KABLI – metersko blago

V okviru našega servisa za naročanje kablov v obliki metrskega blaga vam ponujamo do metra natančno prilagoditev kablov in vodnikov popolnoma v skladu z vašimi individualnimi potrebami. Conradova paleta izdelkov vključuje več kot 35.000 kablov, žic in dodatkov vodilnih proizvajalcev za skoraj vsako uporabo. Storitev po meri zajema več kot 6.400 kablov, cevi in ​​dodatkov, ki so na voljo v naši ponudbi.Individualne dolžine kablov? Na voljo pri Conradu! 

Ko v Conradovi spletni trgovini najdete želeni izdelek, preprosto vnesite želeno število metrov in kabel bomo še isti dan individualno prilagodili vašim potrebam. Ker stranke za namestitev pogosto potrebujejo tudi opremo za kable, pri nas najdete tudi številne izdelke, kot so na primer pletene cevi, skrčljive cevke ali spiralne cevi. Tudi ti izdelki so na voljo kot metrsko blago in jih lahko naročite po meri.

Tako boste plačali samo to, kar resnično potrebujete za svoje projekte, poleg tega pa se boste izognili tudi motečim ostankom kablov, ki bi sicer morali najti mesto v vašem skladišču. Ta storitev je na voljo brez doplačila za baker in brez doplačila za rezanje.


Odkritje našo ponudbo kablov

Več kot 2000 enožilnih kablov, kot so na primer vodniki, dvožilni vodniki, vodniki, odporni na visoke temperature, vodniki za vozila itd.

Več kot 2700 večžilnih kablov, kot so na primer omrežni kabli, kabli za verige za speljavo kablov, koaksialni kabli, kabli, primerni za visoke temperature, inštalacijski kabli, ploščati kabli itd.

Več kot 1200 izdelkov na področju cevi, kot so na primer izolacijske cevi, pletene cevi, spiralne cevi, skrčljive cevke itd.


Ali še niste našli, to kar iščete, ali pa potrebujete kable za poseben namen uporabe? Dodatne kable in cevi najdete v ustrezni kategoriji, do katere lahko dostopate preko spodnje povezave. Tam najdete kable za računalniške komponente, splošne pisarniške potrebe, omrežja in za številne dodatne teme. Vsi kabli so na voljo v dolžini, ki je primerna za vaše potrebe.

Kabli in žice >