Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Zaloga in predvidena dobava zaščitnih mask je zgolj informativna. Za več informacij nam pošljite mail na info@conrad.si. Hvala.


QNAP TS-1253BU-RP-4G NAS strežnik ohišje 12 Bay

Kataloška št.: 1719013
Proiz. oznaka: TS-1253BU-RP-4G | EAN: 4713213511596
QNAP TS-1253BU-RP-4G NAS strežnik ohišje 12 Bay
€ 2.799,00 Vaš prihranek € 90,00   € 2.709,00
2709.00
DDV je vključen Stroški pošiljanja

Dostava v 2 tednih

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Qnap NAS sistem TS-1253BU-RP-4G

Značilnosti

 • Reža PCIe podpira namestitev QNAP QM2 dual-port M.2 SSD / 10GbE kartice, združljivega WLAN adapterja ali USB 3.1 10Gbps kartice.
 • Podpira dvokanalno strojno dekodiranje strojne opreme 4K H.264 / H.265 in prekodiranje v pokretu ali brez povezave
 • Qfiling avtomatizira organizacijo datotek, Qsirch pa ponuja celotno besedilo za lažje upravljanje datotek
 • QRM + omogoča centralno upravljanje zunanjih Windows®, Linux® in IPMI združljivih naprav.
 • Hibridni pristop k virtualizaciji v NAS: Virtualization Station in Container Station
 • Prilagodljiv prostor za shranjevanje z razširitvenima ohišjem VJBOD in UX-1200U-RP / UX-800U-RP

Opis izdelka

TS-1253BU-RP je 2U stojalo za NAS, ki se zlahka prilega 19-palčnemu stojalu in ponuja idealno rešitev za shranjevanje v strežniški sobi za mala in srednje velika podjetja. TS-1253BU-RP ponuja PCIe režo za razširitev: razširitveno kartico QNAP QM2 je mogoče namestiti za dodajanje predpomnilnika M.2 SSD / 10GbE, na TS-1253BU-RP je mogoče namestiti združljivo brezžično kartico. Brezžično dostopno točko in kartico USB 3.1 10 Gbps lahko dodate v / iz več zunanjih pomnilnikov za lažje varnostno kopiranje. TS-1253BU-RP ponuja tudi široko paleto funkcij z dodano vrednostjo: predvajanje 4K video posnetkov in prekodiranje v realnem času; Nudenje virtualnih okolij prek postaje za virtualizacijo in zabojnikov; Centralizirano upravljanje zunanjih Windows®, Linux® in IPMI-kompatibilnih naprav s QRM +; kot tudi storitve spletne avtomatizacije z agentom IFTTT.

Intel® Celeron® J3455 Quad-Core 1,5 GHz CPU z AES-NI šifriranjem
TS-1253BU-RP deluje z najnovejšimi 14 nm Intel-Celeron® J3455 štirijedrnimi 1,5 GHz procesorji (Turbo do 2,3 GHz), do 8 GB DDR3L RAM-a, štirimi gigabitnimi LAN vrati in SATA 6Gb / s enostavno in hitro s hitrostjo branja / pisanja do 415 MB / s. TS-1253BU-RP ponuja pospešeno šifriranje Intel® AES-NI za nadzor hitrosti prenosa do 416 MB / s z AES 256-bitnim šifriranjem tako za celotne NAS-ove količine kot za skupne mape, povečuje zmogljivost sistema in hkrati zaupnost občutljivih poslovnih podatkov o NAS še vedno zagotavlja.

Razširitev NAS-ove funkcionalnosti s PCIe razširitvijo
TS-1253BU-RP ima PCIe razširitveno režo, ki ponuja prilagodljivost pri širjenju NAS-jeve funkcionalnosti in potencialnih aplikacij. Namestite kartico QNAP QM2 za zagotavljanje predpomnilnika M.2 SSD / 10GbE ali uporabite TS-1253BU-RP kot brezžično dostopno točko z namestitvijo združljive brezžične omrežne kartice ali USB povezave TS Povečajte -1253BU-RP z namestitvijo kartice USB 3.1 10Gbps.

