Vodilno svetovno podjetje za elektronske testerje in merilnike ter programsko opremo

Fluke je ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk na področju merilne tehnike. Ponudba vključuje merilnike, ki so posebej primerni za rabo na terenu, pa tudi takšne za zahtevne naloge kot so na primer digitalni multimetri ali termovizijske kamere. 

Od svoje ustanovitve leta 1948 podjetje Fluke nudi profesionalne merilnike, ki se uporabljajo po vsem svetu pri nameščanju, vzdrževanju in servisiranju elektronske opreme v industriji, distribuciji energije, medicinski tehnologiji, hišni tehniki in elektroinštalaciji ter pri natančnem merjenju in zagotavljanju kakovosti.

Inženirji, merilni tehniki, meteorologi, električarji ter strokovnjaki za omrežje in informacijsko tehnologijo vsi cenijo mobilnost, robustnost, varnost in udobje pri upravljanju profesionalnih merilnih orodij.

Akcija Fluke

Brezplačna merilna naprava ali orodje Fluke. Izberite svoje darilo.

Ob nakupu nad 150€ prejmete merilno napravo ali orodje Fluke BREZPLAČNO! Višja kot je nakupna vrednost, privlačnejše je darilo.

Promocijsko obdobje: od 1.3.2024 do 31.8.2024.

 

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist