SVETLOBNA TEHNIKA ZA PRODUKTIVNO DELO

Uspešen koncept razsvetljave poskrbi za optimalne pogoje za produktivno delo v pisarnah, trgovinah, storitvenih objektih in proizvodnih obratih.


Pozitiven vpliv svetlobe na zdravje
Izboljšana zmogljivost
Zagotavljanje visoke kakovosti dela

 

Trajnostna pisarna – z LED-razsvetljavo Philips

 

Varčujte z energijo v svoji pisarniški zgradbi z najbolj trajnostno LED-sijalko na tržišču proizvajalca Philips. Z inovativnimi, ultra učinkovitimi LED-sijalkami Philips ne boste samo prihranili do 60 % več energije v primerjavi z običajnimi LED-sijalkami, temveč boste v prednosti tudi z njihovo trikrat daljšo življenjsko dobo. Poleg tega ta nova Philipsova tehnologija prispeva k nižjim emisijam ogljika, zmanjšanju količine odpadnega materiala in znižanju porabe energije. Ponudba izjemno učinkovitih LED-izdelkov je prepoznavna po zeleni embalaži in energetskem razredu A.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

S pametnimi sijalkami Philips Hue boste preklopili na višji nivo razsvetljave

Izkusite popolno svetlobo v pisarniškem vsakdanjiku! Pa naj bo to hladna bela svetloba za koncentracijo ali topla bela svetloba za prijetno vzdušje – s sistemom Philips Hue lahko s pritiskom tipke prilagodite svetlobo svojemu razpoloženju. Pametne sijalke lahko upravljajte z aplikacijo, daljinskim upravljalnikom, stikali ali svojim glasom, pri tem pa lahko izbirate med široko paleto barvnih odtenkov. Poleg tega lahko svetlobo individualno prilagodite, tako da se razsvetljava v pisarni samodejno prilagodi vaši dnevni rutini.

Odkrijte številne možnosti s sistemom Philips Hue in ustvarite svojo osebno izkušnjo svetlobe.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Preklopite na prihodnost sedaj – s cevastimi LED-sijalkami OSRAM SubstiTUBE LED, ki so skladne z zahtevami EU

Visoka zmogljivost, merodajna tehnologija! Cevaste LED-sijalke SubstiTUBE so v številnih pogledih očitno boljše od običajnih fluorescenčnih sijalk T8, T5 in T9. So energetsko učinkovite in imajo dolgo življenjsko dobo, nizko stopnjo migetanja in nezlomljivo stekleno ohišje, predvsem pa so skladne z zahtevami EU in s tem pripravljene na prihodnost.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Paulmann – idealen sistem svetilk na montažni letvi

Novi 3-fazni sistem svetilk na montažni letvi ProRail3 proizvajalca Paulmann omogoča raznolike scenarije načrtovanja, saj imate na voljo veliko izbiro sistemskih komponent v treh sistemskih barvah. Idealen je za uporabo na komercialnem področju, in sicer v zgradbah, kjer je zaželeno čim bolj domače vzdušje, kot so ordinacije, odvetniške pisarne in druge pisarne, pa tudi v odprtih poslovnih prostorih s pogostimi obiski strank, kot so butiki, restavracije in hoteli, kjer je možno prodajno blago optimalno izpostaviti s pomočjo svetlobe.

Oglejte si več

Izbrani izdelki

Dodatne storitve na Conrad Sourcing Platform

 

 

 

To bi vas morda tudi zanimalo

 

 

 

Vse o hišni tehniki

Pri Conradu vam ponujamo tehnične rešitve, ki so prilagojene zahtevam vaše zgradbe.


Več informacij

 

 

Vse o avtomatizaciji

Na tej strani boste našli vse na temo modernizacije, nadgradnje ter vzdrževanja in servisiranja.

Več informacij

 

Kliknite tukaj za naše elektronske novice

Ne zamudite novosti, ponudb in zanimivosti pri Conradu.


Prijavite se sedaj