Razširitvena kartica QM2 razširja funkcijo NAS
QNAP QM2 je PCIe razširitvena kartica z dvema M.2 režema SSD in 10GbE povezljivostjo * (posamezne kartice se lahko razlikujejo glede na funkcionalnost). To uporabnikom omogoča enostavno nastavitev predpomnilnika SSD ali omogoči tehnologiji samodejnega povezovanja Qtier za optimizacijo delovanja NAS. Modeli, združljivi z 10GbE, lahko tudi TS-1253BU-RP v prihodnosti dokažejo za uporabo z omrežji 10GbE. Opremljen z namenskim hladilnim modulom, lahko QM2 ohrani svoje visoke zmogljivosti tudi, če se sooča z največjimi obremenitvami.

SSD predpomnilnika pospešek
TS-1253BU-RP podpira predpomnjenje SSD. Uporabniki lahko uporabijo SSD v ležišču pogona 1 in ležišču 2, da povečajo zmogljivost IOPS prostora za shranjevanje. Kot nalašč za povečanje celotnega delovnega procesa IOPS-intenzivnih aplikacij in omogoča optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo s kombiniranjem SSD-jev in trdih diskov. Skupaj s tehnologijo samodejnega povezovanja Qtier ™ (ki zdaj podpira prednostno dodelitev na zahtevo) lahko uporabniki prilagodijo dodelitev pomnilnika tako, da najbolje ustrezajo njihovim sistemskim okoljem in potrebam aplikacij.

QRM +: Centralna rešitev za upravljanje omrežnih računalniških naprav
QRM + je QNAP-jeva centralizirana rešitev za upravljanje IT-ekip z omrežnimi računalniškimi napravami. Ponuja osrednjo rešitev za zaznavanje, preslikavo, spremljanje in upravljanje vseh kritičnih računalniških naprav (strežnikov / osebnih računalnikov in tankih odjemalcev) v vašem omrežju in olajša zaznavanje naprav z grafičnim topološkim diagramom. QRM + podpira IPMI 2.0, ki ponuja zunanji KVM (tipkovnica, video, miška) za določene naprave IPMI in podpira sledenje vseh dejanj s snemanjem in predvajanjem KVM. Preprosto namestite QRMAgent na svoje naprave Windows® in Linux® in njihovo stanje sistema je prikazano na skrbniškem vmesniku QRM +. Zahvaljujoč centraliziranemu upravljanju preko QRM + na NAS se izboljšujeta infrastruktura IT in varnost naprav ter reševanje problemov in analiza zmogljivosti omrežnih virov je bistveno poenostavljena.

Varnostno kopiranje, obnovitev in sinhronizacija podatkov
Hybrid Backup Sync ponuja celovito rešitev za varnostno kopiranje podatkov, sinhronizacijo datotek in obnovo po nesrečah, s katero lahko enostavno in varno shranjujete podatke iz vašega NAS-ja v več lokalnih, zunanjih in oblakov. V primeru okvar sistema ali kritičnih okvar strojne opreme lahko hitro obnovite podatke iz teh nosilcev pomnilnika, kar zmanjša čas izpadov in splošno izgubo. Hibridna varnostna kopija Sync izkorišča tudi hrambo v oblaku za enosmerno sinhronizacijo podatkov z oblakom za shranjevanje prek RTRR, rsync, FTP, SMB protokola ali dvosmerno sinhronizacijo vašega NAS z zunanjimi storitvami NAS / oblak.

QTS / Linux dvojni sistem, opremljen za obdobje IoT
Oba sistema, QTS in Linux, TS-1253BU-RP temeljita na naprednih tehnologijah virtualizacije QNAP. Revolucionarna arhitektura TS-1253BU-RP uporabnikom omogoča, da ne samo naložijo številne aplikacije iz QTS App Center, ampak tudi razvijejo IoT pakete za Linux® in jih prikažejo prek izhoda HDMI. S TS-1253BU-RP lahko po potrebi razvijete in namestite različne pakete IoT in podatke shranite centralno na TS-1253BU-RP, s čimer izkoristite varno, zasebno rešitev za shranjevanje in razvoj.

