Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Zaloga in predvidena dobava zaščitnih mask je zgolj informativna. Za več informacij nam pošljite mail na info@conrad.si. Hvala.


NAS - ohišje strežnika QNAP TS-231P 2 x vhod

Kataloška št.: 1519542
Proiz. oznaka: TS-231P | EAN: 4713213510261
NAS - ohišje strežnika QNAP TS-231P 2 x vhod
€ 290,00
290.00
DDV je vključen Stroški pošiljanja


Dostava v 3 do 5 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Qnap NAS strežnik TS-231P 2 Bay

Značilnosti

  • Z odličnimi zmogljivostmi centralizira shranjevanje, skupno rabo datotek in varnostno kopijo
  • Popolna NAS-jeva šifriranje z glasnostno tehnologijo in pospeševanjem strojne opreme
  • Podpira QmailAgent kot centralno pošto in Qcontactz za centralizacijo kontaktnih podatkov
  • Sinhronizirajte datoteke med TS-231P, računalniki, prenosnimi računalniki in mobilnimi napravami
  • Prenesite svojo večpredstavnostno knjižnico prek DLNA®, AirPlay® in Chromecast ™
  • Vzpostavitev nadzornega centra za zaščito doma in pisarne
    

Opis izdelka

TS-231P je zmogljiv in uporabniku prijazen omrežni shrambeni center za varnostno kopiranje, sinhronizacijo, oddaljeni dostop in domačo zabavo s številnimi aplikacijami, polnimi funkcij in funkcij, kot je Notes Station (ustvarjanje digitalnih zapiskov v varnem zasebnem oblaku in deljenje s prijatelji in sodelavci), QmailAgent (centralizirano Upravljanje e-poštnih računov in varnostno kopiranje e-pošte) in Qcontactz (centralno shranjevanje in upravljanje kontaktnih podatkov). Vse te aplikacije in številne druge so na voljo brez dodatnih stroškov. Dvojedrni TS-231P je opremljen s tremi vrati USB 3.0 in dvema vhodoma LAN, prinaša izjemne večopravilnosti za izboljšanje produktivnosti in digitalnega življenjskega sloga ter za zagotavljanje idealnega središča za shranjevanje in varnostno kopiranje v obliki varnega zasebni oblak.

Dvojedrni procesor prinaša visoke zmogljivosti
Opremljen z 1,7-GHz dvojedrnim procesorjem Cortex-A15 Alpine AL-212 iz AnnapurnaLabs - amazonskega podjetja - in 1 GB DDR3-RAM, je TS-231P visoko zmogljiv NAS za zasebne uporabnike, delovne skupine in majhne - / Domače pisarne, ponuja izjemne zmogljivosti branja do 224 MB / s in hitrost pisanja do 176 MB / s. Napredni strojni sistem za dešifriranje in šifriranje TS-231P ponuja hitrosti prenosa več kot 179 MB / s z AES-256-bitnim šifriranjem celotne prostornine NAS, kar povečuje zmogljivost in varnost, hkrati pa ščiti občutljive osebne podatke na NAS varuje. Če se uporablja z združljivim 802.11ac ali dvopojasnim 802.11n USB WiFi adapterjem na 2,4 GHz / 5 GHz, TS-231P postane idealen medijski center z neverjetno visokimi hitrostmi pri prenosu velikih količin podatkov in pretakanju pasovne širine, ki je intenziven multimedijske datoteke.

Visoka učinkovitost z dvojno podporo LAN
TS-231P podpira več načinov povezovanja vrat, kar omogoča skrbnikom, da vzpostavijo združevanje povezav, kar poveča celotno uspešnost prenosa podatkov. Podprta sta tudi zaščita pred napakami in dodelitev dveh naslovov IP za zagotovitev neprekinjenega delovanja sistema. Podprti načini povezovanja vrat vključujejo: Balance-rr (Round-Robin), Active Backup, Balance XOR, Broadcast, IEEE 802.3ad, Balance-tlb (Adaptive Transmit Load Balance) in Balance-alb (Adaptive Load баланis).

