Moj seznam želja
Vaš seznam želja je trenutno prazen. Prosimo dodajte izdelek na seznam želja.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.
Tema tedna
Tema tedna
Tema tedna
Priporočeno za vas

Kdo je Conrad? Conrad je elektronika in tehnologija v enem

Ustanovljeni s strastjo do elektronike, samo za vas na tržišču sedaj že z 750.000 izdelki. Dnevno se kupci srečujejo z novostmi in inovacijami - vrhunska tehnologija je naš svet.  Od najnovejšega 3D tiskalnika do najbolj izpopolnjenih kvadrokopterjev.  Našli nas boste na vseh področjih: Dom in vrtOrodje, Energija, Prosti čas, Avto oprema, Računalništvo in pisarna, Multimedija, Komponente.

Spoznajte naše ekskluzivne blagovne znamke, kot so Voltcraft,Toolcraft,Conrad Energy, C-Control, ReelyEurochron, RenkforceSygonix, Emmerich in Speaka Professional.

Izbor ponudbe

Bogata izbira svetovno najbolj priznanih proizvajalcev elektronike in tehnologije se dnevno dopolnjuje ter osvežuje. Ponudba zajema izdelke od najmanjših pripomočkov in opreme, kot so kabli, baterije in rezervni deli, do večjih, samostojnih naprav, ki vam bodo olajšale način življenja.

 • Brezplačna dostava ob naročilu nad 80 EUR
 • Vam izbrani izdelek ne ustreza? V roku 14-ih dni ga lahko zamenjajte ali vrnete.
 • Tehnično svetovanje in pomoč

 • Conrad ponuja rešitve, ki vaš vsakdan poenostavijo, ga naredijo bolj učinkovitega in udobnega.
  Izkušnje in servis

  Z bogatim znanjem in izjemnimi izkušnjami se že vrsto let uvrščamo med najboljše nemške trgovce (izbrani za trgovca leta). Tudi v Sloveniji smo že tretjič zapored dobili laskavo priznanje za najboljšega trgovca v svoji paradni kategoriji.  Našim strankam skozi Online Tehnično svetovanje, Knjižnico nasvetov  ter klicni center, na brezplačni liniji 080 5055 nudimo odlične storitve in pomoč.


  Ocene izdelkov in mnenja

  Dodatna prednost je, da lahko delite svoje izkušnje o izdelkih tudi z drugimi uporabniki.  Na spletni strani lahko preverite na tisoče ocen izdelkov. Od dobrih, kot tudi do manj dobrih.  Naše stranke so nas nagradile s povprečno oceno 8,2. To kaže, da smo v vaših očeh zanesljiv trgovec in partner.
  Conrad za poslovne stranke

  Ne le posamezniki, tudi podjetja imajo na voljo posebno spletno stran Conrad Business Supplies, prek katere lahko vstopijo v nov svet profesionalne tehnologije. Poenostavite svoje poslovanje z najnovejšo tehniko in z 750.000 izdelki. Obiščite Conrad-si.biz.

  Odlična in kakovostna ponudba. Naša rešitev. Vaš Conrad.


  Potrebujete pomoč?

  Za naročila in splošna vprašanja:

 • E-mail: info@conrad.si
 • E-mail: narocila@conrad.si
 • Telefon: 080 5055
 • Vprašanja o izdelkih ali tehnična vprašanja:

 • E-mail: tehnik@conrad.si
 • Telefon: 01 78 11 258