Zajemanje, pretvarjanje in shranjevanje sončne energije

Cenovno ugoden prehod na uporabo obnovljivih virov energije. Varčujte z električno energijo, preprečite izpade elektrike in uporabite shranjeno energijo za polnjenje svojih naprav in opreme kadarkoli in kjerkoli.

Phaesun  |  Ecoflow |  Voltcraft

 

Phasun – dih svežega zraka za napajanje izven omrežja

Phaesun je specialist za namestitev fotonapetostnih in vetrnih sistemov za napajanje izven omrežja. Nemško podjetje ponuja izdelke vseh znanih proizvajalcev ter celovit nabor storitev od vodenja mednarodnih projektov in usposabljanja strank do tehnične podpore. Portfelj izdelkov vključuje najpomembnejše komponente za oskrbo z energijo zunaj omrežja.


Sun Plus

Solarni moduli Sun Plus so opremljeni z okvirjem iz anodiziranega aluminija z dvojno steno, odpornim proti praskam, zato so primerni za industrijsko uporabo. Kristalne celice so vdelane v kristalno steklo z nizko vsebnostjo železovega oksida in dvoslojno, visoko odporno folijo.

Hybrid Kit Sun Wind One
Ko je pozimi sončna svetloba manjša, vetrni generator zagotavlja energijo, potrebno za delovanje 12-voltnih porabnikov. Lahko se uporablja tudi za standardne naprave AC z 230-voltnim pretvornikom.

Sun Store 250

Baterije Phaesun Sun Store AGM so zelo robustne, vodotesne, odporne na cikle in imajo dolgo življenjsko dobo. So zelo učinkovite in najbolj primerne kot vsestranske baterije.

Izdelki Phaesun

EcoFLow

Čisto, tiho in mobilno napajanje  - kadarkoli in kjerkoli

Podjetje EcoFlow je leta 2017 ustanovila skupina inženirjev za drone, ki je želela lahkotnost in vzdržljivost polnilnih baterij v dronih prenesti na zmogljive izdelke za shranjevanje energije.

Danes EcoFlow kot podjetje, ki se ukvarja s prenosno električno energijo in rešitvami na področju obnovljivih virov energije, ne proizvaja le vodilnih prenosnih napajalnih postaj, temveč tudi okolju prijazno opremo, kot so solarni moduli in pametni generatorji. Seriji napajalnih postaj DELTA in RIVER porabnikom nudita čisto, tiho in obnovljivo energijo v industrijskem obsegu za doživetja, delo in rezervno napajanje.

Podjetje EcoFlow ima svoj sedež v Shenzhenu, kitajski Silicijevi dolini in središču inovacij na področju baterij, in podružnice v Los Angelesu, Pragi in Tokiu. Podjete EcoFlow ima stranke v več kot 85 tržiščih in regijah, med drugim v ZDA, na Japonskem, Kitajskem, v Avstraliji in celotni Evropski uniji.

Več

Izdelki EcoFlow

https://asset.conrad.com/media10/isa/160267/c1/-/de/AdobeStock_451555282?x=1000&y=600&format=jpg&ex=692&ey=380&align=left

Mobilni napajalniki VOLTCRAFT

Tudi med potovanjem je pogosto potrebna omrežna napetost 230 V, če imajo upravljane naprave samo omrežni priključek. Rešitev so VOLTCRAFT pretvorniki z 12V ali 24V vhodno napetostjo in različnimi izhodnimi močmi.

Več

Izdelki Voltcraft

Dodatne storitve

 

 

 

100 let podjetja Conrad

Vse informacije o novi identiteti blagovne znamke

Več informacij

Conradovi nasveti za varčevanje z energijo

Nasveti in koristne informacije. Informirajte se sedaj..

Več informacij

Naročite se na naše elektronske novice

Ostanite na tekočem in izkoristite številne druge prednosti.

Več informacij