Shranjevanje podatkov za virtualizirana okolja
TS-1253BU-RP je shranjevalnik iSCSI / IP SAN, ki podpira VMware® in Citrix® in je združljiv z Microsoft® Hyper-V® in Windows Server 2012® R2 in izpolnjuje potrebo po prilagodljivem izvajanju in upravljanju v virtualizacijskih okoljih. , TS-1253BU-RP podpira VMware VAAI in Microsoft ODX za izboljšanje zmogljivosti z izklopom nalaganja strežnikov za ESXi strežnike oziroma Hyper-V; podpira QNAP-ov vSphere odjemalec odjemalca in QNAP-ov ponudnik SMI-S z izboljšano učinkovitostjo delovanja in upravljanja v aplikacijah za virtualizacijo.

Shramba za gostovanje virtualnih strojev in vsebnikov
Z Virtualization Station lahko na TS-1253BU-RP gostite navidezne stroje (VM) in do njih dostopate prek spletnega brskalnika ali VNC. Virtualizacijska postaja podpira več operacijskih sistemov, hitro ustvarjanje VM, varnostno kopiranje in obnovitev VM, uvoz / izvoz VM, posnetke in upravljanje naprav za centralno upravljanje VM. Virtualizacijska postaja omogoča, da TS-1253BU-RP, VM-ji in zabojniki delijo enaka vrata LAN. Z odstranjevanjem omejitev fizičnih zmogljivosti omrežja navidezna hitra stikala bistveno izboljšajo prenos podatkov med VM-ji, zabojniki in NAS prek notranjega vmesnika. TS-1253BU-RP ima tudi kontejnersko postajo, ki združuje lahke tehnologije virtualizacije LXC in Docker®. V TS-1253BU-RP lahko zaženete več izoliranih sistemov Linux® in prenašate aplikacije iz vgrajenega Docker Hub Registry®. Container Station ponuja tudi platformo QIoT Containers, ki vam omogoča hitro strukturiranje IoT okolja in uporabo vašega zasebnega oblaka IoT.

Varen dostop z VPN in proxy strežnikom
Novi QVPN združuje funkcionalnost VPN strežnika in VPN odjemalca. S QVPN se TS-1253BU-RP lahko uporablja kot strežnik VPN s podporo za L2TP / IPsec, OpenVPN in PPTP, kar omogoča varen dostop do podatkov, sproščenih v zasebnem lokalnem omrežju. TS-1253BU-RP se lahko uporablja tudi kot odjemalec VPN za povezavo z drugimi strežniki VPN ali virtualnim zasebnim omrežjem prek PPTP in OpenVPN za varen prenos podatkov. Odjemalec VPN omogoča tudi, da se vaš NAS hkrati poveže z več strežniki. Naprave lahko doma povežete s strežnikom NAS in VPN in dostopate do podatkov v omrežju LAN; Poleg tega lahko z odjemalcem VPN na vašem NAS uporabljate povezavo z mednarodnimi strežniki VPN in s tem dostop do regionalno omejenih storitev, kot sta Netflix in Hulu v HD Station. TS-1253BU-RP vam ponuja različne možnosti VPN in vam pomaga zavarovati prenos podatkov.

Nadgradite svoje IT okolje s hitrim in poceni stikalom 10GbE iz QNAP!
Nenadzorovana stikala QNAP 10GbE / NBASE-T ™ vam omogočajo takojšnjo nadgradnjo omrežnega okolja po dostopni ceni. Z omrežjem 10GbE lahko uživate v bliskovitih hitrostih prenosa, opravljate obsežne pasovne naloge, kot je virtualizacija in imate v realnem času dostop do velikih datotek, ki temeljijo na NAS, na več delovnih postajah (idealno za urejanje video posnetkov in večpredstavnost). QNAP ponuja 10GbE PCIe omrežno razširitveno kartico za osebne računalnike TS-1253BU-RP in Windows® / Linux®, da izkoristijo hitra omrežja LAN.

