Kabli in dodatna oprema

Z našo ponudbo eno- in večžilnih kablov za različne industrijske, pisarniške in domače aplikacije ter ustrezne dodatne opreme lahko vse izdelke kupite na enem mestu. Med drugim vam ponujamo: krmilne kable, koaksialne kable, telekomunikacijske kable ter kable za prenos podatkov, optične kable ali fotovoltaične kable. Seveda imamo tudi dodatke, ki jih potrebujete za namestitev - kabelske objemke, kabelske vezalke, kabelska vtičnice, pa tudi kabelske etikete in cevke za toplotno krčenje. Naša ponudba vključuje tudi opremo za preizkušanje kablov in električnih napeljav, ki zagotavlja varnost in zanesljivost vaših sistemov. Monterji bodo cenili kabelsko orodje, vključno s profesionalnimi kleščami za stiskanje, rezalniki in odstranjevalci žic - z njimi je vsaka namestitev lažja in hitrejša. Raziščite celotno ponudbo in izberite najboljšo rešitev za vas.

Večžilni kabli

Žice in enožilni kabli

Oprema za testiranje kablov

Dodatki za kable

Najboljše blagovne znamke


KABLI – metersko blago

V okviru našega servisa za naročanje kablov v obliki metrskega blaga vam ponujamo do metra natančno prilagoditev kablov in vodnikov popolnoma v skladu z vašimi individualnimi potrebami. Conradova paleta izdelkov vključuje več kot 35.000 kablov, žic in dodatkov vodilnih proizvajalcev za skoraj vsako uporabo. Storitev po meri zajema več kot 6.400 kablov, cevi in ​​dodatkov, ki so na voljo v naši ponudbi.


Terminska naročila

Conrad je vaš profesionalni partner za načrtovana in ponavljajoča naročila, ki vam pomaga pri vnaprejšnjem načrtovanju vaših naročil in pošiljanju zahtevkov za ponavljajoča naročila v skladu z vašimi potrebami. Tako lahko popolnoma enostavno zagotovite interne procese za nadaljnjo obdelavo in se izognete nihanjem cen in pomanjkanju materialov. Pošljite nam povpraševanje na elektronski naslov [email protected] in pripravili vam bomo individualno ponudbo, ki bo prilagojena vašim zahtevam.

Naša priporočila