VOLTCRAFT® – profesionalni merilniki po najboljši ceni

Od leta 1982, ko smo razvili digitalni multimeter DM 300, pri Conradu razvijamo naprave za profesionalce kot so multimetri, polnilniki, laboratorijski napajalniki, pirometri, merilniki energije, osciloskopi in številne druge naprave. Naprave blagovne znamke Voltcraft izpolnjujejo visoke kakovostne standarde na evropskem trgu in so popolni pripomočki za vsakodnevno delo v laboratoriju, delavnici in predvsem v industrijskih obratih, kjer je obvezno potrebna uporaba naprav z visoko natančnostjo. V ponudbi, ki obsega skoraj 1.500 izdelkov, lahko izbirate med napravami za diagnostiko, inštalacijo in krmiljenje v številnih industrijskih panogah.

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-pomiary-wartosci-elektrycznych-600x460png

Merjenje električnih veličin

 

Naprave za krmiljenje električnih sistemov omogočajo natančno diagnostiko, s čimer znižujejo stroške morebitnih popravil in odpravljajo izpade proizvodnih linij. Uporaba multimetrov, tokovnih klešč, iskalnikov kablov in testerjev napetosti pomaga locirati kable, ki so pod napetostjo, in zagotavlja, da nobena napaka ne ovira dela na električni inštalaciji. Naprave za meritve v kategoriji do CAT IV 600 V in z vrsto zaščite IP65 vam omogočajo delo v težkih industrijskih pogojih. Ustrezne merilne funkcije zagotavljajo natančne podatke, hkrati pa so izpolnjeni tudi vsi varnostni ukrepi.

Oglejte si tudi ponudbo merilnikov ozemljitvene upornosti, testerjev kablov in izolacije, testerjev vtičnic, lokatorjev kablov, indikatorjev faznega zamika in analizatorjev magnetnega polja!

 

 

 

 

Izbrani izdelki

Merjenje neelektričnih veličin

 

Naprava za merjenje okoljskih pogojev in drugi inštrumenti omogočajo detekcijo, preiskovanje in testiranje pogojev, ki so prisotni v industrijskih obratih. Pirometri, termovizijske kamere in industrijski termometri sodijo med osnovne rešitve blagovne znamke Voltcraft, ki omogočajo vsakodnevne preglede v skladiščih, proizvodnih obratih in industrijskih okoljih. Nadzor nad kakovostjo izdelkov, varnost delavcev in zagotavljanje optimalnih delovnih pogojev so procesi, ki jih nadzorujejo natančne naprave za merjenje jakosti zvoka, svetlobnega toka in vlažnosti zraka (tako za testiranje zraka kot tudi materialov). Diagnosticiranje težko dostopnih mest v mehanskih sistemih in na proizvodnih linijah je poenostavljeno z uporabo kamer za pregledovanje blagovne znamke Voltcraft z možnostjo uporabe različnih nastavkov, sliko pa si je možno ogledati na praktičnem zaslonu.

Oglejte si tudi našo ponudbo drugih merilnikov, kot so merilniki kakovosti zraka in parametrov, shranjevalniki izmerjenih podatkov, naprave za analizo vode in tal, Geigerjevi števci in merilniki elektromagnetnih polj, merilniki obratov, merilniki debeline, kalibratorji, vibrometri ali digitalni mikroskopi!

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-pomiary-wartosci-nieelektrycznych-600x460png

Izbrani izdelki

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-urzadzenia-pomiarowe-laboratoryjne-600x460png

Laboratorijski merilniki

 

Osciloskopi, funkcijski generatorji in signalni generatorji ter merilniki frekvence blagovne znamke Voltcraft za testiranje elektronskih naprav so posebne naprave, ki omogočajo natančne meritve v laboratorijskih pogojih. Analogni in digitalni osciloskopi s frekvenčnim razponom od 10 do 250 MHz so opremljeni s številnimi samodejnimi funkcijami in nudijo frekvenco vzorčenja do 500 MSa/s na kanal. Standardni modeli osciloskopov so opremljeni s prikazovalnikom, ki nudi jasen prikaz signalov. Naprave blagovne znamke Voltcraft so popolna izbira za merjenje parametrov signalov in za primerjavo dveh signalov in električnih veličin. Kokakovostni funkcijski generatorji omogočajo merjenje stopnje popačitev, ki se pojavljajo v testiranih analognih ali digitalnih elektronskih sistemih.