QTS - Najpametnejši in najbolj intuitiven NAS operacijski sistem
QTS z več modulariziranimi aplikacijami in funkcijami izboljšuje upravljanje, učinkovitost, osebno produktivnost, večpredstavnost in še več. Poleg tega so bile dodane nove storitve inteligentnih agentov za poenostavitev delovanja sistema in upravljanja. QTS, ki je enostaven za uporabo, ima inteligentno namizje, s pomočjo katerega lahko hitro najdete želene funkcije, sprotno spremljate pomembne sistemske informacije, odprete več oken aplikacij za izvajanje več opravil hkrati z večjo delovno učinkovitostjo in ponuja lasten center aplikacij z aplikacijami na zahtevo za razširitev funkcionalnosti NAS. QTS razbije specifične za platformo in geografske meje, ki so značilne za napravo, kar zagotavlja optimizirano izkušnjo v oblaku in vključuje napredne funkcije.

Qfiling avtomatizira vašo datotečno organizacijo
Qfiling pomaga avtomatizirati organizacijo datotek z razvrščanjem datotek po več mapah in tako zmanjša čas, ki je potreben za iskanje pomembnih datotek. Uporabniki lahko kategorizirajo datoteke in določijo pogoje za shranjevanje. Poleg tega se lahko ustvari urnik za vložitev nalog, ki jih je treba redno izvajati. Funkcija "Recept" uporabnikom omogoča, da pogosto shranjene pogoje shranjevanja shranijo kot "ekskluzivni recept", tako da lahko naslednjo nalogo Qfiling izvedemo s samo enim klikom po receptu.

4K HDMI izhod za odlično avdiovizualno izkušnjo
Z napredno 9. grafično kartico Intel® HD Generacija podpira TS-1253BU-RP dvokanalno strojno dekodiranje strojne opreme 4K H.264 / H.265 in prepisovanje v realnem času za pretvorbo videoposnetkov v univerzalne formate, ki jih lahko nemoteno predvajate na več napravah *. QNAP Linux Station je integriran v Ubuntu® OS, ki omogoča prenos in namestitev vsestranskih aplikacij iz programskega centra Ubuntu, kot so Plex Media Server, KMPlayer, LibreOffice in VLC. QNAP HD Station omogoča predvajanje večpredstavnosti neposredno s predvajalnikom HD ali predvajalniki drugih proizvajalcev, kot je Plex Home Theater. Če priključite TS-1253BU-RP na HDTV ali A / V sprejemnik, lahko uživate v video posnetkih z ločljivostjo do 4K.

IFTTT Agent avtomatizira vaš potek dela
IFTTT (Če je to potem to) je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih storitev spletne avtomatizacije in s QNAP IFTTT agentom lahko na spletnem mestu IFTTT ustvarite skoraj neomejeno število aplikacij, povezanih z NAS, da omogočite večjo avtomatizacijo in povečate svojo produktivnost. Če na primer nastavite sprožilec kot »Vsaka nova fotografija (s storitvijo Android Photos)« in dejanje kot »Prenos URL-ja v QNAP NAS (s storitvijo QNAP)«, bodo posnete vse fotografije, posnete z napravo Android se samodejno prenesejo v TS-1253BU-RP. Z IFTTT agentom lahko svoj TS-1253BU-RP naredite pametnejši kot kdajkoli prej.

Centralno upravljanje e-pošte in stikov za izboljšane komunikacijske procese
Upravljanje e-pošte in kontaktnih podatkov, ki zajemajo več računalnikov, naprav in računov, je lahko težko, če ne omenimo, kdaj so pomembni e-poštni ali kontaktni podatki izgubljeni ali nedostopni zaradi zaprtja računa ali odpovedi / izgube naprave. QNAP QmailAgent in Qcontactz vam pomagata centralno shranjevati in upravljati e-poštna sporočila in kontaktne podatke, tako da so vedno dostopni na vseh napravah - in z zmogljivim iskalnikom Qsirch lahko poiščete določene stike in e-poštna sporočila, kadar je to potrebno.

