Storitev izdelave tiskanih vezij in šablon

Virtualna izdelava pred naročilom: že prvič pravilno in v okviru vašega proračuna

 

Ali potrebujete prototipe tiskanih vezij ali malo serijo? Potrebujete opremljena ali neopremljena tiskana vezja od 1 kosa naprej? Potem je naša storitev izdelave in opremljanja tiskanih vezij prava rešitev za vas. V sodelovanju z našim partnerjem EuroCircuits vam ponujamo cenovno ugodno in visoko industrijsko kakovost ter evropsko proizvodnjo. Imate možnost spletnega preverjanja podatkov še pred naročilom. Prav tako je zagotovljena možnost proizvodnje in analize z izravnavo podatkov o razporeditvi, BOM in CPL. 

Opremljanje prototipov in malih serij

Izkoristite možnost združevanja naročil, ki občutno zmanjša stroške proizvodnje s  kombiniranjem posameznih naročil tiskanih vezij. Hitri standardni dobavni roki pripomorejo k temu, da svoje projekte začnete tržiti pravočasno in v okviru svojih proračunskih sredstev.

Preverite PCB servis >


Storitve izdelave tiskanih vezij

Evropski proizvajalec – ni trgovec

Združevanje naročil – dobre cene brez kompromisov pri kakovosti ali dobavnem roku

Industrijska kakovost

Tudi prototipi in male serije so izdelani v serijski kakovosti

Tiskana vezja iz 100 % lastne proizvodnje

Šablone iz legiranega jekla

Lasersko rezane šablone iz legiranega jekla, na voljo z debelino 100 µ ali 130 µ. Šablone lahko naročite skupaj s tiskanim vezjem v našem vmesniku za izračun in naročanje ali v našem ločenem vmesniku za šablone.


Prototipi in male serije

Prototipi in male serije brez enkratnih stroškov ali minimalne vrednosti naročila

Profesionalna oprema za prototipe

Profesionalna oprema za spajkanje za visokokakovostno spajkanje prototipov in malih serij s cenovno ugodnimi namiznimi napravami

Spletna orodja

Spletna integrirana orodja DFM in DRC ponujajo široko izbiro možnosti za tiskana vezja 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Neposreden, osebni spletni klepet v 8 jezikih. Na voljo je tudi tehnična dokumentacija.