Povečajte produktivnost z več vrati USB 3.0
S tremi vrati USB 3.0 SuperSpeed vam TS-231P omogoča fleksibilno urejanje opravil z različnimi zunanjimi napravami, ne da bi prekinili vaš trenutni potek dela. Datoteke lahko varnostno kopirate na nosilce podatkov USB, dostopate do podatkov, shranjenih na karticah SD, prek čitalcev USB kartic, delite do 3 tiskalnike prek omrežja in priključite UPS, da zagotovite neprekinjeno napajanje.

QTS - učinkovit in enostaven za uporabo
Zahvaljujoč intuitivnemu uporabniškemu vmesniku QTS je delovanje NAS pametnejše, hitrejše in bolj gladko. Njegova sodobna ploščata zasnova racionalizira čas nalaganja in z inteligentnim namizjem lahko hitro najdete želene funkcije, ustvarite bližnjice na namizju ali skupini, v realnem času spremljate pomembne sistemske informacije in odprete več oken aplikacij za istočasno izvajanje nalog. QTS razbije meje za naprave in platformo za optimalno zagotavljanje vašega oblaka.

Pisanje digitalnih zapiskov v zasebnem oblaku
Na novo oblikovana Notes Station ima optimiziran vmesnik za boljšo uporabo. Notes Station uporabnikom omogoča pisanje dokumentov skupaj; Poleg tega so zabeležene vse spremembe v zgodovini sprememb dokumentov. Notes Station ponuja priročna orodja za urejanje slik, ki vam pomagajo pri ustvarjanju dobro zasnovanih dokumentov. Prav tako lahko ustvarite povezave za skupno rabo dokumentov v realnem času. Dokumente lahko tudi šifriramo, da preprečimo nepooblaščen dostop, varnostne kopije posnetkov pa omogočajo, da se različne različice dokumentov hranijo v različnih obdobjih. Notes Station s svojimi funkcijami za uvoz / izvoz in popolno varnostno kopiranje podpira varnostno kopijo vaših dokumentov na lokalnih ali zunanjih QNAP NAS.

QmailAgent - centralna pošta za vaš zasebni oblak
QmailAgent je spletni e-poštni odjemalec, ki vam omogoča upravljanje več e-poštnih računov; omogoča dostop do vse vaše e-pošte in enostavno preklapljanje med različnimi računi. Ponuja popolno funkcionalnost za sestavljanje, branje in organiziranje e-poštnih sporočil. Pri sestavljanju e-poštnih sporočil lahko celo priložite datoteke, fotografije in dokumente iz TS-231P. Uporabniki iOS® in Android ™ lahko hitro dostopajo do več e-poštnih računov na mobilnih napravah s pomočjo aplikacije QmailClient ter iščejo in pošiljajo e-pošto s pomočjo QmailAgent na TS-231P. Z deljenjem QmailAgent in Qsirch lahko iščete datoteke .eml, shranjene na TS-231P, kar omogoča lažje iskanje in upravljanje ogromnih količin e-pošte.

Qcontactz - enostavno upravljate številne stike na NAS
Qcontactz v kombinaciji z veliko zmogljivostjo TS-231P vam pomaga centralno shranjevanje in upravljanje kontaktnih podatkov kolegov, poslovnih partnerjev, družinskih članov prijateljev. Dodatne funkcije in funkcije vključujejo: uvoz Google® računov, uvoz / izvoz datotek CSV ali vCARD 3.0, samodejna identifikacija pogosto uporabljanih stikov, šifriranje občutljivih / zaupnih kontaktnih podatkov, inteligentno iskanje in drugo. Qcontactz ponuja varnostne kopije posnetkov, ki omogočajo obnovitev prejšnje različice seznama stikov glede na vaše potrebe. Za preprost dostop do stikov je na voljo tudi spremljevalna aplikacija za telefone Android ™ in iPhone®. Qcontactz lahko s QmailAgentom uporabite tudi za ustvarjanje popolnega e-poštnega okolja za potek dela.

