Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Conrad affiliate

Povečajte prihodek svoje spletne strani in se pridružite ostalim partnerjem, našega partnerskega/affiliate programa!


Kdo smo?

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Podjetje Conrad že štiri generacije vodi družina CONRAD. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1923 v Berlinu, njegov sedež pa se od leta 1946 nahaja v mestu Hirschau v bavarskem okrožju Oberpfalz.

Svoje stranke navdušujemo s kompetentnostjo in pametnimi idejami, predvsem pa z energijo, s katero se zavzemamo za njihove želje. Pri tem ni pomembno, kako zahtevne ali vsakdanje so.

Conrad je eden izmed vodilnih ponudnikov elektronike v Evropi.Tehnološke inovacije. Rešitve za vsakogar. Conrad ponuja proizvode, ki naš vsakdan poenostavijo, naredijo bolj udoben in bolj učinkovit. 
V trenutni Conradovi ponudbi je 750.000 izdelkov, ki pokrivajo širok spekter tehnologije in elektronike. Conrad.si pa vas trenutno navdušuje s preko 300.000 izdelki, s ciljem konstantnega širjenja asortimana.Usmerjeni h kupcem 24 ur na dan sedem dni v tednu.
Conrad upravlja z enim izmed najmodernejših logističnih centrov v Evropi Nahaja se v kraju Wernberg- KĂśblitz ob avtocesti med Regensburgom in Nurenbergom. Center odpošlje več kot 40.000 paketov dnevno v več kot 100 držav.

Kako deluje affiliate program?

Vključitev v affiliate program je popolnoma brezplačen in enostaven. Hitra in enostavna implementacija XML ali CSV datoteke, z izbranim asortimanom  na partnerjevo stran, preko katere beležimo zgeneriran promet.

Zakaj bi se priključili Conradovem affiliate programu?

  • Provizija od vsake prodaje zgenerirane preko vaše spletne strani
  • Provizija za opravljen nakup katerega koli našega izdelka, predstavljenega na vaši strani. Važno je, da je kupec prišel preko Vas
  • Cookie se beleži 30 dni
  • Redno in zanesljivo plačilo: enkrat mesečno izdano poročilo uspešne prodaje ter plačilo
  • Kreativa: pripravimo lahko tudi oglasne pasice ali tekstovne linke, dimenzije primerne vaši strani
  • Realna ocena izdelka, ki jih oblikujejo naši kupci
  • Več plačilnih načinov: Plačilo s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa in DinersClub), Predplačilo ali Plačilo po povzetju
  • Fleksibilnost v affiliate programu: predstavite lahko le izdelke po vašem izboru.

Kako se nam pridružite?

Enostavno nas kontaktirajte preko e-pošte na: info@conrad.si ali pokličite 080 50 55.
Z veseljem vam bomo podrobneje predstavili možnosti sodelovanja.