Natančni rezultati?
Kakovostni merilniki za laboratorij in delavnico.

Natančni merilni rezultati niso naključje. Ravno nasprotno: so rezultat spretnega kombiniranja kakovostne merilne tehnike, strokovne rabe in pravilne interpretacije. Profesionalna merilna tehnika v raziskovalnih laboratorijih predstavlja osnovo za znanstveno delo.
V nabavnem okolju Conrad Sourcing Platform najdete merilnike in analizatorje za vsa profesionalna področja kot so na primer raziskave in razvoj, laboratorij, delavnica in proizvodnja.

Tehtnice Kern Rigol Promocija Fluke Gossen Metrawat

       

 

 

Tehtnice Kern

Z več kot 175-letnimi izkušnjami na področju tehnike tehtanja in merjenja, ki jo dopolnjujejo mikroskopi, refraktometri ter celovita storitev kalibracije in umerjanja, je podjetje KERN & SOHN vaš partner pri opremljanju vašega laboratorija in delavnice. Od standardnih modelov za enostavnejše osnovne primere rabe pa vse do vrhunskih modelov za zelo natančno in učinkovito delo v zahtevnih laboratorijskih pogojih – modeli KERN ponujajo rešitve za tehtanje za vsako nalogo, ki jih je možno uporabljati v več različnih panogah in sistemih.

Žepne in osnovne tehtnice

Mobilni in vsestransko uporabni pripomočki, zlasti za kontrolna tehtanja, ki niso vezana na lokacijo, na primer v proizvodnji, pri nadzoru kakovosti in terenskih raziskavah.     
 

Ogled izdelkov›

Laboratorijske in analizne tehtnice

Ti modeli so opremljeni z vsemi običajnimi laboratorijskimi funkcijami, podatkovnimi vmesniki in zelo natančnimi merilnimi sistemi ter izpolnjujejo vse pogoje v zahtevnem laboratorijskem okolju.

Ogled izdelkov›

Števne tehtnice

Posebej primerne je za redno preverjanje zalog surovin, rezervnih delov, komponent, polizdelkov ali izdelkov za prodajo.

Ogled izdelkov›

 

Namizne tehtnice

Namizne tehtnice so primerne na primer za tehtanje komponent ali v okviru nadzora kakovosti, za komisioniranje ter za uporabo v transportu in logistiki.

Ogled izdelkov›

 

Mikroskopi

Podjetje Kern & Sohn ponuja stereo in digitalne mikroskope za pregledovanje, analiziranje in merjenje vzorcev ter naknadno dokumentiranje rezultatov.  

Ogled izdelkov›

 

Refraktometri

Uporabljajo se za nadzor nad kakovostjo hladilnih tekočin in maziv ter za določanje vsebnosti alkohola in sladkorja v proizvodnji in predelavi pijač in živil.

Ogled izdelkov›

Izbrani izdelki:

 

    

Številne merilne metode na področju IoT

Razvoj na področju interneta stvari (IoT) po eni strani zahteva vse več funkcij, po drugi strani pa visoko zanesljivost in dolg čas delovanja baterije. Že v prvih korakih razvoja je zato potrebna fleksibilna merilna tehnika, ki uporabniku zagotavlja popolno tehnologijo za katerokoli funkcijo. Proizvajalec Rigol pri tem ponuja celovito rešitev s široko paleto merilnih inštrumentov, ki so kos tudi najvišjim merilnim zahtevam.

V večini primerov se naprave za internet stvari napajajo z baterijami in jih je mogoče povezati z internetom na primer prek brezžične komunikacije. Zaradi kompaktne izvedbe je elektromagnetna združljivost (EMC) prav tako pomembna tema, ki jo je treba preverjati s stalnimi predhodnimi analizami skladnosti. Rigol pri tem ponuja rešitve za analize upravljanja napajanja, za zagotavljanje kakovosti podatkovnih kablov in za testiranje komponent.

 Multimetri serije DM3058E

Oglejte si izdelke>Osciloskopi serije MSO5104

Oglejte si izdelke>Analizatorjev spektra serije SA3015N

Oglejte si izdelke> Laboratorijski napajalniki serije DP832

Oglejte si izdelke>

Izbrani izdelki:

 

Kupite Fluke in si zagotovite BREZPLAČNO napravo Fluke!

Ob nakupu v vrednosti 100 € ali več dobite BREZPLAČNI merilnik ali dodatno opremo Fluke.*

Ob nakupu naprave Fluke (Fluke Industrial, Fluke Calibration, Fluke Networks) si lahko kot darilo izberete dodaten kakovostni izdelek Fluke. Marketinška kampanja je razdeljena na 6 cenovnih razredov. Svoje darilo si lahko izberete glede na to, v kateri cenovni razred spada vaš novi izdelek Fluke.         

Več o promociji ››

 

Izbrani izdelki:

Izbrani izdelki Gossen Metrawatt:

Blagovne znamke

ServisiKalibracija
 

Več informacij>>Zahteva za ponudbo (RFQ)
 

Več informacij>>Načrtovana naročila
 

Več informacij>> 

Druge zanimive teme:

Oglejte si profesionalno tehniko za testiranje in merjenje znanih blagovnih znamk.

Preverite zdaj>

Spoznajte naše aktualne ponudbe in promocije.

Preverite zdaj>