Dobre varnostne rešitve za zaščito podatkov
TS-231P je celovit centraliziran rezervni center za številne datoteke. Vrata USB na sprednji plošči imajo funkcijo kopiranja z enim dotikom, ki omogoča takojšnjo varnostno kopijo podatkov na USB-pogonih na TS-231P ali podatkov iz TS-231P na USB-pogonih. S pomočjo NetBak Replicatorja QNAP lahko varnostno kopirate datoteke v sistemu Windows® (vključno z arhiviranjem e-pošte Outlook®) v TS-231P ali uporabite Time Machine® za varnostno kopijo Mac®. Prav tako podpira široko paleto programske opreme za varnostno kopiranje drugih proizvajalcev (kot sta Acronis® True Image ™ in Symantec Backup Exec ™) za poenostavitev varnostne kopije in obnovitve sistema.

Dobre varnostne rešitve za zaščito podatkov
TS-231P je celovit centraliziran rezervni center za številne datoteke. Vrata USB na sprednji plošči imajo funkcijo kopiranja z enim dotikom, ki omogoča takojšnjo varnostno kopijo podatkov na USB-pogonih na TS-231P ali podatkov iz TS-231P na USB-pogonih. S pomočjo NetBak Replicatorja QNAP lahko varnostno kopirate datoteke v sistemu Windows® (vključno z arhiviranjem e-pošte Outlook®) v TS-231P ali uporabite Time Machine® za varnostno kopijo Mac®. Prav tako podpira široko paleto programske opreme za varnostno kopiranje drugih proizvajalcev (kot sta Acronis® True Image ™ in Symantec Backup Exec ™) za poenostavitev varnostne kopije in obnovitve sistema.

Obsežne varnostne možnosti
V odprtih omrežnih okoljih lahko hekerji izpostavijo korporativne podatke. TS-231P ima številne varnostne možnosti, kot so: Na primer, šifriran dostop, blokiranje naslova IP, preverjanje v dveh korakih in še več. Poleg tega lahko skrbniki IT nadzorujejo pravice dostopa vsakega posameznega uporabnika do različnih map in na ta način preprečijo nepooblaščen dostop do pomembnih datotek. TS-231P podpira AES 256-bitno šifriranje, ki preprečuje nepooblaščen dostop in naključno sproščanje občutljivih korporativnih podatkov, tudi če so bili ukradeni trdi diski ali celoten sistem.

Deljevanje datotek na več platformah, centralno shranjevanje podatkov
TS-231P podpira SMB / CIFS, NFS in AFP protokole za celovito skupno rabo datotek v omrežjih Windows®, Mac®, Linux® / UNIX®. Podatki, dnevniki in ISO slike CD-jev in DVD-jev se lahko shranijo centralno na TS-231P.

Upravljanje datotek prek interneta
File Station ponuja priročno upravljanje namiznih datotek spletnim brskalnikom, ki omogoča nalaganje, prenos in upravljanje datotek na TS-231P, kjer koli ste povezani z internetom. Z dekompresijo datotek, ustvarjanjem map in inteligentnim iskanjem datotek in map vam File Station omogoča tudi preprosto deljenje datotek prek edinstvenih URL-jev, ki so zaščiteni z zanesljivimi varnostnimi funkcijami, SSL in geslom. Lahko celo iščete datoteke in neposredno prenašate datoteke TS-231P in javne storitve v oblaku, kot so Google Drive ™, Dropbox®, Microsoft® OneDrive, Box®, Yandex® Disk in Amazon® Drive, datoteke neposredno z razširitvijo za Office Odprite iz Google Chrome ™ ali si oglejte z Google Docs ™ ali Office Online ™.

