Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Zaloga in predvidena dobava zaščitnih mask je zgolj informativna. Za več informacij nam pošljite mail na info@conrad.si. Hvala.


QNAP TS-431P2-4G nas strežnik ohišje 4 Bay

Kataloška št.: 1698125
Proiz. oznaka: TS-431P2-4G | EAN: 4713213511794
QNAP TS-431P2-4G nas strežnik ohišje 4 Bay
€ 659,00
659.00
DDV je vključen Stroški pošiljanja

Dostava v 12 do 14 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Qnap NAS sistem TS-431P2-4G

Značilnosti

 • Štirijedrni procesor z 1,7 GHz z do 8 GB RAM-a
 • Podpira samodejno organizacijo datotek Qfiling in iskalnik s celotnim besedilom Qsirch
 • Popolna NAS-jeva šifriranje z glasnostno tehnologijo in pospeševanjem strojne opreme
 • Hitro razvijajte in uvajajte IoT aplikacije s Container Station in QIoT Suite Lite
 • Podpira QmailAgent kot poštni center in Qcontactz za centralizacijo kontaktnih podatkov
 • Prenesite svojo večpredstavnostno knjižnico prek DLNA®, AirPlay® in Chromecast ™
 • Zgradite nadzorni center za zaščito vašega doma in pisarne
    

Opis izdelka

Zmogljiv štirijedrni NAS z obsežnimi aplikacijami za dom in pisarno
TS-431P2 ima tri vrata USB 3.0 in vrata z dvema gigabitnima omrežjema LAN in ponuja odlično večopravilnost za vaše varnostne kopije, sinhronizacijo in oddaljeni dostop v varnem zasebnem oblaku. Quad-Core TS-431P2 ponuja zmogljive strojne zmogljivosti, ki omogočajo Qfiling (avtomatska organizacija datotek) in Qsirch (iskanje v celotnem besedilu) za pametnejšo dnevno uporabo NAS. Za izboljšanje vaše produktivnosti in digitalnega življenja so na voljo številne zmogljive aplikacije, vključno z Notes Stationom (ustvarite digitalne zapiske v varnem zasebnem oblaku in jih delite s kolegi in prijatelji), QmailAgent (centralizirajte upravljanje in varnostno kopiranje e-poštnih računov e-pošte) in Qcontactz (centralno shranjevanje in upravljanje kontaktnih podatkov). TS-431P2 podpira tudi posnetke, tako da lahko v primeru nepričakovane napake NAS ali napada z odvzemno programsko opremo svoj TS-431P2 enostavno vrnete v prejšnje stanje. S svojim TS-431P2 lahko tudi integrirate različne IoT naprave in hitro razvijete, uvedete in gostite IoT aplikacije s programom QIoT Suite Lite.

Štirijedrni procesor prinaša visoke zmogljivosti
Opremljen z AnnapurnaLabs Alpine AL-314 štirijedrnim procesorjem 1,7 GHz Cortex-A15, 1 GB / 4 GB DDR3 RAM (razširljiv na 8 GB), TS-431P2 je močan NAS za domače, delovne skupine in uporabnike SOHO z izjemnimi Zmogljivost branja do 221 MB / s in prepisovanje 195 MB / s. S popolnim AES-ovim 256-bitnim šifriranjem prostornine NAS TS-431P2 ponuja hitrosti prenosa več kot 220 MB / s, kar povečuje zmogljivost in varnost sistema, hkrati pa zagotavlja zaupnost občutljivih osebnih podatkov na NAS-ju. Z združljivim 802.11ac ali dvopojasnim 2,4GHz / 5GHz 802.11n 802.11n adapterjem za WLAN, TS-431P2 postane idealno medijsko središče z izjemno visokimi hitrostmi za prenos velike količine datotek in pretakanje večpredstavnostne multimedijske vsebine.

