PROFESIONALNA OPREMA IN ZANESLJIVI MERILNIKI? VSE IZ ENEGA VIRA ZA VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE.

Delo znotraj podjetja ali na terenu pri vzdrževanju in servisiranju zgradb, industrijskih obratov in strojev zahteva najboljšo opremo.

V ta namen nabavno okolje Conrad Sourcing Platform ponuja inovativno in profesionalno testno in merilno tehniko. Naša ponudba izdelkov pokriva celotno področje elektroinštalacij, vzdrževanja strojev in servisiranja sistemov. Ponudba naprav v različnih prenapetostnih kategorijah CAT dopolnjuje našo ponudbo iz vidika varnosti.Chauvin Arnoux   |   Fluke Networks   |   Testo   |   VOLTCRAFT

Merilna tehnika Chauvin Arnoux – preventivno vzdrževanje in servisiranje

Ker imajo lahko motnje v industrijskih procesih močen negativni vpliv na produktivnost, je danes nujno potrebno, da v okviru preventivnega vzdrževanja redno preverjamo električne sisteme, naprave in stroje. V ta namen proizvajalec Chauvin Arnoux poleg testerja inštalacij C.A 6117, testerja naprav C.A 6108 ali testerja strojev C.A 6165 ponuja tudi številne druge merilnike in testerje, ki vzdrževalcem olajšajo iskanje napak.

Da bi preprečili izpad sistema zaradi neželene sprožitve zaščitnih stikal na diferenčni tok (FID-stikal), lahko locirate napake v izolaciji med samim delovanjem z merjenjem odvodnih tokov s kleščami za prečni tok F65.

 

 

Uporaba termovizijskih kamer, kot sta na primer C.A 1950 ali C.A 1954, omogoča zgodnje odkrivanje pregrevanja ali vročih točk tako na električnih kot tudi na mehanskih komponentah.

 

 

Pri vzdrževanju elektronskih krmilnikov in nadzornih sistemov strojev je pogosto treba izvajati meritve z različnimi referenčnimi potenciali. Nova ročna osciloskopa z izoliranimi kanali C.A 922 in C.A 942 sta še posebej primerna za ta namen. Nudita vse funkcije multimetra, vključno z merjenjem moči, in 2-kanalni analizator višjih harmonikov.

Oglejte si izdelke znamke Chauvin Arnoux

Izbrani izdelki

Merilna tehnika Fluke Networks LinkIQ – testiranje kablov, ki mu lahko zaupate. Testiranje omrežja, ki ga resnično potrebujete.

LinkIQ™ potrdi zmogljivost kabla (do 10 Gb) z meritvami na podlagi frekvence ter nudi informacije o razdalji do mesta napake in zemljevid vodnikov testiranega kabla. LinkIQ™ izvede tudi diagnosticiranje najbližjega omrežnega stikala, da ugotovi ključne težave v omrežju in potrdi konfiguracijo omrežnega stikala, s čimer odpravi potrebo po uporabi druge naprave. Med dodatne funkcije sodijo analogno in digitalno toniranje, utripanje vrat, avtentifikacija 802.1x, lokatorji za oddaljene pisarne in možnost upravljanja rezultatov s pomočjo programske opreme LinkWare™ PC.

LinkIQ™ lahko meri dolžine kablov do 1.000 metrov in prikazuje razdalje do mest napake, kot so prekinitve, kratki stiki in nekonfekcionirani kabli. Uporaba oddaljenega ID-ja omogoča popolno kartiranje kabelskih parov in s tem identifikacijo napačno ožičenih in deljenih parov. Glavna funkcija testiranja kablov, ki jo nudi LinkIQ, je test zmogljivosti kablov, ki določi pasovno širino kablov od 10BASE-T do 10GBASE-T (10 Mbit/s do 10 Gbit/s).

Poleg robustnih funkcij za testiranje kablov LinkIQ nudi tudi podrobne informacije o najbližjem priključenem omrežnem stikalu in teste povezljivosti z IP-pingom. LinkIQ se pogaja z omrežnim stikalom, da določi hitrost prenosa podatkov (do 10GBASE-T), identifikacijo polovičnega/polnega dupleksa, ime omrežnega stikala in IP-naslov, številko vrat in informacije o VLAN-povezavi.

Za poenostavitev namestitve PoE in odpravljanja težav LinkIQ prikaže pare, katerim se dovaja moč, vključno z različnimi stopnjami moči in pari za primere rabe z dvojnim podpisom. 

 

 

Enostavna inštalacija in iskanje napak. Tester kablov in omrežij Fluke Networks LinkIQ™

  • Preverjena rešitev za preizkušanje zmogljivosti kablov in težav z omrežno povezljivostjo
  • Izvaja tudi teste pinga za preverjanje povezljivosti
  • Omogoča diagnosticiranje najbližjega omrežnega stikala

Med ostale funkcije sodijo: toniranje kablov, utripanje vrat, lokatorji za oddaljene pisarne in možnost upravljanja rezultatov s pomočjo programske opreme LinkWare™ PC.

Izbrani izdelki

Merilna tehnika Testo: učinkovito preprečevanje izpadov proizvodnje. Z merilno tehniko Testo lahko hitro in zanesljivo odkrijete napake med samim obratovanjem.

V podjetjih, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, je število merilnih mest z električno ali mehansko obremenjenimi komponentami običajno trimestno. Izziv: zgodnje odkrivanje morebitnih virov motenj s pomočjo termovizijskih kamer, nadzorovanje električnih parametrov z ustreznimi merilniki in pregled nad parametri zraka v prostoru z večnamenskim merilnikom. Če se stroji pokvarijo ali je treba prekiniti proizvodnjo zaradi pokvarjenih komponent v sistemu, ima to za podjetje daljnosežne finančne posledice. Redna pregledovanja z merilniki proizvajalca Testo v okviru preventivnega vzdrževanja prispevajo k nenehni optimizaciji procesov in varčevanju z viri.

Ogled izdelkov znamke Testo

 

 

Termovizijske kamere Testo – za preventivno vzdrževanje 

Termovizijske kamere Testo so posebej razvite za vzdrževanje, upravljanje objektov in energetsko svetovanje na področju zgradb. Termovizijska kamera Testo 883 je zanesljiv partner za vaše naloge merjenja toplote. Z najboljšo kakovostjo toplotne slike z IR-ločljivostjo 320 x 240 slikovnih točk (s funkcijo SuperResolution 640 x 480 slikovnih točk), ročnim ostrenjem in zelo dobro toplotno občutljivostjo (NETD), ki znaša 40 mK, prihranite čas in zagotovite popolne rezultate dela.

Izbrani izdelki

Merilna tehnika VOLTCRAFT za vzdrževanje

Izpadi strojev pomenijo povečan časovni vložek in višje stroške ter so z gospodarskega vidika prava katastrofa. Naročil ni mogoče izpolniti v dogovorjenem roku, zato lahko grozijo morebitne pogodbene kazni. S preventivnim vzdrževanjem je mogoče vnaprej odkriti začetno škodo in jo odpraviti na načrtovan način. Po nastanku škode je treba popravilo opraviti predvsem hitro. Z blagovno znamko VOLTCRAFT imate na svoji strani močnega partnerja, ki vam bo zagotovil potrebno opremo.

Natančno prilagojene rešitve za uporabo v praksi in inovativni izdelki z uporabniku prijaznim upravljanjem, omogočajo učinkovito uporabo izdelkov. Tako se lahko osredotočite na svoje delo.

Več o znamki Voltcraft

Izbrani izdelki