Kontejnerska postaja - Vključeni so zabojniki LXC in Docker
QNAP-ova kontejnerska postaja izključno vključuje lahke tehnologije za virtualizacijo LXC in Docker®, tako da lahko na TS-231P upravljate več izoliranih sistemov Linux in prenašate aplikacije iz integriranega registra Docker Hub®. Podpira uvoz / izvoz vsebnikov, avtorizacijskih nastavitev in spletne aplikacije za dokumente za neposreden ogled, urejanje in shranjevanje različnih vrst datotek na vašem NAS-ju (vključno s pisarniškimi dokumenti, slikami in besedilnimi datotekami). Informativna nadzorna plošča in prilagodljiv uporabniški vmesnik vas vodita skozi upravljanje več posod, s TS-231P imate na voljo polno igrišče, polno virtualnih zabojnikov.

Zasebni oblak brez omejitev
V nasprotju z omejenim pomnilniškim prostorom in možnimi varnostnimi težavami javnih storitev v oblaku ponuja TS-231P številne prednosti pri ustvarjanju varnega in prostornega zasebnega oblaka, hkrati pa ohranja popoln nadzor nad uporabo in prenosom vaših podatkov. Storitev myQNAPcloud omogoča zunanji dostop do datotek, shranjenih v TS-231P; to vam omogoča predvajanje in skupno rabo večpredstavnostnih datotek iz TS-231P kadarkoli in kjer koli ali za preverjanje stanja sistema.

Sinhronizacija datotek med več napravami
Qsync pretvori vaš TS-231P v varen podatkovni center velike zmogljivosti za sinhronizacijo datotek. Vsaka datoteka, naložena v TS-231P, je na voljo vsem povezanim napravam, npr. B. računalniki, prenosniki ali mobilne naprave. Qsync je še posebej primeren za pogoste popotnike, saj jim omogoča upravljanje datotek in dostop do najnovejših različic na različnih napravah. Qsync ponuja več načinov za sinhronizacijo datotek in skupno rabo datotek s skupinami; Zaradi tega so timski projekti in sodelovanje veliko bolj prožni.

Celovita rešitev za spremljanje ponuja varnost ves čas
Nadzorna postaja je profesionalni sistem za video nadzor (VMS) za nadzor omrežja, ki ponuja uporabniku prijazen upravljalni vmesnik, več kot 3.000 združljivih modelov IP kamer in razširljive licence kanalov za IP kamere. S številnimi prilagodljivimi nastavitvami podpira spremljanje v realnem času, snemanje videoposnetkov in zvoka ter predvajanje. Z namestitvijo aplikacije Vmobile na naprave iOS® ali Android ™ lahko upravljate nadzorovane kanale kadarkoli in kjer koli; Z mobilno aplikacijo Vcam lahko napravo spremenite v omrežno kamero za takojšnje fotografiranje v vašem TS-231P. TS-231P ponuja 2 brezplačna kanala IP kamer, ki jih lahko z nakupom dodatnih licenc razširite na do 25 kanalov.

Arhivirajte fotografije spominkov. Delite svoje življenje.
Photo Station omogoča preprosto deljenje fotografij, medtem ko nadzorujete pravice dostopa. Preprosto naložite svoje fotografije v TS-231P s pomočjo brskalnika, da ustvarite in organizirate svoje foto albume in jih delite s prijatelji in družino prek spletnih družabnih omrežij, kot so Facebook®, Google + ™, Twitter® in Pinterest®. Z mobilnimi aplikacijami Qfile in Qphoto (za iOS® in Android ™) lahko takoj naložite nove fotografije iz svoje mobilne naprave na TS-231P.

