POPOLNA INTEGRACIJA V VAŠ SISTEM.

✔ Ne potrebujete nameščenega sistema
✔ Brez dragih licenc ali pogodbenih obdobij
✔ Intuitivna e-nabava samo z uporabo brskalnika
✔ Simple. Fast. Comprehensive.

Popolna integracija v vaš sistem? S Conradovim vmesnikom OCI/PunchOut to ni noben problem.

Ali svoje potrebe po tehničnih izdelkih upravljate z lastnim sistemom ERP ali pa uporabljate sistem za nabavo drugega ponudnika storitev?
Prek vmesnika OCI (Open Catalog Interface) ali vmesnika PunchOut lahko celoten Conradov katalog vključimo v vašo sistemsko strukturo.

Tako lahko svoje sisteme za nabavo uporabljate za hitro in stroškovno učinkovito obdelavo naročil, pri čemer imate vedno polni nadzor nad vsemi izdatki.

E-nakupne rešitve vam pomagajo analizirati in nadzorovati svoje stroške.

100 % integracija

Naročate neposredno iz lastnega sistema za naročanje v spletni trgovini Conrad OCI – individualno prilagojeno vašim potrebam. Tako lahko izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja e-nabava pri Conradu – ves čas boste imeli nadzor nad postopkom naročanja, hkrati pa boste prihranili tudi čas in denar.

Podatki o razpoložljivosti in cenah v dejanskem času

Na voljo imate podrobne tehnične opise izdelkov in pregleden prikaz cen in količinskih popustov, ki so individualno prilagojeni vam. Razpoložljivost izdelkov je prek vmesnika OCI prikazana v dejanskem času – 24 ur na dan.

STANDARDIZIRANI POSTOPKI ZA VAŠO NABAVO. POPOLNOMA ENOSTAVNO.

Stopite v stik z nami!

 

Digitalni napredek in najnovejša tehnika – v vsaki fazi postopka nabave.

Izkoristite vse prednosti najnovejše generacije OCI 5.0, kot so iskanje v ozadju, podrobnosti, preverjanje ali prenos JSON.

Poleg tega vam trgovina Conrad OCI z rešitvijo enega samega upnika omogoča dostop do izbranih partnerjev v Conradovi spletni trgovini. Tako lahko prek enega samega vmesnika pokrijete še večji del svojih potreb po tehničnih izdelkih – Conrad pa je vaš edini prejemnik plačil.

 

   

Kateri sistem za nabavo uporabljate? Podpiramo skoraj vse.

Lasten sistem za nabavo

Več informacij o elektronskem naročanju: