Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Avtomatizirajte rolete in daljinsko upravljajte vrata in okna • Zavarujte svojo hišo s samodejnim krmiljenjem rolet in vrat
 • Odpirajte in zapirajte svojo celotno hišo z dotikom upravljalnega polja
 • Privarčujte denar, tako da svojemu sistemu za nadzor zraka v prostoru dodate krmiljenje oken in rolet.
 • Triki in napotki

Krmiljenje rolet in vratPametna tehnologija ne bi bila pametna, če vam ne bi poenostavila življenja s povečanjem vašega udobja. Kot primer vzemimo okna in vrata. Rolete blokirajo neposredno sončno svetlobo in poskrbijo za zasebnost, ko jo potrebujete. Vendar pa morate vsakič, ko jih želite spustiti ali dvigniti, to storiti ročno. Vsekakor obstaja za to pametnejša rešitev! In ponuja jo tehnologija pametne hiše.


S samodejnim krmiljenjem rolet lahko svoje rolete dvigujete in spuščate samodejno ali s pomočjo aplikacije. Krmilite jih lahko na primer v odvisnosti od jakosti sončne svetlobe ali časa v dnevu. Če vas ni doma in vam ni všeč zamisel, da lahko kdo gleda pri oknih v notranjost vaše hiše, lahko rolete enostavno spustite s pomočjo svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika.


Vendar pa se vse skupaj ne konča tukaj. Poleg rolet lahko krmilite tudi sama okna! Po istem principu je možno krmiliti celo vrata. Ali se vam to zdi nepotrebno? Kako pogosto se zgodi, da pridete domov z nakupovalnimi vrečkami ali pa imate polne roke drugih stvari? Pri tem le s težavo odprete vrata, medtem ko bi lahko bilo vse skupaj tako enostavno kot je dotik upravljalnega polja. Ali ste že kdaj zapustili hišo z neprijetnim občutkom, da ste pozabili zakleniti vrata ali pa da je kakšno okno še vedno odprto? Hitro se lahko pomirite, tako da pogledate na svojo aplikacijo in se prepričate, da je vse zaprto in zavarovano.


Seveda pa to prinaša dodatno prednost. Z dodajanjem krmiljenja oken h krmiljenju zraka v prostoru lahko prihranite denar, saj se okna odpirajo/zapirajo samo ob določenih temperaturah. Na ta način lahko nadzorujete celo vlažnost zraka! In ko se vrnete z nakupovanja s polnimi vrečami, se lahko preprosto dotaknete svojega pametnega telefona in vrata se bodo odprla za vas.


Doživite udobje pametne hiše, tako da nadgradite vsakdanje stvari s pametno tehnologijo!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudboNaša priporočila za vas


Električni navijalnik traku Superrollo Professional


 • Električni navijalec traku
 • Delovna napetost 230 V
 • Način montaže: nadometna

Na izdelek

Cevni motor Kaiser Nienhaus Favorit vlečna sila do 5m2


 • Prikazovalnik z uro
 • Maks. poraba toka 0.9 A
 • Vlečna sila do 5m2

Na izdelek

Cevni motor Kaiser Nienhaus Favorit vlečna sila do 3,5m2


 • Prikazovalnik z uro
 • Vlečna sila do 3,5m2
 • Maks. poraba toka 0.5 A

Na izdelek


Zavarujte svojo hišo s samodejnim krmiljenjem rolet in vratNamen tehnologije pametne hiše je poenostavitev vašega življenja in s tem povečanje vašega udobja. Z namestitvijo pametne tehnologije v vrata, okna in rolete, boste storili prav to.


Nikoli več vam ne bo treba skrbeti, da boste pravočasno spustili rolete za zaščito pred žgočimi sončnimi žarki. Sistem to stori namesto vas. In kakšno olajšanje je, da lahko zaprete vrata za seboj in vam ni treba skrbeti, če ste res zaprli vsa okna in zaklenili vrata. Stanje si lahko preprosto ogledate na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Ali ste pozabili zakleniti za seboj ali kaj zapreti? Nikar ne skrbite! Poskrbite za ustrezno krmiljenje s svojim pametnim telefonom, kjerkoli že ste.


Pomirite se, zavarujte in nadzorujte svoj dom z enim samim potegom po zaslonu!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Odpirajte in zapirajte svojo celotno hišo z dotikom upravljalnega poljaAli okna vaše hiše cel dan srkajo sončno svetlobo? Vaša dnevna soba se v službenem času segreje zaradi žgočega sonca, tako da morate najprej vse ohladiti, ko pridete domov. Preprečite to težavo, tako da poskrbite, da vaše rolete postanejo pametne. S posebnimi stikali, ki se odzivajo na jakost svetlobe, se lahko rolete spuščajo ali dvigajo glede na jakost sončne svetlobe. Lahko pa jih tudi časovno krmilite, tako da se zvečer vse skupaj spustijo, zjutraj pa se ponovno dvignejo – samodejno in celo takrat, ko vas ni doma.