Zgradite svojo zasebno glasbeno knjižnico in uživajte v glasbi kjer koli
Glasbena postaja vam pomaga kategorizirati svojo glasbeno zbirko in prikazuje umetnost albumov za enostavno organizacijo vaših osebnih seznamov predvajanja. S spletnim predvajalnikom Glasbeni predvajalnik lahko glasbo uživate kadarkoli in kjer koli z le nekaj kliki. Poleg tega je na Glasbeni postaji vključenih na tisoče lokalnih in svetovnih internetnih radijskih programov za vašo zabavo.
<ul><li>Pretočite glasbo prek AirPlay® in DLNA po vašem domu.</li>
<li>Poslušajte svoje najljubše pesmi, ki se pretakajo s strežnika iTunes in predvajate glasbo v računalniku prek spletnega brskalnika.</li>
<li>Poslušajte svojo glasbo v aplikaciji Qmusic na mobilnih napravah.</li></ul>

Uživajte v medijih nemoteno z večzonskim nadzorom večpredstavnosti
Uporabite svoj TS-231P kot več-conski večpredstavnostni sistem in vsak kotiček vaše hiše napolnite z želenimi nosilci podatkov. Fotografije, glasbo in videoposnetke iz TS-231P prenašajte centralno iz ene naprave v različne prostore - z napravami Bluetooth® in USB, povezanimi s TS-231P (samo za pretakanje glasbe) prek HDMI, DLNA ®, Apple TV® in Chromecast ™ *. Vsaka soba na različnih območjih lahko uživa v praktičnosti in preprostosti predvajanja medijev in shranjevanja večpredstavnosti. TS-231P je tudi zmogljiva pretočna naprava s podporo DLNA®, Roku®, Amazon® Fire TV in Google TV ™ ter Plex Media Server.

Središče prenesite vsak dan
TS-231P je popoln center za prenašanje za hiter prenos preko BT, Magnet, PT (zasebnih sledilcev), FTP / FTPS in HTTP / HTTPS, podpira pa tudi nalaganje RSS virov. Ko konfigurirate naloge za prenos, lahko računalnik izklopite in TS-231P bo postopek zaključil v ozadju. Z namestitvijo aplikacije Qget lahko enostavno iščete vire za prenos, prenašate vsebino v NAS in upravljate naloge za prenos s katerega koli mesta na svoji mobilni napravi.

Dostopajte in se igrajte s tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni
TS-231P je vaša zasebna shramba v oblaku, ki praktično poveča zmogljivost vaših mobilnih naprav. S Qfileom lahko dostopate, nalagate, prenašate, upravljate in delite datoteke NAS, kot da bi jih imeli vse v žepu. Ko je Qfile nameš

Dobava vključuje

  • NAS - ohišje strežnika QNAP TS-231P 2 x vhod

Tehnični podatki

DLNA-funkcijada
Delovni pomnilnik-kapaciteta1 GB
Dostop iz mobilne napraveprenašanje, app, brskalnik, pretakanje
Mera, globina225 mm
Mera, višina168 mm
Mera, širina102 mm
Napajanjeelektrični pogon
Oblakda
Podporni mobilni operacijski sistemandroid™, apple ios®
Primerno za velikosti trdih diskov (HDD/SSD)2.5 palec, 3.5 palec
ProcesorAlpski AL-212, 2-jedrni, 1,7 GHz
RAIDda
Raid-raven0, 1, JBOD
Teža1.28 kg
Vmesnik (PC/multimedija)usb 3.0, lan (10/100/1000 mbit/s)
VmesnikLAN: 2 x
VmesnikUSB tip A 3.0: 3 x
Vrsta izdelkanas strežnik ohišje
Število rež za trdi disk2 Bay

Kupci so iskali tudi:

QNAP, NAS strežnik, Ohišja za NAS strežnike, NAS strežnik-Dodatki
Ocene izdelka NAS - ohišje strežnika QNAP TS-231P 2 x vhod

Zapri
NAS - ohišje strežnika QNAP TS-231P 2 x vhod