Celovita rešitev za spremljanje ponuja varnost ves čas
Nadzorna postaja je profesionalni sistem za upravljanje video vsebin (VMS) za nadzor omrežja, ki ponuja uporabniku prijazen vmesnik za upravljanje, več kot 3.000 združljivih modelov IP kamer in razširljive licence kanalov za IP kamere. S številnimi prilagodljivimi nastavitvami podpira spremljanje v realnem času, snemanje videoposnetkov in zvoka ter predvajanje. Aplikacijo Vmobile lahko namestite tudi na svoje naprave iOS® ali Android ™ in kadar koli in kjer koli spremljate nadzirane kanale; ali namestite mobilno aplikacijo Vcam in napravo spremenite v omrežno kamero za takojšnje snemanje na vašem TS-1253BU-RP. TS-1253BU-RP ponuja 4 brezplačne kanale IP kamer, ki jih lahko do dodatnih 40 kanalov razširite z nakupom dodatnih licenc.

Popolnoma nova rešitev za spremljanje QVR Pro
TS-1253BU-RP podpira QVR Pro (Beta), ki integrira QNAP-ov profesionalni QVR sistem v operacijski sistem QTS. Lahko nastavite poseben neodvisen prostor za shranjevanje za spremljanje podatkov o NAS in izkoristite nadgradljivost in shranjevanje shranjevanja QTS. QVR Pro ima prilagodljiv nadzorni vmesnik, ki vam omogoča prilagajanje razmerja in nadzora nad kamerami IP, podpira posodobljeno funkcijo časovnice, ki omogoča takojšnje iskanje video posnetkov in hitro prepoznavanje v načinu nadzora v živo, kot tudi spremljanje ogledov in predvajanja slik brez preklopa med okni. Dodatne funkcije, kot so dodajanje in urejanje paketov kamer in iskanje kamer v različnih omrežjih LAN, prihranijo stroške in čas pri uvajanju in vzdrževanju popolnega nadzornega sistema. Z novo razvito aplikacijo QUSBCam2 lahko USB kamero uporabljate kot omrežno kamero ONVIF. Preprosto jih povežite s TS-1253BU-RP in si lahko v realnem času ogledate slike brez namestitve programske opreme. S QVR Pro lahko celo shranite posnetke za predvajanje, tako da lahko z minimalnim proračunom nastavite nadzorni sistem.

Besedilo je strojno prevedeno.

Dobava vključuje

 • TS-1253BU-RP NAS strežnik
 • 2x Ethernet kabel
 • 2x napajalni kabel
 • Pritrdilni vijaki za 2,5-palčne trde diske
 • Montažni vijaki za 3,5-palčne trde diske
 • Navodila za uporabo

Tehnični podatki

DLNA-funkcijaDa
Delovni pomnilnik-kapaciteta4 GB
Dostop iz mobilne napravePrenašanje, APP, Brskalnik, Pretakanje, Nalaganje
Mera, globina534 mm
Mera, višina89 mm
Mera, širina482 mm
NapajanjeElektrični pogon
OblakDa
Podporni mobilni operacijski sistemAndroid™, Apple iOS®
Primerno za velikosti trdih diskov (HDD/SSD)2.5 Palec, 3.5 Palec
Procesor4-jedrni 1,5 GHz Intel Apollo Lake J3455
RAIDDa
Raid-raven0, 1, 5, 6, 10, 50, 60, Hot Spare-fähig, JBOD
Teža11.64 kg
Vmesnik (PC/multimedija)LAN (10/100/1000 MBit/s), USB 3.0, HDMI
VmesnikUSB tip A 3.0: 4 x
Vrsta izdelkaNAS strežnik ohišje
Število LAN / Gigabit-LAN Ports4 x
Število rež za trdi disk12 Bay

Kupci so iskali tudi:

QNAP, NAS strežnik, Ohišja za NAS strežnike, NAS strežnik-Dodatki
DODATNA OPREMA
Ocene izdelka QNAP TS-1253BU-RP-4G NAS strežnik ohišje 12 Bay

Zapri
QNAP TS-1253BU-RP-4G NAS strežnik ohišje 12 Bay