Hlajenje poleti - načini za spopadanje z vročino

Poleti nas spremljajo visoke temperature, zaradi katerih je v stanovanjih in neklimatiziranih pisarnah vroče in zatohlo. V vročih poletnih dneh lahko hitro dosežemo svoje meje, se počutimo mlahavo, …

Napovedi za prihodnja leta napovedujejo rekordne temperature. Oglejte si naše učinkovite načine za boj proti vročini.

Ventilatorji
Klimatske naprave
Hladilne torbe
Krmilniki za namakanje

              

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/single-pages/chlodzenie/2new.png

Ventilatorji - preprost način za hlajenje

Ventilatorji so najcenejša in najpreprostejša rešitev za poletno vročino. Z ventilatorjem se hladen zrak optimalno razporediti po celotnem prostoru. Pa naj bo to doma ali na delu: dandanes se ventilatorji vedno pogosteje uporabljajo in skrbijo, da je vaš vsakdanjik ali potek dela tudi v posebej vročih dneh  bolj znosen.

Na izdelke >>

Ventilatorji

 

Klimatske naprave - kjerkoli jih potrebujete

Številne pisarne in drugi zaprti prostori postanejo zatohli, vroči in neprijetni zaradi naraščajočih temperatur. Klimatske naprave hladijo prostore na udobno temperaturo. Naprave odvajajo toploto skozi cev, izpostavljeno na zunanjo stran stavbe, v notranjost pa se uvaja hladen tok. Prednost monoblok naprav pa je možnost premikanja v različne prostore.

Na izdelke >>

              

Klimatske naprave in dodatki

 

Hladilne torbe

Poletno obdobje je ugodno za preživljanje prostega časa zunaj doma. Plaža, jezero in gore so kraji, kamor radi hodimo. Bi radi vzeli s seboj hladno pijačo ali hrano? Nič preprostejšega, potrebujete le  hladilno torbo.  Široka paleta ponudbe vam bo omogočila nakup pravega modela, zahvaljujoč kateremu bo vsako potovanje uspešno.

Na izdelke >>

              

Hladilne torbe

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/single-pages/chlodzenie/6new.png

Zalivanje vrta – poskrbite za pravo količino vode

Pravilno zalivanje je ključno za ohranjanje zelene in lepe rastline in trate. Največja napaka je prepričanje, da lahko rastline zalivamo kadarkoli. Zahvaljujoč krmilnikom namakanja boste poskrbeli za zalivanje v pravem trenutku, tudi med počitnicami ali daljšimi potovanji.

Na izdelke >>

Krmilniki za namakanje