ELEKTROINŠTALACIJA? KOMPAKTNA IN VARNA.

Nemoteno in varno delovanje elektroinštalacije postaja vse bolj zahtevno. Po eni strani so predpisi vse strožji, po drugi strani pa mora inštalacija zaradi vse večjih obremenitev vzdržati višje tokove. Ponujamo vam ustrezno ponudbo in optimalne rešitve za vedno večje zahteve na področju elektroinštalacij.

Preprečevanje morebitnih nevarnosti
Visokokakovostne komponente
Inovativni izdelki in rešitve

 

Zaščitna stikala SENTRON s funkcijo merjenja in komunikacije

Zanesljiva izbira – zdaj še pametnejša

Večja preglednost pri distribuciji energije z digitalnim zbiranjem in analizo podatkov

V okviru elektrifikacije se število porabnikov in kompleksnost distribucije električne energije povečujeta, na primer zaradi visoke energetske učinkovitosti in hkratnega zmanjšanja obratovalnih stroškov. Za zagotavljanje razpoložljivosti sistemov in zaščite ljudi je preglednost pri distribuciji energije bistvenega pomena. Tako se lahko izognete izpadu sistema in z načrtovanim vzdrževanjem poskrbite, da so komponente vedno v koraku s časom. Preglednost je možno zagotoviti a s široko paleto izdelkov Siemens, ki vključuje inštalacijske odklopnike in protipožarna stikala ter standardne naprave, kot so FID-stikala in podatkovni sprejemniki. Preglednost je možno doseči s Siemensovo ponudbo zaščitnih stikal s funkcijami merjenja in komunikacije. Mednje sodita tudi inštalacijski odklopnik 5SL6 COM in protipožarno stikalo 5SV6 COM. Pri nadgradnji lahko standardne naprave preprosto razširite s stikalom za pomožni signal/signal napake 5ST3 COM. S podatkovnim oddajnikom/sprejemnikom 7KN Powercenter 1000 se izmerjene vrednosti zbirajo in posredujejo nadrejenim sistemom za vizualizacijo in analizo.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Kompaktno 1-polno FID-stikalo/inštalacijski odklopnik 5SV1

Zasede za polovico manj prostora – popolna skladnost s standardi

S FID-stikalom/inštalacijskim odklopnikom 5SV1 je Siemens prvič združil polno elektromehansko funkcionalnost teh dveh zaščitnih naprav, ki zaseda samo 1 pol v stikalni omari. V samo 1-polni namesto v standardni 2-polni izvedbi ta inovativni izdelek tako zagotavlja zaščito pred diferenčnim tokom in preobremenitvijo za jakost toka do 16 A, ki jo zahtevajo evropski standardi. FID-stikalo/inštalacijski odklopnik 5SV1 ima posebej kompaktne dimenzije, tako da ga je možno zlahka naknadno vgraditi v obstoječe zgradbe, poleg tega pa ga lahko kombinirate z blokom protipožarnega stikala 5SM6. Ščiti predvsem pred nevarnimi električnimi udari, škodo zaradi previsokega toka in izpadi sistema. Izdelek je na voljo v več tipih in izvedbah.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Preprečite nesreče, povezane z elektriko

PRCD-S pro – mobilna zaščita za osebe najnovejše generacije

PRCD-S pro je prenosna zaščitna naprava na diferenčni tok na kablu, ki je mobilna, omogoča preklapljanje na vseh polih in je opremljena z elektronsko analizno funkcijo za diferenčni tok. Naprava PRCD-S pro je edinstvena, saj omogoča vklop brez napak kljub nošenju rokavic, jasni prikaz stanja naprave in napak ter nudi druge nove funkcije.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Najnovejša tehnologija za hišno avtomatizacijo

Bluecontrol je svetovno uveljavljen Bluetooth standard za prenos podatkov izdelkov za pametno hišo. Z njim lahko prek aplikacije v ozadju priročno upravljate časovno krmiljene funkcije, kot so razsvetljava, ogrevanje in žaluzije, ter tako nadzorujete celotno upravljanje energije v svoji hiši. Pri tem so vsi izdelki Kopp serij Blue-control in Smart-control medsebojno združljivi in se lahko uporabljajo skupaj v enem sistemu.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Elektroinštalacije – v prihodnost usmerjena električna oprema za vsako zgradbo

Pravilno izvedena elektroinštalacija je pogoj za varno, ekonomično, okolju prijazno in v prihodnost usmerjeno uporabo zgradb. V naši trgovini lahko iz usposobljenega vira dobite vse komponente, ki jih potrebujete za svoje elektroinštalacije. Inštalacijski materiali in inovativna oprema priznanih blagovnih znamk v ponudbi izpolnjujejo predpisane standarde in visoke kakovostne zahteve.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Inštalacijski material

Zahteve glede inštalacijskega materiala postajajo vse bolj obsežne. Pri tem igrajo pomembno vlogo kakovost, razpoložljivost in funkcionalnost. TRU Components je močna blagovna znamka s široko ponudbo izdelkov – tako v smislu obsega kot tudi raznolikosti izdelkov. TRU Components nudi številne komponente, zlasti za izdelavo enot za prikazovanje in krmiljenje. Na voljo so tipkala in stikala z zaščito pred vandalizmom, pa tudi veliko število optičnih in akustičnih prikazovalnikov v številnih različicah.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Najboljši dobavitelji

Dodatne storitve na Conrad Sourcing Platform

 

 

 

To bi vas morda tudi zanimalo

 

 

 

Vse o hišni tehniki

Pri Conradu vam ponujamo tehnične rešitve, ki so prilagojene zahtevam vaše zgradbe.


Več informacij

 

 

Vse o avtomatizaciji

Na tej strani boste našli vse na temo modernizacije, nadgradnje ter vzdrževanja in servisiranja.

Več informacij

 

Kliknite tukaj za naše elektronske novice

Ne zamudite novosti, ponudb in zanimivosti pri Conradu.


Prijavite se sedaj