SSD predpomnilnika pospešek
TS-431P2 podpira predpomnilnik SSD, da močno poveča zmogljivost IOPS pomnilnika in poveča operativno učinkovitost. Kot nalašč za povečanje celotnega delovnega procesa IOPS-intenzivnih aplikacij in omogoča optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo s kombiniranjem SSD-jev in trdih diskov.

Visoka učinkovitost z dvojno podporo LAN
TS-431P2 podpira več načinov trženja vrat, skrbnikom pa omogoča, da vzpostavijo združevanje povezav, da povečajo potencial prenosa podatkov. Podprta sta tudi zaščita pred napakami in dodelitev dveh naslovov IP za zagotovitev neprekinjenega delovanja sistema. Podprti načini kroženja vrat vključujejo: Balance-rr (Round-Robin), Active Backup, Balance XOR, Broadcast, IEEE 802.3ad, Balance-tlb (Adaptive Transmit Load Balancing) in Balance-alb (Adaptive Load баланis).

Hitro okrevanje po nesreči s posnetki
TS-431P2 podpira blokovne posnetke, ki lahko kadar koli beležijo in shranijo stanje datotečnega sistema in metapodatke datotek zunaj datotečnega sistema. V primeru nepričakovane napake na NAS ali napada z odvzemno programsko opremo posnetki ostanejo nedotaknjeni, zato lahko sistem hitro in enostavno povrnete v prejšnje normalno stanje. Hranite in obnovite lahko več različic iste datoteke, mape ali celo celotnega diska. TS-431P2 podpira do 64 posnetkov na prostornino ali LUN (do 256 skupaj). Snapshot Replica nudi dvojno zaščito s kopiranjem posnetkov na oddaljeni QNAP NAS ali strežnik.

QTS 4.3 - najpametnejši in najbolj intuitiven NAS operacijski sistem
QTS z več modulariziranimi aplikacijami in funkcijami izboljšuje upravljanje, učinkovitost, osebno produktivnost, večpredstavnost in še več. Poleg tega so bile dodane nove storitve inteligentnih agentov za poenostavitev delovanja sistema in upravljanja. QTS, ki je enostaven za uporabo, ima inteligentno namizje, s pomočjo katerega lahko hitro najdete želene funkcije, sprotno spremljate pomembne sistemske informacije, odprete več oken aplikacij za izvajanje več opravil hkrati z večjo delovno učinkovitostjo in ponuja lasten center aplikacij z aplikacijami na zahtevo za razširitev funkcionalnosti NAS. QTS razbije specifične za platformo in geografske meje, ki so značilne za napravo, kar zagotavlja optimizirano izkušnjo v oblaku in vključuje napredne funkcije.

Qfiling avtomatizira vašo datotečno organizacijo
Qfiling pomaga avtomatizirati organizacijo datotek z razvrščanjem datotek po več mapah in tako zmanjša čas, ki je potreben za iskanje pomembnih datotek. Uporabniki lahko kategorizirajo datoteke in določijo pogoje za shranjevanje. Poleg tega se lahko ustvari urnik za vložitev nalog, ki jih je treba redno izvajati. Funkcija "Recept" uporabnikom omogoča, da pogosto shranjene pogoje shranjevanja shranijo kot "ekskluzivni recept", tako da lahko naslednjo nalogo Qfiling izvedemo s samo enim klikom po receptu.

Qsirch - pametnejši in hitrejši način iskanja
TS-431P2 podpira Qsirch, iskalno orodje za hitro iskanje datotek. Qsirch podpira predogled sličic in celo shrani zgodovino iskanja, tako da lahko hitro poiščete datoteke, ki ste jih prej iskali. Prenovljeni Qsirch dodaja "iskalnike" in napredne iskalne filtre ter oznake, tako da lahko datoteke najdete hitreje z natančnejšimi rezultati. Qsirch ponuja tudi orodje za Google Chrome in Mozilla Firefox, ki vam omogoča iskanje datotek na vašem NAS-ju pri uporabi Googlovega iskanja. Qsirch znatno poveča vašo produktivnost, saj porabite manj časa za iskanje datotek na NAS-ju in se namesto tega lahko osredotočite na druge naloge.

