POPOLNA INTEGRACIJA V VAŠ SISTEM

✔ Ne potrebujete nameščenega sistema

✔ Brez dragih licenc ali pogodbenih obdobij

✔ Intuitivna e-nabava samo z uporabo brskalnika

Popolna integracija v vaš sistem? S Conradovim vmesnikom OCI/PunchOut to ni noben problem.Ali svoje potrebe po tehničnih izdelkih upravljate z lastnim sistemom ERP ali pa uporabljate sistem za nabavo drugega ponudnika storitev?
Prek vmesnika OCI (Open Catalog Interface) ali vmesnika PunchOut lahko celoten Conradov katalog vključimo v vašo sistemsko strukturo.

Tako lahko svoje sisteme za nabavo uporabljate za hitro in stroškovno učinkovito obdelavo naročil, pri čemer imate vedno polni nadzor nad vsemi izdatki.

E-nakupne rešitve vam pomagajo analizirati in nadzorovati svoje stroške.

100 % integracija

Naročate neposredno iz lastnega sistema za naročanje v spletni trgovini Conrad OCI – individualno prilagojeno vašim potrebam. Tako lahko izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja e-nabava pri Conradu – ves čas boste imeli nadzor nad postopkom naročanja, hkrati pa boste prihranili tudi čas in denar.

Podatki o razpoložljivosti in cenah v dejanskem času

Na voljo imate podrobne tehnične opise izdelkov in pregleden prikaz cen in količinskih popustov, ki so individualno prilagojeni vam. Razpoložljivost izdelkov je prek vmesnika OCI prikazana v dejanskem času – 24 ur na dan.

Nasvet strokovnjaka

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri prave rešitve E-Procurement in vam pomagali pri konfiguraciji sistema.
STANDARDIZIRANI POSTOPKI ZA VAŠO NABAVO. POPOLNOMA ENOSTAVNO.
Digitalni napredek in najnovejša tehnika – v vsaki fazi postopka nabave

Izkoristite vse prednosti najnovejše generacije OCI 5.0, kot so iskanje v ozadju, podrobnosti, preverjanje ali prenos JSON.

Poleg tega vam trgovina Conrad OCI z rešitvijo enega samega upnika omogoča dostop do izbranih partnerjev v Conradovi spletni trgovini. Tako lahko prek enega samega vmesnika pokrijete še večji del svojih potreb po tehničnih izdelkih – Conrad pa je vaš edini prejemnik plačil.Kateri sistem za nabavo uporabljate? Podpiramo skoraj vse!

   


 

Lasten sistem za nabavo

Conrad Sourcing Platform

Več kot le zaloge. Zagotavljamo prave izdelke in rešitve za nakup, ki jih vaše podjetje potrebuje za rast in reševanje tehnoloških izzivov.

Več informacij ›

Naše storitve

Vse storitve na enem mestu za vaše podjetje, od storitve kalibracije do časovno določenih naročil do hitrega povpraševanja.

Več informacij ›

E-procurement wiki

Več informacij o elektronskem naročanju.

Več informacij ›