Conrad affiliate

Povečajte prihodek svoje spletne strani in se pridružite ostalim partnerjem, našega partnerskega/affiliate programa!


Kdo smo?

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Podjetje Conrad že štiri generacije vodi družina CONRAD. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1923 v Berlinu, njegov sedež pa se od leta 1946 nahaja v mestu Hirschau v bavarskem okrožju Oberpfalz.

Svoje stranke navdušujemo s kompetentnostjo in pametnimi idejami, predvsem pa z energijo, s katero se zavzemamo za njihove želje. Pri tem ni pomembno, kako zahtevne ali vsakdanje so.

Conrad je eden izmed vodilnih ponudnikov elektronike v Evropi.Tehnološke inovacije. Rešitve za vsakogar. Conrad ponuja proizvode, ki naš vsakdan poenostavijo, naredijo bolj udoben in bolj učinkovit. 
V trenutni Conradovi ponudbi je 750.000 izdelkov, ki pokrivajo širok spekter tehnologije in elektronike. Conrad.si pa vas trenutno navdušuje s preko 300.000 izdelki, s ciljem konstantnega širjenja asortimana.


Usmerjeni h kupcem 24 ur na dan sedem dni v tednu.
Conrad upravlja z enim izmed najmodernejših logističnih centrov v Evropi Nahaja se v kraju Wernberg- KĂśblitz ob avtocesti med Regensburgom in Nurenbergom. Center odpošlje več kot 40.000 paketov dnevno v več kot 100 držav.

Kako deluje affiliate program?
Vključitev v affiliate program je popolnoma brezplačen in enostaven. Hitra in enostavna implementacija XML ali CSV datoteke, z izbranim asortimanom  na partnerjevo stran, preko katere beležimo zgeneriran promet.

Zakaj bi se priključili Conradovem affiliate programu?

  • Provizija od vsake prodaje zgenerirane preko vaše spletne strani
  • Provizija za opravljen nakup katerega koli našega izdelka, predstavljenega na vaši strani. Važno je, da je kupec prišel preko Vas
  • Cookie se beleži 30 dni
  • Redno in zanesljivo plačilo: enkrat mesečno izdano poročilo uspešne prodaje ter plačilo
  • Kreativa: pripravimo lahko tudi oglasne pasice ali tekstovne linke, dimenzije primerne vaši strani
  • Realna ocena izdelka, ki jih oblikujejo naši kupci
  • Več plačilnih načinov: Plačilo s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa in DinersClub), Predplačilo ali Plačilo po povzetju
  • Fleksibilnost v affiliate programu: predstavite lahko le izdelke po vašem izboru.


Kako se nam pridružite?

Enostavno nas kontaktirajte preko e-pošte na: [email protected].
Z veseljem vam bomo podrobneje predstavili možnosti sodelovanja.