ZMOGLJIVOST SREČA NATANČNOST – HITREJE DO USPEHA Z IZDELKI TOOLCRAFT.

Ime TOOLCRAFT je že vrsto let sinonim za odlično kakovost orodja. Pa naj gre za ročno orodje, opremo za delavnice, spajkalno tehniko ali orodje v skladu z VDE – blagovna znamka TOOLCRAFT svojo ponudbo izdelkov nenehno dopolnjuje z uporabnimi izdelki in pri tem svoje kakovostne zahteve ves čas ohranja na visokem nivoju.

Blagovna znamka TOOLCRAFT  je svoje zaupanje v kakovost podkrepila še z 10-letno garancijo. 10-letna garancija velja za vse izdelke blagovne znamke TOOLCRAFT iz kategorije ročnega orodja in za izbrane izdelke iz kategorije opreme za obrate in varstva pri delu.


 

Robustno električno orodje – nepogrešljivo na vsakem gradbišču.

Zmogljivo električno orodje, ki je varno pred izpadi, sodi med nujne pripomočke v obrti in industriji. Časi mirovanja zaradi izpadov električnega orodja povzročajo nepotrebne stroške in dodatno delo. Z uporabo kakovostnega orodja lahko to namreč že od začetka preprečite.

Tudi mobilno električno orodje z akumulatorskim napajanjem ima vedno večjo vlogo, ko je treba skrajšati čas montaže. Nova serija TOOLCRAFT TAWB-200 vas bo prepričala z majhnimi vibracijami in močnimi brezkrtačnimi motorji.

Priporočeni izdelki

Učinkovito izvajanje merjenja – merilna oprema TOOLCRAFT.

Natančno določanje kotov, ugotavljanje razdalj z enim pritiskom tipke ali optimalna namestitev stroja s pomočjo digitalne vodne tehtnice – z merilno tehniko TOOLCRAFT lahko vse to preprosto opravite.

Posebej zanimive so digitalne USB mikroskopske kamere. S pomočjo teh kamer je možno pri proizvodnji hitro in enostavno preveriti, če imajo tiskana vezja hladne spoje. Kamere so primerne tudi za preverjanje, če so morda prisotne razpoke na komponentah.

Priporočeni izdelki

Ročno orodje – za opravljanje težjih nalog.

Blagovna znamka TOOLCRAFT je znana po kakovostnem ročnem orodju za uporabo v obrti in industriji. Velika izbira orodij v skladu z VDE za električarje in orodij z elektrostatično zaščito za elektronike je samo majhen del ponudbe izdelkov TOOLCRAFT.

Številne elektro obrti zaupajo blagovni znamki TOOLCRAFT. Po ugodni ceni dobijo varno, visokokakovostno orodje, ki je primerno za vsakodnevno rabo.

Priporočeni izdelki

Spajkalna tehnika – vse iz ene roke za začetnike in profesionalce.

Z obdelovalno spajkalno postajo TOOLCRAFT TPS-900 smo spet dokazali, da je možno vrhunsko tehniko ponuditi tudi po zmernih cenah. TPS-900 je profesionalna spajkalna postaja za industrijsko rabo. Poleg spajkalnika, spajkalne pincete, odspajkalne pištole in spajkalnika na vroč zrak je dodatno vgrajena še vakuumska pipeta za SMD-komponente. Vse parametre lahko v kombinaciji z USB-priključkom in ločeno programsko opremo udobno prenesete na spajkalno postajo.

Blagovna znamka TOOLCRAFT pa ne ponuja samo izdelkov za profesionalce, saj je tudi za začetnike je na voljo široka paleta izdelkov. Od spajke, pletenice za odspajkanje pa vse do rezervnih spajkalnih konic – vse iz ene roke.

Priporočeni izdelki

Shranjevanje orodja – odpravite kaos na delovnem mestu.

Red in čistoča sta bistvenega pomena za visoko produktivnost. Nepotrebno iskanje orodja in delovnega materiala podaljša čas proizvodnje in lahko negativno vpliva na kakovost izdelka. Iz tega razloga je treba redno preverjati funkcionalnost delovnih mest.

Dodatne odlagalne površine ali pravilno pozicionirani vozički za delavnico z urejeno vsebino lahko marsikaj doprinesejo k ohranjanju konkurenčnosti. Klasifikacijski sistemi neposredno nad delovno mizo omogočajo hitri pregled in dostop do potrebne opreme.

Priporočeni izdelki

Pritrjevalna tehnika – ogromna izbira posebnih vijakov in lepil.

V naši kategoriji pritrdilnega materiala najdete več kot 50.000 izdelkov iz področja posebnih vijakov in pritrdilnega materiala. Raztezni vijaki, ugrezni zarezni žeblji, aluminijasti tesnilni obroči, zvezdasti ročaji, cevne objemke ali krmilna kolesa z možnostjo niveliranja je samo nekaj primerov iz naše ponudbe. Prav tako lahko izbirate iz bogate ponudbe lepil, s katerimi boste vedno poskrbeli za popolni spoj.

Za nemoten potek proizvodnje je zanesljiv partner izjemnega pomena – prepričajte se sami.

 

Priporočeni izdelki

Varstvo pri delu in snovi za vzdrževanje – varnost pri popravilih in vzdrževalnih delih.

Pri vzdrževalnih delih in popravilih v industriji sta pomembni predvsem varnost in ekonomičnost. Iz tega razloga blagovna znamka TOOLCRAFT vključuje obsežno ponudbo izdelkov za varstvo pri delu in kemičnih snovi za vzdrževanje. V ponudbo sodijo hladilna razpršila za testiranje temperaturnih senzorjev ali za iskanje napak pri elektronskih vezjih kot tudi varovala za vijake in bakrena pasta v velikostih pakiranja, ki so primerne za industrijo.

Izdelki TOOLCRAFT pa so seveda primerni tudi za zasebne uporabnike, ki želijo izvajati popravila v hiši, na vrtu ali v delavnici in pri tem vedno dosegati optimalne rezultate.

Priporočeni izdelki