Stroški ogrevanja so eden največjih izdatkov v gospodinjstvu. Ogrevalni sistem, ki uporablja sodobne rešitve za upravljanje in regulacijo distribucije toplote, zagotavlja več udobja in hkrati znižuje stroške.  Informirajte se o sistemih za regulacijo ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije. Namestite energetsko učinkovite radiatorske termostate, ki jih je v kombinaciji z ustrezno aplikacijo možno upravljati prek funkcije Bluetooth ali WLAN-povezave, ter termostate z dnevnimi in tedenskimi programi, ki še posebej poenostavijo upravljanje ogrevanja.

 

Sodobni radiatorski termostati ponujajo možnost nastavitve ustreznih časovnih in temperaturnih programov ter daljinsko upravljanje prek WLAN-povezave ali funkcije Bluetooth v kombinaciji z ustrezno aplikacijo. Omogočajo vam preverjanje sobne temperature, pri naprednejših modelih pa lahko temperaturo prilagodite glede na dnevni in nočni čas. Uporaba radiatorskih termostatov z možnostjo programiranja lahko znatno zmanjša stroške ogrevanja, dodatne funkcije, kot sta zaznavanje odprtega okna ali tedensko čiščenje ventilov, pa omogočajo še udobnejšo uporabo. Enostavna montaža in upravljanje omogočata namestitev na katerikoli radiator, po potrebi tudi z uporabo posebnega adapterja.

 

Na izdelke  

 

Priporočeni izdelki

 

 

Žični in brezžični sobni termostati omogočajo individualno krmiljenje ogrevalnih naprav, talnega gretja ter klimatskih in prezračevalnih sistemov. Te praktične naprave so opremljene z zunanjimi senzorji ali vtičnicami ter zagotavljajo udobje in nadzor nad zrakom v prostoru. Upravljati jih je možno s tipkami, vrtljivim gumbom ali prek zaslona na dotik. Preprosti modeli omogočajo programiranje temperature za dnevni/nočni način ali za tedensko načrtovanje. Sodobnejši termostati imajo dodatne funkcije, kot sta način dopusta in zaščita pred zmrzovanjem.  

 

Na izdelke  

Priporočeni izdelki

 

Sistemi za krmiljenje ogrevanja prek internetne povezave ponujajo možnost udobnega nastavljanja, pri tem pa ni nujno, da ste fizično prisotni v prostoru. To je še posebej uporabno med potovanjem. Nove tehnologije omogočajo neposreden dostop do sistemskih komponent in upravljanje temperature v vseh programiranih prostorih prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Popolnoma avtomatski sistem usklajuje delo brezžičnih sobnih termostatov, samodejnih radiatorskih termostatov in senzorjev za odprto okno – v celotni zgradbi ali pa v izbranih prostorih.

 

Na izdelke  

 

Priporočeni izdelki

 

 

Krmilni sistemi za obtok so idealni, ko sta v načinu ogrevanja ali hlajenja potrebna natančen nadzor nad temperaturo in regulacija temperature. Pomagajo pri zagotavljanju prijetnega zraka v prostoru in preprečujejo nastajanje zdravju škodljive plesni. Dobro čitljiv prikazovalnik vas nenehno obvešča o trenutni temperaturi, izbrani funkciji in trenutnem stikalnem stanju integriranih relejev.

 

Na izdelke  

Priporočeni izdelki

 

Industrijski sistemi potrebujejo ustrezno krmiljenje in regulacijo temperature, tako da lahko vsebovane naprave v pravem trenutku prilagodijo nastavitve glede na posamezne pogoje. S preprostimi mehanskimi temperaturnimi regulatorji za hladilne, klimatske in industrijske sisteme lahko zagotovite varno in ekonomično delovanje vašega sistema. Pohvalijo se lahko z robustno kakovostjo, enostavno namestitvijo, ki ne zasede veliko prostora, in senzorjem na koncu tanke cevke, ki je dolga en meter (ali več) in omogoča natančne meritve.

 

Na izdelke  

 

Priporočeni izdelki