Elektronske komponente

Vsako električno in elektronsko vezje je lahko sestavljeno iz številnih manjših elementov. Opravljajo lahko različne funkcije in imajo različna ohišja ter dimenzije. Naša ponudba vključuje pasivne, aktivne in elektromehanske komponente. Široka ponudba nam omogoča, da podpiramo širok spekter oblikovalskih potreb - od osnovnih električnih vezij do inteligentnih, večnamenskih naprav, ki lahko opravljajo kompleksne naloge. Sodelovanje s priznanimi proizvajalci in dobavitelji omogoča dostop do najnovejših tehnologij in rešitev. Naša ponudba je skrbno izbrana tako, da izpolnjuje zahteve inženirjev in projektantov na različnih področjih uporabe – od industrijske avtomatizacije, preko telekomunikacij, do IoT rešitev. Ko izberete Conradove komponente, izberete partnerja, ki bo razumel in podprl vaše inženirske ambicije ter vam pomagal preoblikovati inovativne zamisli v prave, funkcionalne rešitve.

Aktivne komponente

Pasivne komponente

Elektromehanika

Najboljše blagovne znamke

Optimalna raba energije z najboljšimi komponentami

Poiščite pomembne elektronske komponente in sisteme visokokakovostnih proizvajalcev za nadzor in spremljanje elektronskih tokov energije. Zagotovite si prihodnjo sposobnost preživetja in inovativnost v panogah, kot so avtomatizacija, robotika, biomehanika, močnostna elektronika, mehatronika in obnovljivi viri energije.

  • Visoka kakovost in zanesljivost

  • Prihodnost in konkurenčnost

  • Agilnost in inovativnost

    

Z našo ponudbo eno- in večžilnih kablov za različne industrijske, pisarniške in domače aplikacije ter ustrezne dodatne opreme lahko vse izdelke kupite na enem mestu. Med drugim vam ponujamo: krmilne kable, koaksialne kable, telekomunikacijske kable ter kable za prenos podatkov, optične kable ali fotovoltaične kable. Seveda imamo tudi dodatke, ki jih potrebujete za namestitev - kabelske objemke, kabelske vezalke, kabelska vtičnice, pa tudi kabelske etikete in cevke za toplotno krčenje. Naša ponudba vključuje tudi opremo za preizkušanje kablov in električnih napeljav, ki zagotavlja varnost in zanesljivost vaših sistemov. Monterji bodo cenili kabelsko orodje, vključno s profesionalnimi kleščami za stiskanje, rezalniki in odstranjevalci žic - z njimi je vsaka namestitev lažja in hitrejša. Raziščite celotno ponudbo in izberite najboljšo rešitev za vas.

   

Naša priporočila

Dodatne storitve