Začnite razvijati IoT aplikacije s Container Station
Lahki tehnologiji za virtualizacijo LXC in Docker® sta izključno integrirani v Container Station, tako da lahko v TS-431P2 zaženete več izoliranih sistemov Linux® in prenašate aplikacije iz integriranega registra Docker Hub®. Container Station podpira tudi platformo QIoT Containers, ki hitro pomaga pri strukturiranju vašega IoT okolja in uvajanju v vašem zasebnem oblaku IoT, povečanju mikro storitev in modernizaciji starejših aplikacij za ustvarjanje več poslovnih priložnosti.

Modularizirane IoT aplikacije v QIoT Suite Lite
QNAP QIoT Suite Lite podpira MQTT (s), HTTP (s) in CoAP, tako da lahko s svojim TS-431P2 integrirate različne IoT naprave in senzorje. QIoT Suite Lite uporablja običajna orodja, kot sta Node-RED in Freeboard, za zagotavljanje uporabnih modularnih orodij in vam pomaga ustvariti IoT okolja s preprostim dodajanjem naprav, nastavitvijo pravil in ustvarjanjem nadzornih plošč. TS-431P2 lahko uporabite tudi kot računalniško vozlišče megle v večji javni infrastrukturi IoT za filtriranje podatkov, preden so poslani v oblak, zmanjšanje pasovne širine, prostora za shranjevanje in stroškov obdelave oblaka.

Centralno upravljanje e-pošte in stikov za izboljšane komunikacijske procese
Upravljanje e-pošte in kontaktnih podatkov, ki zajemajo več računalnikov, naprav in računov, je lahko težko, če ne omenimo, kdaj so pomembni e-poštni ali kontaktni podatki izgubljeni ali nedostopni zaradi zaprtja računa ali odpovedi / izgube naprave. QNAP QmailAgent in Qcontactz vam pomagata centralno shranjevati in upravljati e-poštna sporočila in kontaktne podatke, tako da so vedno dostopni na vseh napravah - in z zmogljivim iskalnikom Qsirch lahko poiščete določene stike in e-poštna sporočila, kadar je to potrebno.

Ustvarite, shranite, delite in sodelujte v zapiskih s Notes Stationom
Notes Station vam pomaga organizirati zapiske za vaše osebno in profesionalno življenje. Besedilo lahko enostavno urejate, vstavljate slike / datoteke iz NAS-ja, optimizirate slike z orodjem za urejanje slik, ustvarjate povezave za skupno rabo beležk, shranjujete in obnavljate svoje zapiske s posnetki ter zagotavljate zaščito podatkov z zaščito gesla in šifriranjem. Lahko tudi povabite ljudi, da sodelujejo pri zapiskih za boljše timsko delo! Notes Station zagotavlja varen in priročen način snemanja zapiskov, ki so popolnoma pod vašim nadzorom v zasebnem oblaku vašega TS-431P2.

IFTTT Agent avtomatizira vaš potek dela
IFTTT (If This then That) je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih storitev avtomatizacije na internetu. S agentom QNAP IFTTT lahko na spletni strani IFTTT ustvarite skoraj neomejeno število programčkov, povezanih z NAS, za večjo avtomatizacijo in večjo produktivnost. Če na primer nastavite sprožilec kot »Vsaka nova fotografija (s storitvijo Android Photos)« in dejanje kot »Prenos URL-ja v QNAP NAS (s storitvijo QNAP)«, bodo posnete vse fotografije, posnete z napravo Android se samodejno prenesejo v TS-431P2. S posrednikom IFTTT lahko svoj TS-431P2 naredite pametnejši kot kdajkoli prej.