Merilniki omogočajo natančne primerjalne analize in diagnosticiranje napak v napravah, prototipih, integriranih vezjih in številnih drugih primerih rabe. Izberite ustrezen merilnik Voltcraft za svoje laboratorijsko stojalo!

Izbrani izdelki

Napajalniki

 

Napajalna tehnologija blagovne znamke Voltcraft vključuje naprave, ki zagotavljajo stabilne parametre za zanesljivo delovanje različnih naprav, ki se uporabljajo tako v pisarni, kot tudi doma in v industrijskih pogojih. Laboratorijski napajalniki, ki jih nenehno izboljšujemo, zagotavljajo, da vse elektronske naprave delujejo brez prekinitev, ustrezni varnostni ukrepi pa poskrbijo za napajanje tudi v primeru prenapetosti in izpada elektrike. Ponudba izdelkov blagovne znamke Voltcraft vključuje tudi napajalnike, DC/AC in DC/DC pretvornike za avtomobile in laboratorijske izolacijske transformatorje, ki zagotavljajo varno galvansko ločitev naprav od električnega omrežja. Z laboratorijskimi merilniki Voltcraft boste poskrbeli za profesionalno opremo za svoje testne mize.

Oglejte si tudi napajalnike, vtičnice, regulirane napajalnike, transformatorje, ki spreminjajo napetost, pa tudi napajalnike za prenosnike in opremo za napajalnike!

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-urzadzenia-zasilajace-600x460png

Izbrani izdelki

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-baterie-ladowarki-600x460png

Polnilna tehnika

 

Polnilna tehnika blagovne znamke Voltcraft zagotavlja kakovost in varnost s kombinacijo optimalnih funkcij polnjenja in diagnosticiranja. Polnilniki omogočajo polnjenje različnih modelov polnilnih baterij in tudi servisiranje nestandardnih baterij tipa LiIon, NiCd, NiMH ali NiZn. Iz naše obsežne ponudbe lahko izberete pravi model med UBS-polnilniki, indukcijskimi polnilniki, solarnimi ali visokozmogljivimi prenosnimi dodatnimi akumulatorji, ki zagotavljajo dodatno energijo za naprave. Testerji avtomobilskih akumulatorjev in samodejni polnilniki omogočajo varen zagon avtomobilskega akumulatorja in jih lahko uporabljate tako doma kot tudi v profesionalni delavnici.

Izbrani izdelki

Kakovost in varnost

 

Razvoj izdelkov VOLTCRAFT® poteka v Conradovem tehnološkem centru (CTC) z upoštevanjem najvišjih standardov. Vsi gospodinjski aparati izpolnjujejo zahteve in mednarodne standarde za kakovost in varnost, kot sta CE in ES, v številnih primerih pa imajo tudi certifikate TÜV-GS in VDE. Poleg tega so skozi celotno življenjsko dobo naprav upoštevani najvišji standardi za varstvo okolja in direktiva RoHS, torej od proizvodnje, delovanja pa vse do odstranjevanja. Območje EPA, ki ga je TÜV Nord certificiral v skladu z DIN ES 61340-5-1, kot tudi celoten sistem upravljanja ESD-zaščite zagotavljata profesionalno in varno ravnanje z elektronskimi komponentami, pri katerih obstaja nevarnost elektrostatične razelektritve.

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-jakosc-bezpieczenstwo-600x460png