežena minimalna raven baterije, ki je potrebna za varno vrnitev. Napreden sistem za upravljanje baterij preprečuje tudi prekomerno polnjenje ali nepravilno praznjenje baterije. Če boste akumulatorji shranjevali dlje časa, se bodo praznile do določene točke, da zagotovite najboljšo možno življenjsko dobo.
DJI GO 4
Pri fotografiranju iz zraka je daljinski upravljalnik odgovoren za večino fizičnih kontrol. Vendar pa zahtevnejši posnetki zahtevajo snemanje videa v realnem času, pomembne statistike o letu in napredne nastavitve. Te običajno urejajo pametni telefoni ali tablični računalniki, zaradi česar so nepogrešljivi za fotografiranje iz zraka. Aplikacija DJI GO 4 je optimizirana za fotografiranje iz zraka in je posodobljena skupaj z letali. Namesti se lahko na vse pametne telefone in tablične računalnike ter je integriran v monitor DJI CrystalSky za enostavno in udobno upravljanje.
V aplikaciji DJI GO 4 je na voljo veliko število inteligentnih načinov letenja. Omogoča tudi dostop do ročnih nastavitev fotoaparata, kot so ISO, zaslonka, hitrost zaklopa, oblike itd. Vsaka sprememba nastavitev aplikacije DJI GO 4 se izvede takoj, brez dolgih časov nalaganja. V aplikaciji so lahko dostopni podatki o vitalnem letu in stanje video prenosa, kar omogoča še več nadzora in udobja.
DJI GO 4 ima postprodukcijske funkcije, zato so posnetki takoj pripravljeni za skupno rabo ali celo v živo. Po vsakem letu se letalske poti in podatki avtomatsko zbirajo in sinhronizirajo z računom DJI GO 4, ki ga je treba kadar koli pregledati. Podatki o poletu se lahko vedno zlahka izsledijo.

Besedilo je strojno prevedeno.

Dobava vključuje

 • drone
 • Sistem daljinskega upravljanja, vključno z zaslonom
 • Akumulator
 • Polnilnik
 • Električni kabel
 • 4 para propelerjev
 • kardansko terminal
 • Micro SD kartica
 • Mikro USB polnilni kabel
 • Nosilna torba

Tehnični podatki

Letalski akumulator15.2 V LiPo / 5870 mAh
Ločljivost optičnega videa4096 x 2160 piksel
Ločljivost v pikslih20 Mio. pikslov
Mera, dolžina289.50 mm
Mera, višina196 mm
Mera, širina289.5 mm
Področje uporabe (droni)Profesionalna produkcija fotografij in videoposnetkov , Spremljanje
Področje uporabe (multikopter)Letalska kamera, Profesionalna
Različica modelaRtF
Stabilizator slike (kamera)3-osni kardanski
Teža1375 g
Vrsta izdelkaIndustrijski dron
Značilnosti modela letalaVključno s funkcijo GPS, Prepoznavanje ovir, Waypoint navigacija , Altitude-Mode, Sledenje predmetom, Samodejni vzlet/pristanek, Stabilizacija slike, Return to Home
Čas polnjenja60 min
Čas trajanja leta30 min

Kupci so iskali tudi:

DJI, Multikopterji, Multikopterji, Multikopterji-Dodatki
Ocene izdelka DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 Industrijski dron RtF Letalska kamera, Profesionalna

Zapri
DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 Industrijski dron RtF Letalska kamera, Profesionalna