Varnostno kopiranje, obnovitev in sinhronizacija podatkov
Hybrid Backup Sync ponuja dobro zaokroženo rešitev za varnostno kopiranje podatkov, sinhronizacijo datotek in obnovo po katastrofi. S funkcijo Hybrid Backup Sync lahko enostavno in varno varnostno kopirate podatke iz vašega NAS-ja na več krajevnih, oddaljenih in oblakov za shranjevanje. V primeru okvar sistema ali kritičnih okvar strojne opreme lahko hitro obnovite podatke iz teh nosilcev pomnilnika, kar zmanjša čas izpadov in splošno izgubo. Hibridna varnostna kopija Sync izkorišča tudi shranjevanje v oblaku za enosmerno sinhronizacijo podatkov z oblakom za shranjevanje prek RTRR, Rsync, FTP, SMB protokola ali dvosmerno sinhronizacijo vašega NAS z zunanjimi storitvami NAS / oblak.

Skupna raba in sinhronizacija datotek v napravah
TS-431P2 podpira SMB, NFS in AFP, kar vam omogoča hitro skupno rabo datotek na napravah Windows®, Mac® in Linux® / UNIX®. Z QNAP Qsync TS-431P2 postane varen podatkovni center za sinhronizacijo datotek z ogromnim potencialom za shranjevanje. Vse datoteke, naložene v TS-431P2, je mogoče sinhronizirati z vsemi povezanimi napravami, kot so računalniki, prenosni računalniki in mobilne naprave. Prav tako lahko sinhronizirate mape v skupni rabi, da povečate prilagodljivost sodelovanja in skupne rabe datotek.

Celovita varnost za zaščito vaših podatkov
V odprtih omrežnih okoljih lahko hekerji izpostavijo korporativne podatke. TS-431P2 ponuja številne varnostne možnosti, kot so antivirus, šifriran dostop, blokiranje IP, preverjanje v dveh korakih in še veliko več. Poleg tega lahko skrbniki IT nadzorujejo pravice dostopa vsakega posameznega uporabnika do različnih map in tako preprečijo nepooblaščen dostop do pomembnih datotek. TS-431P2 podpira NAS AES 256-bitno šifriranje, ki ščiti občutljive poslovne podatke pred nepooblaščenim dostopom in krajo, tudi če so ukradeni trdi diski ali celoten sistem. Podprti so tudi Windows AD Server, LDAP Server in integrirana storitev LDAP.

Celovita rešitev za spremljanje ponuja varnost ves čas
Nadzorna postaja je profesionalni sistem za upravljanje video vsebin (VMS) za nadzor omrežja, ki ponuja uporabniku prijazen vmesnik za upravljanje, več kot 3.000 združljivih modelov IP kamer in razširljive licence kanalov za IP kamere. S številnimi prilagodljivimi nastavitvami podpira spremljanje v realnem času, snemanje videoposnetkov in zvoka ter predvajanje. Aplikacijo Vmobile lahko namestite tudi na svoje naprave iOS® ali Android ™ in kadar koli in kjer koli spremljate nadzirane kanale; ali namestite mobilno aplikacijo Vcam in napravo spremenite v omrežno kamero za takojšnje snemanje na vašem TS-431P2. TS-431P2 ponuja 2 brezplačna kanala IP kamer, ki jih lahko z nakupom dodatnih licenc razširite na do 25 kanalov. Z novo razvito aplikacijo QUSBCam2 lahko USB kamero uporabljate kot omrežno kamero ONVIF. Preprosto priključite svoj TS-431P2 in si oglejte slike v realnem času, ne da bi nameščali programsko opremo. Z Nadzorno postajo lahko celo shranite posnetke za predvajanje, da ustvarite nadzorni sistem z minimalnim proračunom.

Arhivirajte fotografije spominkov. Delite svoje življenje.
Photo Station olajša skupno rabo fotografij in nadzorujete pravice dostopa. Preprosto naložite svoje fotografije v TS-431P2, ustvarite in organizirajte svoje foto albume prek spletnega brskalnika in jih delite s prijatelji in družino prek družbenih omrežij, kot so Facebook®, Google + ™, Twitter® in Pinterest®. Z mobilnimi aplikacijami Qfile in Qphoto (za iOS® in Android ™) lahko hitro prenesete nove fotografije iz svoje mobilne naprave v TS-431P2.

