PRVI KORAK K DIGITALNEMU NAROČANJU

✔  Ne potrebujete nameščenega sistema

✔ Brez dragih licenc ali pogodbenih obdobij

✔ Intuitivna e-nabava samo z uporabo brskalnika

Nimate sistema za nabavo ali sistema ERP? To ni noben problem

Sodobna e-nabava pomeni predvsem eno: hitrejše in preglednejše naročanje, pri katerem obstaja manjša možnost napak. Vse to prihrani denar.
Kljub temu si le redki upajo narediti korak k digitalni nabavi. Ponudniki sistemov za nabavo pogosto zahtevajo visoke licenčnine in vas vežejo na dolga pogodbena obdobja.

Conrad Smart Procure je odlična alternativa, saj potrebujete le aktualen spletni brskalnik – brez drage programske opreme, brez tveganj.*Kateri so največji izzivi pri nabavi? Spletna anketa pri Conradovih poslovnih strankah, 181 sodelujočih

Večuporabniški računi in skupine

Ustvarite več uporabniških računov in usposobite svoje zaposlene.  Ustvarite skupine uporabnikov in jim dodelite uporabniške pravice.

Polni nadzor in preglednost

Kot administrator obdržite vse vajeti v svojih rokah. Določite razpoložljiva sredstva in omejitve izdatkov ter opredelite postopek odobritve. Na vaši centralni pregledni plošči vam ne bo ušla nobena podrobnost.

Na osnovi brskalnika brez sistemskih zahtev

Potrebujete le aktualen spletni brskalnik – brez drage IT-infrastrukture ali licence za programsko opremo.

Nasvet strokovnjaka

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri prave rešitve E-Procurement in vam pomagali pri konfiguraciji sistema.PROFESIONALNO UPRAVLJANJE NABAVE. POPOLNOMA ENOSTAVNO.

 

   

Prihranite čas in denar za stvari, ki so resnično pomembne.

Ni nujno, da je nabava dolgotrajna ali zapletena. Zlasti nabava tehničnih izdelkov ne sme trajati dlje, kot je to nujno potrebno.

S storitvijo Conrad Smart Procure lahko vaši zaposleni in sodelavci v različnih oddelkih pokrivajo svoje potrebe prek osrednjega računa. Hkrati imate z delovnimi postopki odobritve in s pregledno ploščo za analizo vedno polni pregled, ne glede na to, kje se trenutno nahajate.Conrad Smart Procure se danes že uporablja v številnih panogah

   

Strojništvo in orodjarstvo

   

Elektroinštalacije in toplotne inštalacije

   

Veleprodaja in specializirane trgovine

   

Javne ustanove in komunalna podjetja

   

Conrad Sourcing Platform

Več kot le zaloge. Zagotavljamo prave izdelke in rešitve za nakup, ki jih vaše podjetje potrebuje za rast in reševanje tehnoloških izzivov.

Več informacij ›

Naše storitve

Vse storitve na enem mestu za vaše podjetje, od storitve kalibracije do časovno določenih naročil do hitrega povpraševanja.

Več informacij ›

E-procurement wiki

Več informacij o elektronskem naročanju.

Več informacij ›