Idealna razsvetljava za najboljše pogoje pri delu

Uspešen koncept razsvetljave poskrbi za optimalne pogoje za produktivno delo v pisarnah, trgovinah, storitvenih objektih in proizvodnih obratih.

Pozitiven učinek svetlobe na zdravje in delovno storilnost človeka ter estetski učinek izboljšata kakovost opravljenega dela in prinašata dolgoročne koristi za podjetje.

 

LEDVANCE Philips Lighting Paulmann FischerTechnik

 

Sodobne možnosti razsvetljave podjetja LEDVANCE

Z Ledvance vam ponujamo obsežno paleto izdelkov za razsvetljavo, ki so specifični za posamezne primere rabe. Pri tem vam pomagamo zmanjšati stroške vaših sistemov razsvetljave in hkrati povečati kakovost svetlobe.

Ogled izdelkov

 

STROPNI REFLEKTORJI ZA IDEALNO RAZSVETLJAVO V VSEH PROSTORIH

Stropni reflektor Comfort navdušuje s kakovostno izdelanim aluminijastim ohišjem. Poleg tega lahko samo pred namestitvijo uporabite DIP-stikalo in izbirate med naslednjimi barvami svetlobe: topla bela (3.000 K), barva dnevne svetlobe (4.000 K) ali hladna bela (5.700 K).

Ogled izdelkov

STROPNI REFLEKTOR ALU IN STROPNI REFLEKTOR SLIM

Stropni reflektor Ledvance Alu je na voljo v dveh različnih izvedbah, in sicer kot klasični stropni reflektor z integrirano predstikalno napravo ali kot tanek stropni reflektor z zunanjim napajalnikom in zelo majhno vgradno globino. V primerjavi s stropnimi reflektorji s kompaktnimi fluorescenčnimi sijalkami imajo te svetilke do 60 % prihranek energije in garancijo do 5 let.

Ogled izdelkov

 

VGRADNI REFLEKTORJI – PREPRIČAJO NA VSEJ ČRTI Z USMERJENO SVETLOBO

V celoti vas bo prepričala tudi naša ponudba vgradnih reflektorjev. Kot privlačen reflektor kvadratne oblike ali kot okrogla različica: vsi reflektorji v naši ponudbi so odličen nadomestek za običajne halogenske reflektorje. Poleg klasičnih različic za vklop/izklop so reflektorji na voljo tudi kot različica z možnostjo zatemnitve in kot različica z možnostjo nagibanja.

Ogled izdelkov

 

 

REFLEKTORSKE LUČI ZA NAJRAZLIČNEJŠE PROJEKTE

Ledvance s serijo Floodlight ponuja široko paleto reflektorjev za vsestransko rabo. Reflektorji so na voljo v različnih stopnjah moči in barvah svetlobe ter tudi kot različica s senzorjem gibanja in senzorjem dnevne svetlobe.

Ogled izdelkov

 

PANELNE SVETILKE – PRIMERNE ZA VSAKO RABO

PANEL PERFORMANCE GEN 3: Popolnoma prenovljene panelne svetilke Performance z minimalnim utripanjem navdušujejo s še večjo energetsko učinkovitostjo, prijetno svetlobno atmosfero in enostavno montažo. Prav tako prepričljiva je njihova dolga življenjska doba, ki znaša do 60.000 ur.

Ogled izdelkov

 

 

Izbrani izdelki:

Philips Lighting

Blagovna znamka Philips je že več kot 127 let sinonim za visokokakovostno in energetsko učinkovito razsvetljavo. S Philips Lighting bo vaša zgradba pametno osvetljena. S ponudbo izdelkov Philips Hue boste doživeli svetlobo v novi dimenziji: sodobne LED-svetilke lahko popolnoma enostavno upravljate z aplikacijo, stikalom ali svojim glasom. Igrajte se s 16 milijoni barv in se potopite v svet pametne razsvetljave.

Ogled izdelkov Philips Lighting

Izbrani izdelki:

Paulmann

Novi 3-fazni sistem svetilk na montažni letvi ProRail3 proizvajalca Paulmann omogoča raznolike scenarije načrtovanja, saj imate na voljo veliko izbiro sistemskih komponent v treh sistemskih barvah. Idealen je za uporabo na komercialnem področju, in sicer v zgradbah, kjer je zaželeno čim bolj domače vzdušje, kot so ordinacije, odvetniške pisarne in druge pisarne, pa tudi v odprtih poslovnih prostorih s pogostimi obiski strank, kot so butiki, restavracije in hoteli. Sistem ProRail3 ponuja optimalno možnost za ciljno osvetlitev prodajnega blaga in eksponatov v prostoru, za osvetlitev celotnih sten in tal ter za ustvarjanje ločenih svetlobnih con. Dizajnerske svetilke v pisarnah in ordinacijah ustvarjajo atmosfero, ki je podobna tisti v dnevni sobi, in poskrbijo za elegantne poudarke v restavracijah in prodajalnah.

Ogled izdelkov Paulmann

Izbrani izdelki:

Fischertechnik

Blagovne znamke

Naše storitve

Zahteva za ponudbo (RFQ)

Hitra ponudba - Izpolnite spodnji obrazec, da boste prejeli najboljšo ponudbo.

Več informacij

Kabli na meter

Nudimo natančno prilagoditev kablov in cevi glede na individualne potrebe.

Več informacij

 

Načrtovana naročila

Načrtujte dostavo vnaprej in po potrebi.

Več informacij

Konfekcioniranje kablov

Konfiguracija vsakega kabla do najmanjše podrobnosti  po vaših željah.

Več informacij

Oglejte si inovativne rešitve za sodobno tehniko za zgradbe 

Več >