Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Stikalo za luč na stopnišču, 1-polno, analogno 16 A 230 V Typ = L, N Eltako 23100800

Kataloška št.: 1313646
Proiz. oznaka: 23100800 | EAN: 4010312401712
Stikalo za luč na stopnišču, 1-polno, analogno 16 A 230 V Typ = L, N Eltako 23100800
€ 43,95
43.95
DDV je vključen Stroški pošiljanja

Dostava v 5 do 7 dneh

Dostava preko Pošte Slovenija
Zahtevajte ponudbo (RFQ) >>

Kos
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!

Časovno stikalo s stopnicami

Značilnosti

  • Časovno obdobje do 99 minut
  • Izklop
  • Univerzalni nadzor napetosti
  • vhod Motion-nadzor
  • Lastni gumb za neprekinjeno luč

Opis izdelka

1 NE stik brez potenciala 16 A / 250 V AC, žarnice do 2300 W, ESL in LED svetilke do 200 W. Krmilna napetost 230 V in / ali 8..230 V UC. Možnost aktivacije opozorila na izklop in neprekinjenega svetenja tipkala. StandBy izguba le 0,5 W. Z ESL optimizacijo in večnamenskim delovanjem. Modularna naprava za pritrditev na nosilno letev DIN-EN 60715 TH35. 1 delitvena enota = širina 18 mm, globina 58 mm. Funkcije in čas se vpišejo v skladu z navodili za uporabo s tipkama MODE in SET in se digitalno prikažejo na LCD zaslonu. Možno je zaklepanje tipkovnice. Kontaktni tokokrog na ničelnem prehodu za zaščito kontaktov in žarnic. Zlasti to podaljša življenjsko dobo varčnih sijalk. Brezšumna elektronika ne moti najbolj občutljivega ušesa - za razliko od mnogih sinhronih motorjev z mehanskimi prestavami. Z uporabo bistabilnega releja ne pride do razkroja moči tuljave in do vklopa ne ogrevanja. Po namestitvi počakajte na samodejno kratko sinhronizacijo, preden priključite preklopljeno obremenitev na omrežje. Krmilna, napajalna in stikalna napetost 230 V. Dodatno z galvansko ločeno univerzalno krmilno napetostjo 8..230 V UC. Za 3- in 4-žilne tokokroge je mogoče priključiti s podstrešno razsvetljavo za 4-žilno vezje. Samodejno zaznavanje tipa vezja. Tok svetilke do 50 mA, odvisno od napetosti vžiga žarnic. Natančna nastavitev časa od 1 do 99 minut.
Lastni gumb neprekinjene luči s štrlečim gumbom SET v funkcijah TLZ, ESV, ES in ER. Z vhodom BM detektorja gibanja, ki pretvori vhodni signal v regulacijski impulz v funkciji TLZ. Tu neprekinjena lučka gumba ni aktivna. Po izpadu napajanja v nastavitvi funkcije TLZ se osvetlitev spet vklopi, če se časovna omejitev še ni končala.
Čas je prikazan na sredini zaslona. Medtem na dnu zaslona utripa nastavljeni čas. Skupni čas vklopa se prikaže tam zunaj časovne omejitve. Najprej v urah (h) in nato v mesecih (m) z Nachkommstelle. Če nastavljeni čas utripa in se prikaz časa ne spremeni, se nadzorni gumb blokira. Ko je vključeno opozorilo o izklopu, osvetlitev utripa v nastavljivem času od 10 do 50 sekund pred začetkom časa in skupaj 3-krat v krajših intervalih. Ko je lučka gumba vklopljena, jo lahko s pritiskom nastavite na neprekinjeno svetlobo dlje kot 1 sekundo, ki se samodejno izklopi po nastavljivem času od 0,5 do 10 ur ali pa jo izklopite s tipkami, daljšimi od 2 sekund. Ta funkcija ni aktivna na vhodu BM. Če sta vklopljena stalna lučka tipkovnice in zgodnje opozorilo o izklopu, se opozorilo o izklopu sproži po izklopu stalne luči. Če so v celoti ali delno vključene varčne žarnice ESL, v vodniku za prikaz aktivirajte položaj „ESL“. Simbol + poleg kratice funkcije na vrhu zaslona to označuje.
V prvi sekundi po vklopu ali po vklopu lahko funkcije TLZ uporabite za povečanje časa s črpanjem do trikrat. Vsaka tipka doda nastavljeno uro 1-krat. Ta funkcija ni aktivna na vhodu BM.
Z večnamensko funkcijo: preklopite na funkcije ES (impulzno stikalo), ER (rele), ESV (impulzno stikalo z zakasnitvijo sproščanja) in BZ (števec obratovalnih ur). Po nastavitvi želene funkcije jo je mogoče zakleniti. Puščica desno od
Kratica funkcije v glavi zaslona označuje stanje zaklepanja. ESV: Po preteku nastavljenega časa zakasnitve od 0,1 do 9,9 ure se samodejno izklopi, če ukaza ročnega izklopa ni dano. Opozorilo o izklopu, stalna lučka tipkovnice in ESL se lahko vklopijo tudi z ESV. BZ: Dokler je vhodni gumb vklopljen, se bo poleg funkcijske kratice BZ prikazal znak +
na vrhu zaslona in dodani čas na dnu zaslona. Najprej do 9999 ur (h), nato samodejni prehod na mesece (m) s 730 urami vsakega in prikaz z 1 decimalnim mestom. Releja v tej funkciji ni vklopljena.
Vodnik po prikazovalniku, vključno z izbranim jezikom nemščina, angleščina ali francoščina v skladu s priloženimi navodili za uporabo.

Besedilo je strojno prevedeno.

Tehnični podatki

  • galvansko izolirana univerzalna krmilna napetost 8 - 230 V / UC
  • Čas-Eisntellbereich: do 99 min.
  • Vrsta stika: 1 običajno odprt
  • Tip prevodnika: L + N.

Dodatni tehnični podatkigalvansko izolirana univerzalna krmilna napetost 8 - 230 V / UC
Čas-Eisntellbereichdo 99 min.
Vrsta stika1 običajno odprt
Tip prevodnikaL + N.
Izvedba (splošno)Tip: TLZ12D-plus
Mera, globina65 mm
Mera, višina83 mm
Mera, širina20 mm
Nazivna napetost8 V DC/AC, 12 V DC/AC, 24 V DC/AC, 110 V DC/AC, 230 V DC/AC
Nazivni tok16 A
Način montaževodilo
Vrsta izdelkačasovno stikalo za luč na stopnišču

Kupci so iskali tudi:

Eltako, Vgradni moduli za instalacijske vtičnice, Razdelilne omare, Vgradni moduli za instalacijske vtičnice-Dodatki
DODATNA OPREMA
Ocene izdelka Stikalo za luč na stopnišču, 1-polno, analogno 16 A 230 V Typ = L, N Eltako 23100800

Zapri
Stikalo za luč na stopnišču, 1-polno, analogno 16 A 230 V Typ = L, N Eltako 23100800