S Conrad Sourcing platform pokrijete vse tehnične potrebe svojega podjetja. Priročna trgovina na enem mestu vam omogoča dostop do več kot 750.000 izdelkov. Od posameznih delov do velikega števila kosov boste dobili vse, kar je povezano z vašo službo - hitro, enostavno in zanesljivo.

Z vse višjimi pričakovanji v svetu tehnologije so tudi naše zahteve višje. Zato vam ponujamo veliko več kot izdelke in storitve, najdemo vam rešitve prilagojene vašim potrebam. S strokovnimi nasveti vam pomagamo tako, kot želite - na spletu, v poslovalnici ali prek spletnega svetovalca. Poiskali bomo najučinkovitejšo rešitev za vas.

 
 

Vaša dodana vrednost Conrad Sourcing Platform

Več kot 750.000 izdelkov

Večja izbira je skoraj nemogoče. Našo ponudbo nenehno širimo na naši nabavni platformi. Na ta način pokrijete popolne tehnične potrebe vašega podjetja. Simple. Fast. Comprehensive.

Individualne rešitve

Potrebujete prilagojene nakupne rešitve? Conrad jih ima in z najsodobnejšim e-naročanjem zagotavlja učinkovitost in preglednost vašega tehničnega naročanja.

Osebno izvajanje storitev

Vedno prijazen obraz: v Conradu imate svoje osebne strokovne svetovalce. Naši svetovalci vam pomagajo dvigniti vaše naročilo na novo raven.

Tehnične inovacije

Skupaj z našimi dobavitelji in partnerji se v programu "Tehnika v fokusu" posvečamo novemu trendu, da vam lahko ponudimo najsodobnejše tehnične rešitve.

 

Zato je Conrad Sourcing Platform najboljša rešitev za vas

Simple

Saj hitro in enostavno dobite odgovore in rešitve za vse vaše izzive.

Več informacij

Fast

Saj lahko z lahkoto najdete in naročite to, kar iščete.

Več informacij

Comprehensive

Saj lahko svoje celotne tehnične potrebe pokrijete pri nas. Pa naj bodo to izdelki, storitve ali tudi integracija v verigo ustvarjanja vrednosti.

Več informacij

 

 

Doživite Conrad Sourcing Platform

 Skoraj 100 let izkušenj s tehniko
 Široka ponudba osnovnih izdelkov za podjetja pa vse do posebnih izdelkov.
 Spletna platforma z vedno večjo izbiro izdelkov

Registrirajte se zdaj in postanite del uspešne zgodovine Conrad Sourcing Platform!

Registracija  

 

Informacje in pomoč