Odkrijte naše blagovne znamke

Išete kakovost po ugodnih cenah? Potem so izdelki Conradovih lastnih blagovnih znamk prava izbira za vas.

Na milijone strank prisega na izdelke blagovnih znamk VOLTCRAFT, TOOLCRAFT, sygonix, C-Control ali Conrad energy, ker nudijo visoko kakovost z neprekosljivim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Z našimi močnimi blagovnimi znamkami vam nudimo alternativo k izdelkom priznanih blagovnih znamk. Vaša prednost: Izkoristite lahko odlično kakovost izdelkov in to vse po ceni, ki je bistveno nižja od cen izdelkov, za katerimi stojijo imena velikih proizvajalcev. Naj vas naše lastne blagovne znamke navdihnejo.

Profesionalni merilniki po najboljši ceni

 • Maksimalna natančnost in zanesljivost  

 • Odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo

 • Izkušnje z uporabo najsodobnejših tehnologij

Naprave blagovne znamke Voltcraft izpolnjujejo standarde visoke kakovosti na evropskem trgu in so popolne za vsakodnevno delo v laboratoriju, delavnici in predvsem v industrijskih obratih, ki zahtevajo uporabo naprav z visoko natančnostjo.

Več  

Renkforce - izdelki od ljudi za ljudi! Tehnika ustvarja nove možnosti. Vaše ocene nam dajejo vzpodbude za izboljšave izdelkov, nadaljnji razvoj ali celo ideje za popolnoma nove izdelke. Paleta izdelkov pri tem sega od A kot avtoradio do Ž kot žarnica.

Več  

 

Sygonix - hišna tehnika za vso hišo! Inštalacije, klima, varnost in osvetljava – celotna hišna tehnika pod eno streho.  Obvezne značilnosti vsakega izdelka so prvorazredna kakovost, inovativna tehnika in udobno, enostavno upravljanje. Za piko na i poskrbi pregleden, ekonomičen in kakovosten dizajn izdelkov.

Več  

 

Eurochron vam nudi celotno ponudbo: od digitalnih in analognih kvarč;nih in radijsko vodenih budilk, radijsko vodenih ročnih ur, stenskih ur pa vse do vremenskih postaj in termometrov/vlagomerov. Vsebina in oblika v kombinaciji z lepo in elegantno zunanjostjo ter s kakovostnimi in natančnimi notranjimi mehanizmi tvorijo harmonično celoto.

Več  

 

Uspešna kombinacija moči in natančnosti

 • 10-letna garancija proizvajalca na vso ročno orodje   

 • Prave rešitve za vsako nalogo

 • Visoka kakovost in natančnost

Z ustreznim orodjem je delo veliko hitreje uspešno zaključeno. Karkoli že želite udejanjiti, TOOLCRAFT vam nudi ustrezno orodje – od enostavnih zatičnih ključev prek kompleksne spajkalne in pritrjevalne tehnike pa vse do celotne opreme za delavnico.

Več  

Že več kot 10 let je blagovna znamka Conrad energy sinonim za zanesljivo in zmogljivo tehniko baterij in akumulatorjev. Z edinstvenimi ugodnimi kompleti te kakovostne blagovne znamke boste najbolje opremljeni za napajanje številnih mobilnih naprav, ki je neodvisno od električnega omrežja.

Več  

 

Akumulatorske baterije EMMERICH izpolnjujejo najvišje kakovostne zahteve in nudijo visoko zanesljivost. Ponudba je bila zasnovana za posebne zahteve v industriji in obrti.

Več  

 

Conrad pod blagovno znamko C-Control že vrsto let nudi različne mikrokrmilniške sisteme z obsežno opremo po ugodnih cenah. S C-Control PRO je na tržišču na voljo popolnoma nova generacija sistemov.

Več  

 

Komponente za vaše projekte

 • Široka izbira visokokakovostnih komponent

 • Ugodna alternativa proizvajalcem priznanih blagovnih znamk 

 • Popolna združljivost s komponentami drugih proizvajalcev 

TRU COMPONENTS je vaš partner za komponente. Pri nas najdete obsežno ponudbo aktivnih in pasivnih komponent, elektromehanskih komponent ter kablov in vodnikov. Zagotovo gre za ustrezne izdelke za vaše projekte.

Več  

Reely ima vse, kar potrebujejo ljubitelji modelarstva. Pa naj bo to na tleh, v vodi ali v zraku: Doživite kakovostno tehniko in obsežno opremo po cenah, ki bodo v vas vzbudile željo po akciji in zabavi.

Več  

 

Vsak izum se začne z idejo in projektom, ki spodbuja izvajanje. MAKERFACTORY vam pomaga ustvariti navdihujoče izdelke, ki bodo v vas vzbudili željo po rasti in eksperimentiranju.

Več  

 

Izdelki Polarlite vam omogočajo, da ustvarite prijetno vzdušje in ustrezno osvetlitev v vseh letnih časih. Ne glede na to, ali gre za pisarno, dom ali vrt, Polarlite® ponuja pravo razsvetljavo za vsako priložnost.

Več  

 

Kakovost, ki povezuje

 • Poskrbi za popolni prenos    

 • Kompaktno in zmogljivo

 • Ergonomske rešitve za dom in pisarno 

Pa naj bo to v dnevni sobi ali pisarni - pogosto so prav malenkosti tiste, ki poskrbijo za popolni prenos. Naj vas SpeaKa Professional in raznolikost ustreznih izdelkov za uporabo v kombinaciji s sliko in zvokom navdihne.

Več