Zgradite svojo zasebno glasbeno knjižnico in uživajte v glasbi kjer koli
Glasbena postaja vam pomaga kategorizirati svojo glasbeno zbirko in prikazuje album albumov za enostavno organizacijo vaših osebnih seznamov predvajanja. S spletnim predvajalnikom glasbene postaje lahko glasbo uživate kadarkoli in kjer koli z le nekaj kliki. Poleg tega je na Glasbeni postaji vključenih na tisoče lokalnih in svetovnih internetnih radijskih programov za vašo zabavo.

Uživajte v medijih nemoteno z večzonskim nadzorom večpredstavnosti
Uporabite svoj TS-431P2 kot več-conski večpredstavnostni sistem in vsak kotiček vaše hiše napolnite z želenimi nosilci podatkov. Fotografije, glasbo in videoposnetke iz TS-431P2 prenašajte centralno iz ene naprave v različne prostore z uporabo ene naprave z napravami Bluetooth® in USB, povezanimi s TS-431P2 (samo za pretakanje glasbe), na primer DLNA ®, Apple TV® in Chromecast ™ *. Vsak član sobe na različnih območjih lahko uživa v udobnosti in preprostosti predvajanja medijev in shranjevanja večpredstavnosti. TS-431P2 je tudi močan prenosni medij s podporo za DLNA®, Roku®, Amazon® Fire TV in Google TV ™ s podporo Plex Media Server.

Središče prenesite vsak dan
TS-431P2 je popoln center za prenose za visoke hitrosti BT, magnet, PT (zasebni sledilnik), FTP / FTPS in HTTP / HTTPS in podpira nalaganje RSS virov. Ko konfigurirate naloge za prenos, lahko računalnik izklopite in TS-431P2 bo postopek zaključil v ozadju. Z namestitvijo aplikacije Qget na svojo mobilno napravo lahko enostavno iščete vire za prenos, prenašate vsebino v NAS in upravljate naloge za prenos na mobilne naprave od koder koli.

Preprosto razširite zmogljivost shranjevanja
TS-431P2 podpira spletno razširitev zmogljivosti s povezovanjem dveh razširitvenih ohišij QNAP za shranjevanje hitro naraščajočih količin podatkov - idealno za pomnilniške aplikacije, kot so video nadzor, arhiviranje podatkov, shranjevanje

Dobava vključuje

 • TS-431P2 NAS strežnik
 • 2x Ethernet kabel
 • Električni kabel
 • Napajalnik
 • Pritrdilni vijaki za 2,5-palčne trde diske
 • Montažni vijaki za 3,5-palčne trde diske
 • Navodila za uporabo

Tehnični podatki

DLNA-funkcijada
Delovni pomnilnik-kapaciteta4 GB
Dostop iz mobilne napraveprenašanje, app, brskalnik, pretakanje, nalaganje
Mera, globina219 mm
Mera, višina169 mm
Mera, širina160 mm
Napajanjeelektrični pogon
Oblakda
Podporni mobilni operacijski sistemandroid™, apple ios®
Primerno za velikosti trdih diskov (HDD/SSD)2.5 palec, 3.5 palec
ProcesorAnnapurna laboratoriji AL-314, 4-jedrni, 1,7 GHz
RAIDda
Raid-raven0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Teža3 kg
Vmesnik (PC/multimedija)usb 3.0, lan (10/100/1000 mbit/s)
VmesnikUSB tip A 3.0: 3 x
Vrsta izdelkanas strežnik ohišje
Število LAN / Gigabit-LAN Ports2 x
Število rež za trdi disk4 Bay

Kupci so iskali tudi:

QNAP, NAS strežnik, NAS strežnik-Dodatki
DODATNA OPREMA
Ocene izdelka QNAP TS-431P2-4G nas strežnik ohišje 4 Bay

Zapri
QNAP TS-431P2-4G nas strežnik ohišje 4 Bay