FIKSNA REŠITEV ZA VAŠ SISTEM

✔ Popolna integracija v vaš sistem za nabavo

✔ Usklajen fiksni cenik in ponudbe

✔ Individualni intervali posodobitev po vaših željah

Fiksne posodobitve, fiksne cene, fiksne ponudbe – pregledna nabava

Če vaše podjetje že ima sistem za naročanje, ki ne more integrirati katalogov prek vmesnika OCI/Punchout, potem je Conradov e-katalog idealna rešitev za nabavo.

E-katalog ponuja enostaven način za doseganje učinkovitejših in preglednejših postopkov nabave, in sicer s fiksnimi ponudbami v kombinaciji s fiksnimi ceniki in posodobitvami. Podpiramo vse oblike podatkov, kot so BMEcat, CSV, XLS in številne druge.

   

Zreducirajte svoje postopke ter prihranite čas in denar pri nabavi

Fiksni ceniki

Cene v vašem e-katalogu so fiksne do naslednjega intervala za posodobitev. Intervale lahko z vami individualno uskladimo.

Digitalno, varno in certificirano

E-katalog je na voljo v različnih formatih, kot so BMEcat, cif ali csv.  Možne so klasifikacije, kot so vse običajne različice eClass in UNSPSC, ter podatkovni formati, kot so BMEcat, CSV, TXT, XLS in Datanorm.

Dinamizacija prek vmesnika API

Vaš statični katalog lahko dinamiziramo prek vmesnika API (vmesnik za programiranje aplikacij). Tako lahko prek komunikacije v živo zahtevate želene informacije o izdelku. Prenos podatkov poteka skoraj v dejanskem času.

Nasvet strokovnjaka

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri prave rešitve E-Procurement in vam pomagali pri konfiguraciji sistema.USTREZNA REŠITEV E-KATALOGA TOČNO ZA VAŠ SISTEM. POPOLNOMA ENOSTAVNO.

Conrad Sourcing Platform

Več kot le zaloge. Zagotavljamo prave izdelke in rešitve za nakup, ki jih vaše podjetje potrebuje za rast in reševanje tehnoloških izzivov.

Več informacij ›

Naše storitve

Vse storitve na enem mestu za vaše podjetje, od storitve kalibracije do časovno določenih naročil do hitrega povpraševanja.

Več informacij ›

E-procurement wiki

Več informacij o elektronskem naročanju.

Več informacij ›