En dobavitelj, vse storitve

Conrad kot profesionalni poslovni partner omogoča tako načrtovanje in izvedbo dobav vnaprej, kot tudi zadovoljevanje specifičnih trenutnih potreb. Naše rešitve vam bodo pomagale nadzirati in avtomatizirati vse postopke nakupa.

Postani partner Conrada

  • Unikatni izdelki in inovativne rešitve
  • Imamo več kot 750.000 izdelkov
  • Najboljši svetovni proizvajalci - več kot 2000 znanih blagovnih znamk
  • 10 lastnih blagovnih znamk
  • Na mesec dodamo več kot 30.000 novih izdelkov
  • Zagotavljamo kontinuiteto dobav s sodobnim logističnim centrom      Conrad, ki dnevno pošlje do 100.000 paketov
  • Vedno aktualne cene, popusti in zaloge.

Oglejte si naše nakupne storitve, ki najbolje ustrezajo potrebam vašega podjetja.

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/conrad-partner/conrad-partner-2020/ce-twoj-partner-zostan-partnerem.jpg

Konto handlowe

Uporabniški račun

Uporabniški račun omogoča dostop do e-naročanja, poveča nadzor nad stroški podjetja in zagotavlja dogovorjene komercialne pogoje.

Izpolnite obrazec tukaj
Zapytanie ofertowe RFQ / Wycena listy produktów BOM

RFQ poizvedba / BOM seznam izdelkov

RFQ poizvedba je najhitrejši in najlažji način za pridobivanje informacij o izdelkih, potrebnih za dokončanje vašega projekta. Ponujamo dobre cene in izbiro alternativnih izdelkov.

Več informacij
Odroczony termin płatności

OCI - spletna stran za E-naročanje

OCI spletna stran za E-naročanje, je namenjeno podjetjem in partnerjem za iskanje izdelkov, oddaje povpraševanja ali direktnega naročila izdelkov v naš sistem.

Več informacij
OCI / Punch out

B2B portal za E-naročanje

B2B portal za E-naročanje je spletna aplikacije, ki je namenjena podjetjem in partnerjem za hitro oddajo naročila izdelkov in pregled naročil.

Več informacij
EDI

EDI

EDI-Rešitve za podjetja z lastnim nabavnim sistemom za izboljšanje prenosa naročil in računov. Zagotovite si dostop do več kot 750.000 izdelkov po znižani ceni in zmanjšajte upravne stroške.

Več informacij
eKatalogi

eKatalogi

eKatalogi - prilagojena ponudba, pripravljena za podjetja v obliki datoteke XML ali CSC / XLSX. Vaše podjetje jih lahko izvaja z uporabo namenske programske opreme ali s sodelovanjem zunanjega operaterja, na primer Ariba, Oracle, Simple System.

Več informacij

Zlecenia terminowe

B2B Prime

Paket ugodnosti pri Conradu.

Enkrat plačate 19,95 EUR in eno leto naročate brez stroškov pošiljanja ter avtomatično podaljšate garancijo na vse izdelke - 36 mesecev.

Več informacij

 

 

 

Produkty spoza katalogu

PCB servis

Je idealna rešitev za izdelavo tiskanih plošč. Povečajte svojo učinkovitost s storitvijo izdelave tiskanih vezij, ki jo ponujamo v sodelovanju z našim partnerjem Eurocircuits.

Več informacij

 

 

 

Serwis kalibracji

Kalibracijski servis

Umjeravanje se može obaviti na novim uređajima, a nudimo i ponovno umjeravanje vaših postojećih mjerača. U Conradu ćete također naći širok izbor kalibriranih uređaja.

Več informacij

 

 

 

Konfigurator kabli

Kabli po meri

Rezanje in konfekcioniranje kablov po vaši meri. Zahvaljujoč sodelovanju s Coax24 in Litze24, naša storitev omogoča montažo kablov z uporabo več kot tisoč različnih vtičev.

Več informacij

 

 

 

Conrad Connect

Conrad Connect

Spremljajte in nadzirajte vse pametne naprave v vašem domu in ustvarite svoje edinstvene pametne aplikacije. Registrirajte se zdaj brezplačno in izdelajte svoj prvi projekt!

Več informacij

 

 

 

Vabimo vas k sodelovanju, z veseljem bomo podprli vaše podjetje.