Isto velja tudi za vaša okna. Lahko jih krmilite s pomočjo nastavitev temperature in vlažnosti zraka. S preprosto povezavo obeh sistemov lahko nadzorujete zrak v prostoru brez uporabe energije! Zaprite okna, če je premrzlo, in jih odprite, če je prevroče ali pa je vlažnost zraka previsoka. V takšnem scenariju sistem razmišlja in ukrepa namesto vas. Vendar pa gre pri pametni hiši za veliko več kot samo udobje, gre tudi za nadzor. Ste namreč odločilna komponenta v sistemu in lahko takoj prevzamete vodilno vlogo s potegom po upravljalni površini na zaslonu.


Premišljene aplikacije omogočajo, da odpirate in zapirate oz. dvigujete in spuščate vse, spreminjate nastavitve in nadzorujete stanje. Se sliši zapleteno? Pa sploh ni! Aplikacije so uporabniku prijazne, dejanja pa lahko izvajate z dotikom upravljalnega polja ali potegom stikala. In to je zelo pomembno, ko želite nadgraditi tudi svoja vrata.


Zamislite si, da pridete domov, imate polne roke nakupovalnih vreč, ki so do vrha napolnjene z živili, ali pa imate v rokah kakšne druge težke stvari. Namesto da povrhu vsega iščete še svoje ključe, lahko kliknete na daljinski upravljalnik ali pa se preprosto dotaknete svojega pametnega telefona in vrata se bodo odprla. Dobesedno odprla. S tem namreč ne boste samo odklenili svojih vrat, temveč bodo vrata dobila tudi potreben sunek, da se bodo fizično odprla.


In morda najboljša stvar pri tem je ta, da je vse možno usposobiti v nekaj urah, pri nekaterih rešitvah pa je to možno celo v nekaj minutah. Kako je to možno? Preprosto: Vse potrebno že imate nameščeno, samo poskrbeti je treba, da postane pametno.

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Privarčujte denar, tako da svojemu sistemu za nadzor zraka v prostoru dodate krmiljenje oken in roletMedtem ko lahko poenostavitev življenja velja za luksuz, pa varčevanje z denarjem to vsekakor ni. Poleg prednosti za udobje, vam pametna okna in rolete v kombinaciji s sistemom za zrak v prostoru lahko pomagajo privarčevati pri računih za elektriko.


Samodejno spuščanje rolet in odpiranje oken s temperaturnim krmiljenjem pred vklopom klimatske naprave. Zapiranje oken pred ogrevanjem hiše. Odpiranje oken, tako da vlaga v zraku ne poškoduje pohištva itd. Z rešitvami za pametno hišo lahko udejanjite skoraj vsak scenarij!

Ste zainteresirani? Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo


Triki in napotkiKombiniranje različnih sistemov

S kombiniranjem različnih sistemov lahko udejanjite poljuben scenarij in tako še povečate svoje udobje. Čeprav so že same IP-kamere dobra rešitev za varnost, pa s kombiniranjem z drugimi sistemi resnično poskrbite za popolno sliko.


Priporočamo naslednje:


 • Nadgradite svojo hišo s senzorji gibanja, da prejemate potisna sporočila o dogodkih, ki jih lahko nato preverite s pomočjo IP-kamer
 • Povežite pametne luči s svojimi kamerami, da preženete potencialne vlomilce
 • Shranjujte posnetke v pomnilnik v oblaku in si tako zagotovite dostop kjerkoli na svetu

Ali iščete točno določeno rešitev, vendar ne veste, katero blagovno znamko bi kupili? Oglejte si spodnjo tabelo. Za vas smo pripravili vse blagovne znamke, ki ponujajo tehnologijo za pametno hišo, skupaj s potencialnimi možnostmi, ki jih posamezna blagovna znamka ponuja. Ali iščete rešitev po meri ali pa preprosto potrebujete več informacij?

Kontaktirajte našega svetovalca za izdelke ali pa obiščite našo trgovin za demonstracijo v živo.


Naše blagovne znamke


Upravljanje naprav z temperaturnim senzorjem Brezžično upravljanje rolet Senzor odprtih oken Kompatibilno z senzorjem okolja Kompatibilno z kontrolnim
zaslonom in rolet
Kompatibilno z upravljalnikom garažnih vrat
Conrad RSL
HomeMatic
Rademacher DuoFern
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home