https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/automatyzacja/banery-automatyzacja/zasilacze-sitop/zajawka.jpg

Vedno pod napetostjo?

Preklopite v višjo prestavo z napajalnikom SITOP PSU6200!

SITOP PSU6200 – vsestranski napajalnik za številne primere rabe.

Preizkusite, kako lahko z vsestranskim napajalnikom SITOP PSU6200 začnete novo poglavje na področju standardnih napajalnikov. Ne glede na to, ali gre za izdelovalce ali uporabnike stikalnih omar ali strojev – vsi uporabniki bodo lahko izkoristili pametne funkcije in lastnosti nove linije izdelkov SITOP PSU6200.


Ta linija ponuja široko paleto napajalnikov za raznolike primere rabe in jakosti toka – in vse to z enotno obliko in načinom uporabe pri vseh različicah naprav.

Oglejte si SITOP PSU6200

 


Napajalnik PSU6200 je sedaj na voljo tudi kot trifazna naprava. Trifazni napajalniki nudijo nazivni izhodni tok 5, 10 ali 20 amperov, s čimer se dosedanji spekter uporabe na eni fazi razširi na primere rabe na 400 V trifaznih omrežjih. Robustni vhod omogoča tudi neprekinjeno delovanje na samo dveh fazah.

Oglejte si 3-fazne naprave

Vedno zanesljivo pod napetostjo

Novost so tudi izbirni moduli SITOP, ki so optimalna dopolnitev vsestranskemu napajalniku PSU6200. Modula SEL1200 in SEL1400 razdelita bremenski tok na več 24 V odcepov, ki jih nato zanesljivo nadzirata glede preobremenitve in kratkega stika. Za dodatno zaščito pred izpadom je možno prek redundančnega modula SITOP RED1200 priključiti dva napajalnika.  Izbirni in redundančni moduli s svojo enotno obliko poskrbijo za piko na i pri tej liniji izdelkov in zagotavljajo varno in zanesljivo napajanje.

Poglejte izbirne module SITOP

 

 

              

Hiter pregled na enem mestu

Diagnostični monitor in vmesnik poskrbita za to, imate takoj pregled nad vsem. LED-lučke prikazujejo pomembna sporočila o stanju, kot je na primer obremenitev in življenjska doba za "DC o.k.".

Z integracijo v avtomatizacijo boste z napajalniki SITOP PSU6200 od 10 A naprej lahko izkoristili natančna sporočila o stanju. Prikaz stanja in vseh ustreznih podatkov o delovanju lahko prikličete prek digitalnega vhoda PLC-krmilnika in brezplačnega funkcijskega modula za analizo serijske kode.

 

 

              

Enostavno ožičenje

Oznake na sprednji strani, Push-In priključki, prihranek prostora – vse to olajša in pospeši namestitev. Jasne oznake na sponkah prav tako preprečujejo napake in zagotavljajo varno ožičenje v nekaj minutah.

Več prostora v stikalni omari je dragocena dobrina. Z napajalniki SITOP PSU6200 boste po eni strani izkoristili ozko vgradno širino, pa drugi strani pa dejstvo, da napajalniki ne zahtevajo stranskega odmika od drugih komponent na DIN-letvi.

 

 

 

              

Neprekinjeno napajanje

Ali pri napajanju sistemov potrebujete tudi visoko toleranco do preobremenitve, robusten širokoobmočni vhod in kovinsko ohišje? Potem je napajalnik SITOP PSU6200 prava izbira za vas. S svojo dodatno močjo lahko ta napajalnik v primeru preobremenitve do 5 sekund nudi 50 % večji nazivni tok. Tudi zelo velike preobremenitve za napajalnik SITOP PSU6200 niso noben problem.

Napajalnik je robusten iz dveh vidikov. Širokoobmočnih vhod je primeren za izmenično in enosmerno napetost in lahko prenese marsikatero podnapetost in prenapetost. Kovinsko ohišje ni samo robustno, temveč tudi optimalno odvaja toplotne izgube.

Vse to so najboljši pogoji za dolgo življenjsko dobo napajalnika!